Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 27132714271527162717 ... 5004>
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 20:14

ЛАД написав:Кстати, интересно было бы посмотреть, как во время какого-нибудь жёсткого карантина из-за чумы (холеры, оспы,...) вы стали бы рассказывать оцеплению, что вы не боитесь болезни, это ваше личное дело и хотите спокойно ходить куда угодно. В результате применения мер воздействия (возможно, физического) вы быстро поняли бы, что вы неправы.
давайте так
ковід -це не чума і оспа...
це грип...і по летальності-грип....
Тому я б подивився на вас...якби вас(ковідзашуганих) відділили від ковідбезстрашних..
І в першій і в другій групі смертність від ковіду - була б 2%
Тільки працювати в карантині(жорсткому) на два порядки гірше ніж без карантину..
То може це ви б проривались через кордон до безмасочниквів бо в них хліб з маслом, а у вас по талонам і раз в місяць?

ПС
8 день дома , перших 7 температура 37-38 , ломота ,рентген на 7 день показав запалення, на 8 день зник нюх ,здав тест на ковід завтра отримаю результат , якщо це буде ковід - то мені просто шкода ковідперестрашених, температура вже нормалізувалась ,таблеток випив гривень на 500 за весь час...їх розвели як котят.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 09 лют, 2021 20:19, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 20:18

fler написав:Ура, товарищи!(с) :twisted: :twisted:

Когда ежедневное число новых случаев заболевания приблизилось к 4 тысячам, в Дубае без объяснения причин был уволен глава государственного агентства здравоохранения.
http://www.fixygen.ua/news/20210209/dubaj-obyavil.html

В Украине Степанов сегодня:
«Например, на первую неделю декабря мы имели 89 тыс. новых больных COVID-19. Первая неделя февраля - 25 тыс. новых больных. Мы добились, это наша общая победа, промежуточная победа в борьбе с COVID-19. Вы видите, что почти в три раза уменьшилось количество заболеваемости у нас в стране», - подчеркнул министр.
https://www.rupor.info/news/169463/eto- ... onavirusom

Население Дубая 3,33 млн. чел. В пересчёте на население Украины это получается больше 40 тысяч новых случаев в день (а не в неделю). За неделю это составит более 300 тыс. случаев.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 20:27

budivelnik
Простите, что ответил на Ваш пост.
Вам, как и некоторым другим здесь, для признания опасности надо 10 тыс. смертей в день.

P.s. В необходимости январского карантина я очень сильно сомневался и писал об этом ещё в декабре.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 20:36

Re: Эпидемия коронавируса в мире

budivelnik написав:І трошки офігєваю від позиці тут ..

Вам тільки здалося, що я розганяю паніку.
Все,що я хотів тут почути від дисидентів - це відповідь на питання "якщо вірусу нема, то чому в багатьох (майже всіх) рівень смертності за рік виріс на 5-15%?"
А от що робити далі з цієї відповіддю, і чи повзти на кладовище,чи тратити останні гроші - це потім. Я до речі ніколи не казав "ми всі помремо", "потрібен терміново локдаун" і т д. Але я вже більш ніж півроку не розумію, чому дисиденти не бачать смертей?? Якщо це така позиція "не хочу помічати, бо я впертий" то я таких просто тролю. Якщо справді не бачать, то показую.
Але я не розумію все одно, як можна не бачити????
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 20:39

ЛАД написав:Вам, как и некоторым другим здесь, для признания опасности надо 10 тыс. смертей в день.
Ще одна ваша фобія...яку Ви приписуєте мені...
Поки що жодне джерело не сказало що від ковіду помре людей більше ніж від...раку легень..
А рак легень-це прямий наслідок тютюнопаління і інших забруднень повітря..
Але при цьому ви ж не пересіли на велосипед іне переїхали в країну мумба-юмба щоб спасти себе?
Тобто в цьому випадку ви навіть за себе не боретесь..
А у випадку з ковідом ви пробуєте переконати не себе...Ви пробуєте переконати інших..що вони повинні жити так само зашугано як хочете жити ви.
Ну вас ,як пенсіонера в якого вже все позаду..а попереду жевріння на пенсію в пару тисяч - я можу зрозуміти...
Але чому ви думаєте що зможете переконати інших у власних фобіях...
Пс
Може замість того щоб зайвий рік прожити в бункері і з захисному костюмі - спробували б хоч на лижі вийти...Чи це страшно..там травматизм вище 2%
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 20:40

Re: Эпидемия коронавируса в мире

budivelnik написав:мені просто шкода ковідперестрашених

Здавалось би найкращі ліки від ковідофобії - сам ковід. Я в квітні теж був перестрашеному стані, але перехворів сам, перехворіли сотні знайомих та родичів, є і смертельні випадки серед знайомих знайомих і по крайній мірі страху нема. Карантинні заходи більшою мірою безтолкові і нагинають законослухняних громадян, менш законослухняні ще і наживаються. Знаю ФОПа який в січні хвалився більшим ніж зазвичай доходами, та ще і 8 тис. отримав, що дає йому задоволення більше ніж вартують ці гроші замилування своєю спритністю. Та і на вищому щаблі - декілька тижнів підряд Надвірнянський р-н дає більше хворих ніж середня обл. в Україні, але там Буковель, Яремче і т.д., карантину не було і нема. А в інших регіонах позакривали було кафешки де і так по пару відвідувачів.
Щодо фріза, то може зав'язав. Тут з форуму пішли вже цілий ряд титулованих форумчан, що катали десятками тисяч повідомлень - руфіус, мортімер, ярг та інші.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 20:43

Hotab написав:Але я вже більш ніж півроку не розумію, чому дисиденти не бачать смертей?
Я з тих , яких можна описати - не бачать смертей....
При цьому - я не плюю проти вітру...
Так ускладнення від ковіду - є , ці ускладнення приводять до смертей....з цим треба боротись...
Але
Найкращий метод бід головного болю - це гільотина...100% ефективний,діє на усіх і завжди...
Будете використовувати чи може анальгінчиком будете перебиватись, хоча метод не завжди ефективний і з купою побічних ефектів як то язва наприклад?

Тому
Поки це виглядає як грип - відноситись до цього треба як до грипу.
  Hotab написав:якщо вірусу нема, то чому в багатьох (майже всіх) рівень смертності за рік виріс на 5-15%
Перше - 0-5% - я ще повірю
Друге - 5-15% - не повірю по світу
Третє - якщо завтра перестанемо вирощувати хліб і перекинемо всі сили на відновлення фармпромисловості... на скільке зросте смертність через рік-два? підказка( від голоду)
Четверте - Вам як військовому повинно бути відомий феномен різкого росту хронічних захворювань..після закінчення бойових дій(воєн)..Поки війна, психологічні накачки тримають організм в тонусі..війна закінчується, йде декомпресія .. і як наслідок ріст смертності.
Що таке ковідістерія - як не війна яка тягнеться вже другий рік?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 09 лют, 2021 20:48, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 20:48

Лад Мета форуму – поєднання інформативності з конструктивною критикою в межах обраної теми.
Як відомо, скільки людей – стільки точок зору. Чим вище рівень освіти й вихованості, тим менше людина дорікає іншим, натомість пояснює без образ і, зазвичай, першою припиняє сперечатися, коли бачить, що її не здатні зрозуміти.
Lady_N

Заблокований
Подякував: 134 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 21:00

budivelnik написав:
  Hotab написав:Я бы даже добавил : всековид-дисиденты добавьте в игнор тех, кто тут делится статой, степенью распространения Ковид и т.д.
А еще лучше создайте себе группу " Ковида нет, нас обманули" и будет вам там Клондайк).
З повагою відношусь до Вашого основного заняття...
І трошки офігєваю від позиці тут ...
Я розумію що
Все хто не с нами - тот против нас.....
Але
Є ж і відмінні думки від вашої
А тема цієї гілки не зазивається
Збіговісько вісників ковіду....
І хто в кінці кінців виявиться правий
ковідофоби
чи ковідодисиденти...
Покаже час..
Станом на сьогодні
а - втрати від ковіду по смертям - мізер
б - втрати від ковідістерії по збоям в медицині/економіці - одні з найбільших за останні роки...

Чи розумієте Ви , що зараз Ви нагадуєте панікера в тилу? Який не маючи реальних данних - поширює паніку...( а данні для поширення йому спеціально згодували зацікавлені особи...)
Резон зацікавлених зрозумілий..
А який резон для вас розганяти новий тип фобії..?
Вам вже існуючих мало?

Будивельник, я действительно рада что у Вас была только ломота. А вот известной мне семье не повезло. Женщина - очень хороший врач и специалист. Сегодня по моему звонку узнала что она умерла, а последнее что знала что она поехала в родной город т.к. от ковида умер отец и мать находилась с тем же диагнозом в больнице. Итог 3 смерти в одной семье. И для меня лично потеря человека который мог вылечить тысячи женщин. Как-то так... Я не знаю какая ещё болезнь на сегодня может выкашивать семьи, а другим семьям да, потрындеть что нас обманули и вообще это грип.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 21:23

Ой+ написав:.....
Я в квітні теж був перестрашеному стані, але перехворів сам, перехворіли сотні знайомих та родичів, є і смертельні випадки серед знайомих знайомих і по крайній мірі страху нема. Карантинні заходи більшою мірою безтолкові і нагинають законослухняних громадян, менш законослухняні ще і наживаються.
....

Я не болел, не имею сотен переболевших знакомых, но страха и паники тоже нет.
Реальных карантинов у нас не было. Кроме остановки общепита, туризма и развлекаловки практически ничего серьёзного не было. Меры были достаточно сумбурные.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 27132714271527162717 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему