Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
omb написав:Ромасик а чем понравилось? людям просто деньги уже некуда совать, а лимит в 200к - это мизер
Ось якраз тут більше фонди не ризикнув би. Хоча, що цікаво банка в третій дала мені відлуп по кредліміту, хоча мій кредитний рейтинг і рейтинг банки на різних полюсах. Хоча це, напевно, причина таким схильним до свинорильства не давати. Більше звертатись за КЛ не буду. А пенсам можуть накинути по залишкам, щоб не забирали, а нові пенсії зась сюда.
Квесторе_поверніться написав:Це правда...Фарс в списку не значиться
не холодно и не жарко. Виплата пенсий только по региональному признаку - если в городе нет отделения Форварда, то никак туда пенсию не било возможности перевести. Пенсионний отфутболивает всех , начинаешь нить - ответ - Есть Приват и ощад, Раф - ВАМ МАЛО ?
Квесторе_поверніться написав:Це правда...Фарс в списку не значиться
не холодно и не жарко. Виплата пенсий только по региональному признаку - если в городе нет отделения Форварда, то никак туда пенсию не било возможности перевести. Пенсионний отфутболивает всех , начинаешь нить - ответ - Есть Приват и ощад, Раф - ВАМ МАЛО ?
Хочу 10 % на залишок в Фарсі і 10% кишмишу в Сибі.