Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5758596061 ... 115>
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 17:30

А "гроші в часі" - теж вартують!!!

vitaliian
Так в "не дуже" нормальних місцях - ціна комерції стартує від 1куя м2, а в нормальних - то і ще дорожче!!! І то, як правило - великі площі від 80м2(менших площ дууууже мало і їх розбирають "свої" ще на етапі НЕ залитого фундаменту! :)

От взяти до прикладу, ЖК по сусідству, де вже 4 будинки - здали і ще 7 в планах....
Так от, 2 будинки вже ~ рік, як здані!
Перший поверх - все під комерцію!
І що? - всюди висить "оренда".
Заїхали аж одні "аналізи" недавно і все! ВСЕ пустує!!!
І то при прайсі на ту комерцію(рік тому) 1куй/м2!
І місце досить не погане!
Через пару років там буде дуже круто і кінцеву трамвая зроблять....
Але...... це буде колись.... а що робити зараз тим, хто в це вклався???!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 17:32

А тому, що ДУМАЮ!!!

Квесторе_поверніться написав:Долярек поставив на смарт квартиру...
Цікаво чому комерційну нерухомість не вибрав на Лівандовці?

О-о-о-о!
І то при тому, що там тоді щось пА 12 000грн м2 був!(якщо не помиляюсь)

п. с.
Але, якщо б ковід не прийшов - то можливо, що я б і вклався в комерцію по такій смачній ціні! :roll:
Востаннє редагувалось Долярчик в Суб 13 лют, 2021 17:42, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 17:36

Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

Долярчик написав:Так в "не дуже" нормальних місцях - ціна комерції стартує від 1куя м2, а в нормальних - то і ще дорожче!!! І то, як правило - великі площі від 80м2(менших площ дууууже мало і їх розбирають
у вас дурные цены, там наверное 40% отката в цене сидит. Они скорее всего надуты и скоро рухнут.

у нас комерция на окраине в новом большом жилом комплексе эконом класса
от 6900 https://www.olx.ua/obyavlenie/komnata-v ... 3e1412a389
3км от метро

Долярчик написав:Але, якщо б ковід не прийшов - то можливо, що я б і вклався в комерцію по такій смачній ціні!
причем тут ковид, кафе это ещё не вся комерция.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 20:22

vitaliian
Та бо, якщо б не ковід, то можна було вкладатись в комерцію па400дол/м2 у великому ЖК(1тис квартир) - а не біля мене пА 1куй+/м2 :)
Під аптеку/наливайку/продукти - малу площу можна було брати :idea:
А з ковідом - то інвестиція дуже вдовгу(3р+) ніж перші кошти від орендарів можна буде отримати! І то захочуть "пів ціни" на 2р., так як ще мало що заселене буде :roll:
Долярчик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 20:33

Долярчик написав:vitaliian
Та бо, якщо б не ковід, то можна було вкладатись в комерцію па400дол/м2 у великому ЖК(1тис квартир) - а не біля мене пА 1куй+/м2 :)
А з ковідом - то інвестиція дуже вдовгу(3р+) ніж перші кошти від орендарів можна буде отримати! І то захочуть "пів ціни" на 2р., так як ще мало що заселене буде :roll:

ковид явление временное, а с недвижимостью в короткую не играют. кроме самой квартиры вы потратитесь на ремонт, технику, мебель при этом до конца не понимая 1. какая будет цена аренды в течении 12 лет 2. сколько вы ещё вложите в квартиру после арендаторов 3. сколько будет простоев. В чем преимущество комерции людям всегда нужны стоматологии, аптеки, парикмахерские, товары для детей, цветы, свежая выпечка. А хороших помещений под комерцию -мало, чтоб и место хорошее, и вход отдельный и дорога + парковка была. Под такое подходят только фасадные 1е этажи. А для проживания подходит что угодно от подвала до чердака. Я видел как гараж кирпичный переделали под квартиру для аренды, достроили 2й этаж, подвели воду, выкопали яму, поставили буржуйку и вперед.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 20:57

vitaliian написав:
  Долярчик написав:Так в "не дуже" нормальних місцях - ціна комерції стартує від 1куя м2, а в нормальних - то і ще дорожче!!! І то, як правило - великі площі від 80м2(менших площ дууууже мало і їх розбирають
у вас дурные цены, там наверное 40% отката в цене сидит. Они скорее всего надуты и скоро рухнут.
откаты перестанут брать? :D
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 21:00

Re: Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!

Ромасик написав:откаты перестанут брать
платить перестанут)
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 13 лют, 2021 23:51

vitaliian написав:
  Ромасик написав:откаты перестанут брать
платить перестанут)

тогда только кассиром в АТБ)
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 08:12

vitaliian написав:

у нас комерция на окраине в новом большом жилом комплексе эконом класса
от 6900 https://www.olx.ua/obyavlenie/komnata-v ... 3e1412a389
3км от метро

Долярчик написав:Але, якщо б ковід не прийшов - то можливо, що я б і вклався в комерцію по такій смачній ціні!
причем тут ковид, кафе это ещё не вся комерция.

Пример привели шикарный - кладовка по 800$/м2, но цены на комерцию па 1000 - дурные 😀
lejko_vit

Подякував: 0 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 11:15

За крок до перевороту думок ©

vitaliian написав:
  Долярчик написав:vitaliian

ковид явление временное, а с недвижимостью в короткую не играют. кроме самой квартиры вы потратитесь на ремонт, технику, мебель при этом до конца не понимая 1. какая будет цена аренды в течении 12 лет 2. сколько вы ещё вложите в квартиру после арендаторов 3. сколько будет простоев. В чем преимущество комерции людям всегда нужны стоматологии, аптеки, парикмахерские, товары для детей, цветы, свежая выпечка. А хороших помещений под комерцию -мало, чтоб и место хорошее, и вход отдельный и дорога + парковка была. Под такое подходят только фасадные 1е этажи. А для проживания подходит что угодно от подвала до чердака. Я видел как гараж кирпичный переделали под квартиру для аренды, достроили 2й этаж, подвели воду, выкопали яму, поставили буржуйку и вперед.

Та це все - я в курсі справи!
І до ковіду - я був "перемкнувся", в більшу сторону комерції.
Але, після удару ковіда - назад перевзувся у житлову :)
А все тому, що:
1. Невелика своя "скирда" і всюди потрібно добирати кредитом/іпотекою(а ситуація після "удару ковіда" НЕ найкраща для набирання кредитів)
2. Ціни на оренду комерції полетіли в там-тара-рам і повернуться "до нормальних"(на мою думку) не раніше, як через рік - два, після завершення" коронакризи".

Висновок - брати кредит/іпотеку у важкий час, щоб що? - щоб отримувати через 2р.(а мова йде про комерцію в ЖК, де я купив смарт-квартиру) - отримувати чуть більше, ніж за здачу смарта? При цьому, що тягнути важке навантаження по кредиту нанадцять років?
Ні, я вирішив, що краще почати з "маленького" і, відповідно, ризик - маленький! :)
Долярчик

Заблокований

Профіль

#<1 ... 5758596061 ... 115>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей