Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Flamingo написав:clash бесплатное снятие налички и распространение грейса на те или иные расходные операции - это принципиально совершенно разные понятия. За снятие нала вы, естественно, ничего не заплатите, но платить будете за использование кредитных ресурсов банка.
ну в тарифах есть и по этому поводу:
в данном случае снятие наличных вроде как в грейсе, но это не точно, бо я не очень шарю
лично я это понял, что снятие нала в грейсе. тем более что прописано в одном параграфе с безналичными операциями. надот наверное брать да 50 грн снять шоб узнать
clash написав:лично я это понял, что снятие нала в грейсе. тем более что прописано в одном параграфе с безналичными операциями. надот наверное брать да 50 грн снять шоб узнать
Примечание 4 определяет для каких операций применяется льготный период (4) Для кожної розрахункової операції (за «Револьверним» методом) за рахунок кредитних коштів в торговельно-сервісній мережі та/ або мережі Інтернет діє пільговий період кредитування, протягом якого проценти на суму цієї операції не нараховуються відповідно до умов кредитного договору Т.е. для снятия наличных льготного периода нет
А вас не смущает в тарифах сноска 4 следующего содержания: (4) Для кожної розрахункової операції (за «Револьверним» методом) за рахунок кредитних коштів в торговельно-сервісній мережі та/ або мережі Інтернет діє пільговий період кредитування, протягом якого проценти на суму цієї операції не нараховуються відповідно до умов кредитного договору. Термін пільгового періоду кредитування складає до 56 днів - з дати операції на картковому рахунку до наступної дати білінгу, та далі до дати платежу, що слідує за нею. При нарахуванні процентів або визначенні меж пільгового періоду враховуються дати операції на картковому рахунку, які можуть бути пізнішими від дат виконання відповідних операцій з карткою. Затримка для кожної операції визначається регламентом обробки операції банком, який обслуговує пристрій обслуговування платіжних карток.
если сноска 4 смущает, то сноска 5 совсем непонятна. я хз что такое специальный платёжный план может таки есть такая карта у кого из форумчан? это первый тариф который я прочитал, и прочитал уже 3 раза я до этого всё на форуме вычитывал, бо не нравится мне как оте тарифы пишут