Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Gost2013 написав:А ранее планировалась до 10.01.21, Затем - до 10.02.21. И даже , если сейчас- планируется до 19.02.21, почему об этом приходится узнавать каждому клиенту с боем. Почему об этом нет официальной информации. P.S. Так какую все-таки карту я должна была перевыпустить (и почему)?
Дякуємо, що звернули увагу на ситуацію. Робимо все можливе, щоб зменшити такі ситуації до мінімуму. Перевипуск не потрібен.
Gost2013 написав:А ранее планировалась до 10.01.21, Затем - до 10.02.21. И даже , если сейчас- планируется до 19.02.21, почему об этом приходится узнавать каждому клиенту с боем. Почему об этом нет официальной информации. P.S. Так какую все-таки карту я должна была перевыпустить (и почему)?
Дякуємо, що звернули увагу на ситуацію. Робимо все можливе, щоб зменшити такі ситуації до мінімуму.
ПриватБанк Скажіть, будь ласка, пенсійною карткою для виплат від Приватбанка на касах в торгівельних точках через термінал без комісії можна розплачуватись за покупки, чи є комісія?
finfen написав:ПриватБанк Скажіть, будь ласка, пенсійною карткою для виплат від Приватбанка на касах в торгівельних точках через термінал без комісії можна розплачуватись за покупки, чи є комісія?
Звичайно, можна, без усяких додаткових комісій, принаймні там, де звичайні торгові термінали. Мій пенсіонер так і робить.
finfen написав:ПриватБанк Скажіть, будь ласка, пенсійною карткою для виплат від Приватбанка на касах в торгівельних точках через термінал без комісії можна розплачуватись за покупки, чи є комісія?
Добрий вечір! При оплаті карткою ПриватБанку у терміналах на касах торгових точок комісія відсутня.
Ferlakur написав:Только что дали 50 грн за гугл-пей по двум аккаунтам, причём на одном из них как бы не положено, карта была зарегана давно и использовалась в Гпей.
Насыпали родственникам. Участвовали "наугад", дополнительно не напоминали про выплаты