Під час дії карантину відділи державної реєстрації актів цивільного стану міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції тимчасово припинили надавати територіальним органам Держстату (ТОД) документи, що засвідчують випадки смерті* та містять інформацію про причини смерті українців. Ці документи відділи реєстрації передають органам статистики в паперовому вигляді раз на місяць (саме такий спосіб передачі даних передбачений законодавством). На підставі цих документів формується щомісячна статистична інформація щодо кількості померлих з розподілом за причинами смерті.
PS Минздрав возможно также подает данные по смертям от болезней, но в зачет идут данные Минюста. Насколько согласованы данные из двух источников - вопрос. ИМХО.
Востаннє редагувалось tumos в Пон 01 бер, 2021 02:58, всього редагувалось 1 раз.
yanyura написав:И тот, кто после этого будет утверждать, что статистика Держстата самая точная, либо слеповерящий, либо махинатор.
Точка!
Тобто ви не знайшли що данні подає центр громадського здоровья..але вирішили щос сес розігнали повністю і нічого замість них не залишили і на підставі своїх фантазій звинувачуєте Держкомстат... Може б якось з більшою повагою ставились до наших бюрократів Повірте вони без вказівногодокумента точно нічого не зроблять.
На жовту пресу - ссилатись можна на власні емоції - також можна на вікіпедію,яку можна редагувати тисячу разів в день - можна.. А на статистику - не можна Чому? Бо вона не показує підстав для істеріїї. А якщо немає підстав - то ті хто істерять як називаються? Наймягше це - неадеквати...
Где Вы нашли у меня ссылки на жёлтую прессу или даже Вики? Всё данные по численности населения , смертности, рождаемости я приводил исключительно по Укрстату. Число умерших от ковида логичнее брать у Минздрава. Вы на днях писали, что данные по заболеваемости Укрстат берет у Минздрава. Почему она не совпадает по умершим от ковида? Я не знаю, а Вы? Может, просто методика другая? Например, Укрстат мог посчитать их в смерти от пневмонии.
По смертности в 2014. Уже надоело Вам объяснять, что с этой цифрой последующие годы сравнивать нельзя. Всего смертей в 2014 632667. При этом в Донецкой области 71799 смертей, в Луганской - 22755. Итого в этих двух областях 94554. Т.е. без них смертей было 538113. Так считать, конечно, нельзя. Если взять половину смертей, получим 47277 смертей и в остальной Украине 632667-47277 = 585390, т.е. примерно то же, что в последующие годы и существенно меньше, чем 616835 в 2020. Но это тоже неверно. Мы с Вами не знаем, какую долю надо откинуть - может, половину, но, может, треть или две трети. Поэтому лучше 2014 вообще не сравнивать.
Можно, конечно, посмотреть 2015 год. Там в Донецкой области 39762 смерти, в Луганской - 14468. Итого 54230. Чуть больше половины. Но это тоже какая-то оценка, не позволяющая посчитать более-менее точно смертность в Украине в 2014.
В любом случае, явно цифра 632667 смертей в 2014, которую Вы постоянно упоминаете, несопоставима с данными последующих годов.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 01 бер, 2021 02:53, всього редагувалось 1 раз.
yanyura написав:И тот, кто после этого будет утверждать, что статистика Держстата самая точная, либо слеповерящий, либо махинатор.
Точка!
Тобто ви не знайшли що данні подає центр громадського здоровья..але вирішили щос сес розігнали повністю і нічого замість них не залишили і на підставі своїх фантазій звинувачуєте Держкомстат... Може б якось з більшою повагою ставились до наших бюрократів Повірте вони без вказівногодокумента точно нічого не зроблять.
Что вам мешает пройти по приведенным мною ссылкам и самому проверить, насколько я правдив? Ну и выложить соотв. цитаты?
Кроме утверждения
1. Будівельник завжди прав. 2. Якщо Будівельник неправ, дивись п. 1.
yanyura написав:Что вам мешает пройти по приведенным мною ссылкам и самому проверить, насколько я правдив?
1 Ви спочатку стверджували що інформація від Центру Громадського Здоровя - правдивіша від інформації Держкомстату бо Держкомстат отримує цю інформацію від МОЗ 2 Пошукавши ви знайшли що Держкомстат не отримує інформацію від ЦГЗ а повинен отримувати від СЕС
Що я повинен доводити? Що в пункті1 ви заперечуєте те що писали в п2?
ЛАД написав:Всё данные по численности населения , смертности, рождаемости я приводил исключительно по Укрстату. Число умерших от ковида логичнее брать у Минздрава. Вы на днях писали, что данные по заболеваемости Укрстат берет у Минздрава. Почему она не совпадает по умершим от ковида? Я не знаю, а Вы? Может, просто методика другая? Например, Укрстат мог посчитать их в смерти от пневмонии.
Выше я приводил цитату из сообщения Госстата о том, что данные по смертям поступают из Минюста.
Під час дії карантину відділи державної реєстрації актів цивільного стану міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції тимчасово припинили надавати територіальним органам Держстату (ТОД) документи, що засвідчують випадки смерті* та містять інформацію про причини смерті українців. Ці документи відділи реєстрації передають органам статистики в паперовому вигляді раз на місяць (саме такий спосіб передачі даних передбачений законодавством). На підставі цих документів формується щомісячна статистична інформація щодо кількості померлих з розподілом за причинами смерті.
PS Минздрав возможно также подает данные по смертям от болезней, но в зачет идут данные Минюста. Насколько согласованы данные из двух источников - вопрос. ИМХО.
Из вашей ссылки:
* Документи, що засвідчують випадки смерті – лікарські свідоцтва (фельдшерські довідки) про смерть, лікарські свідоцтва про перинатальну смерть, копії рішень суду про встановлення факту смерті.
Т.ч. первоначально все-таки от организаций, подчиненных МОЗ, но не Минюста (% смертей установленных судами явно будет меньше установленных медиками).
budivelnik , коротше,хоч ви і хам, але я вам обіцяв не переходити на особистості. До того ж я вас все-таки поважаю. І тому не буду вас гнобити за такі ляпи.
Дивіться,як це працює.
За перший рік зі 100 тис помре 210, за другий помре майже 210 (чому майже? Бо їх вже не 100 тис. , а трохи менше) . І так далі. На 22 рік життя ми сумарно втратимо десь 5 тисяч (5% ) . Точніше рахуйте самі. Звичайно це не 5% від 9 млн. Бо народжених в 2001, 2002, 2003 і пізніше помре вже 4.....3...2...%% А до 5 року життя (народжені в 2015) не доживе всього 0.8%.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 01 бер, 2021 03:14, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Розкажіть,що ви тут плюсувати,і що отримали))? І скільки все-таки не доживе до 22 року життя?)))
З цієї групи до 22 років доживе 99,9+%
З якої,цієї?))) З тих, що народились в 2000, 99.9% доживе до 2020 року?))) Так/ні?)
Розібрався з табличкою 1 Смертність в кожній групі привязана до 100 000 населення данного віку 2 Кожна група описує 5 років (0-4, 5-9,10-14, 15-19) Таким чином 0-4_____209,6 * 5=1048__на 100 000 за 5 років 5-9_____24,1 *5 =120,5__на 100 000 за 5 років 10-14__25,1 * 5=125,5__на 100 000 за 5 років 15-19__56,8 * 5 =234__на 100 000 за 5 років
1048+120,5+125,5+234=1528 на 400 000 за 5 років 9 000 000 / 400 000 * 1528=34380 осіб помре в групі віком 0-19 років , яка складається з 9 млн осіб, або 34380/9000000=0,382% 99,618% - доживе в цій групі до 20 років Множимо тільки на 5 років, бо кожних 5 років людина переходить в іншу группу де ми її враховуємо. Чисто для порівняння
55-59__1383,2 60-64__2012,2 65-69__2821,1 70+____7745___(1383,2+2012,2+2821,1+7745)*5/4*100 000=17,5% смертність в цій групі.