Изучите как работает депозитарная система в США, много нового узнаете.
А вообще, это насколько травмировано общество наше общество, что везде ищет подвох.
|
|
![]() Re: Отзывы про Interactive BrokersТак, вже дійшла до цього питання, дякую ![]() Що є то є, сперечатися не буду. Але якби не таке відношення до всього було би не до інвестицій.
![]() Re: Отзывы про Interactive BrokersДоречі, про адреси, хтось розібрався в чому різниця між: 1. Interactive Brokers LLC (заснована 1978, офіс Greenwich, Connecticut, United States), акціонерне товариство, акції торгуються; 2. Interactive Brokers UK Ltd (заснована 2000, офіс One Carey Lane London, EC2 V8AE United Kingdom), товариство з обмеженою відповідальністю. з точки зору гарантій, нагляду, законодавства, відповідальності, тощо? Востаннє редагувалось natalia_baranovag в Сер 17 бер, 2021 20:30, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Отзывы про Interactive BrokersМожливо спробую, але це останній етап. Поки бачу, що в мене знань не вистачає, а не розібравшись лізти туди не буду, щоб не вийшло як в анекдоті нижче. Доречі, відкриваючи рахунок на сайті, як резидент України, з ким я підписую договір? З "Interactive Brokers LLC" чи з "Interactive Brokers UK Ltd"? Потрапили в величезну яму ведмідь, вовк і лось. Ну, пройшло тижні два, вовк підходить до ведмедя: - Чуєш, Міша, .. ну, .. така справа, .. я думаю так, лось - він же Herbivore, а тут в ямі трави-то ніякої немає, він все одно здохне скоро, а ми ж хижаки, дивись ще тиждень-другий протягнули б, давай його зараз з'їмо, а то він же здохне з голоду, ми ж їсти не будемо ... - Правильно, Вовк! Ну, підходять вони до лося: - Лось, така справа, ти травоїдний, а трави тут немає, ми вирішили з Вовком тебе з'їсти, ти ж все одно здохнеш, а так ми ще поживемо. Лось каже: - Так звичайно, хлопці! Так я вже й сам хотів до вас підійти! Справді, їжте мене на здоров'я! Я ж дійсно помру, а так ви класні пацани житимете! Тільки, мужики, у мене до вас прохання є: мені Лосиця говорила, що у мене під хвостом татуювання є якесь і щось там написано, а вона у мене малограмотна - читати не вміє, а самому мені ну ніяк не дотягтися, а аж надто охоче дізнатися що там у мене написано. А тут така справа, ну хоч перед смертю уважте мене - прочитайте, а то я так і помру, не дізнавшись. - Та! без проблем, звичайно, прочитаємо, для класного пацана НЕ шкода, все зробимо! Підходять вони ззаду до лося, ну, він звісно, на передні ноги встав, задніми як дасть їм обом. Ну, вовка відразу на смерть, а у ведмедя грудина розкидана, морда вся перевернута в крові, щелепу наліво, ніс направо. Ведмідь за морду тримається і кричить: - А-а, о-о, а я-то куди поліз, я-то куди, я ж читати не вмію ...
![]() Разобрался. UK - двойное регулирование, двойная страховка, 500куе +150к фунтов. Но в перспективе автообмен с ДФС US - страховка всего на 500куе, но США данные никому не передает. А еще в США налог на наследство нерезов 40%, в UK не поммню. Ну и Вас никто не будет спрашивать, сейчас украинцев регистрируют в US ![]() Я стесняюсь спросить, как Вы пьете? Ну то что Вы не едите в ресторанах это я уже понял, ведь полного пакета документов на все ингредиента салата нет ни у кого. А серьезно. Есть 2 парадигмы при гражданских отношениях субъектов. Первая. В договоре нужно подробно описать, согласовать и утвердить все возможные и не возможные моменты, чтобы было понятно кто не прав. Вторая. Есть общие принципы на основании которых строятся взаимоотношения. Поймите, если контрагент захочет кинуть, он кинет и никакая бумажка не остановит. Вот есть Ст.115 УК Украины, четко написано что нельзя, но в 6000 раз год статья не останавливает. Но вернусь к самому началу. Разница между рыночным риском и инфраструктурам. Сколько было случаев банкротства брокеров в этом тысячелетии? Под регулированием MiFiD - 0! Под регулированием SEC - 1! Сколько клиентов пострадало? ->0! А теперь берем другую статистику. 99% активных торговцев проигрывают рынку. 50% торгующих с плечом теряют половину капитал за первые пол года на рынке. Потому если на погружение в вопрос открытия счета у Вас уйдет год, то для того чтобы что-то значимое заработать уйдет еще 100! Оно Вам надо? ![]() Выглядеть это будет так. Папа умер, наследники вывели средства без уведомления брокера об умершем клиенте. Лет через 10 наследник прилетит туристом и прямо в аэропорту Кеннеди оденут наручники и посадят в изолятор, так как пени накапает знатно, а за неуплату налогов в США уголовочка четко работает. Причем, брокер как раз не причем, даже если уведомить о смерти клиента и приложить решения суда о вступление в наследство. Брокер не налоговый агент, а у наследника нет американского ИНН, потому удержать налог никто не будет. А когда проснется ФБР зависит только от суммы. Потому перед смертью активы желательно передать лично, и смерть наступит незамедлительно ![]() ![]() Re: Отзывы про Interactive Brokers
Як зазначала раніше ідея з самого початку була не "купувати/продавати", а купити акції на кілька років і більше, що, на мій погляд, дозволить зберегти вкладення, можливо дивіденти. Тому, за цю статистику не хвилююся, а довгострокові гарантії цікавлять більше. Причина проста. Місцевим банкам, акціям і т.д. довіри не має, матрацу також, вкласти в щось по місцю теж не оптимальний варіант. На нормальну (унікальну в моєму розумінні) нерухомість не вистачає, у типові Київські бетонометри не вірю, причин маса від змін які відбуваються у світі до перспектив локальної економіки, але не думаю, що це вам буде цікаво ![]() По темі, майже дочитую звіт цього ТОВ, в принципі трохи прояснилося. Але на сьогодні все, потрібно вже відпочивати, завтра справ багатенько. Кому цікаво - посилання (не спам, там на UK government) приєднуйтесь ![]() Це так. Але "кинути" контрагенту по контракту під спостереженням уряду США складніше, ніж під спостереженням уряду Белізу без договорів. Тобто, якщо відмінити ст.115 КК цифра 6000 не факт, що зменшиться ![]() Востаннє редагувалось natalia_baranovag в Сер 17 бер, 2021 23:33, всього редагувалось 1 раз.
|
|