izibank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 8182838485 ... 350>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку.

izibank 2.9 5 35
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
29%
10
2- Погане. Некомпетентне.
14%
5
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
6
4- Добре. Як і повинно бути.
23%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
17%
6
Всього голосів : 35
Повідомлення Додано: Пон 15 бер, 2021 11:41

nickvp написав:Можливо комусь згодиться

Ліміти потихеньку підвищують після запитів. Приблизно через місяць після отримання (я так зрозумів, що можна відправляти лише один запит на місяць) відправив запит - ліміт не змінили, потім трохи забув про це і згадав минулого місяця. Новий запит - додали 2 тисячі. Сьогодні ще кинув запит - ще додали 8 тис.

Отже, "стукайте і відчинять"

раді, що вам сподобалося :)
так, заявку на зміну розміру кредитного ліміту можна подавати раз в 31 день, при цьому можна додатково прикріпити документи, що підтверджують дохід, до прикладу фото виписки із зарплатної картки або скріншот з останніми зарахуваннями на картку
izibank
Представник банку

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 бер, 2021 13:00

izibank написав:

Ліміти потихеньку підвищують після запитів. Приблизно через місяць після отримання (я так зрозумів, що можна відправляти лише один запит на місяць) відправив запит - ліміт не змінили, потім трохи забув про це і згадав минулого місяця. Новий запит - додали 2 тисячі. Сьогодні ще кинув запит - ще додали 8 тис.

так, заявку на зміну розміру кредитного ліміту можна подавати раз в 31 день, при цьому можна додатково прикріпити документи, що підтверджують дохід, до прикладу фото виписки із зарплатної картки або скріншот з останніми зарахуваннями на картку

я все це бачив, але в моєму випадку нічого не змінювалося, про що я і вказував
nickvp

Подякував: 26 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 бер, 2021 13:59

Re: izibank

izibank написав:
  unknownurl написав:И это ушло в релиз... Думал, временная заглушка, но нет. Позор, однако, позор.
Почему я не могу посмотреть точки пополнения карты без предоставления своих координат?Зображення

дякуємо за фідбек, аналізуємо ситуацію
Что-то анализ затянулся на месяц, а работы на 30 минут от силы.
unknownurl

Подякував: 29 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 бер, 2021 15:31

nickvp написав:
  izibank написав:

я все це бачив, але в моєму випадку нічого не змінювалося, про що я і вказував

на розмір кредитного ліміту впливає багато факторів, як до прикладу активне користування карткою, а також відбуваються зміни у скоринговій системі банку, на основі чого приймається рішення про зміну суми встановленого кредитного ліміту при поданні заявки
izibank
Представник банку

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 бер, 2021 15:42

unknownurl

пам'ятаємо, ще в роботі
izibank
Представник банку

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 14:10

Получил:
Зображення
Зображення
rollo

Подякував: 54 раз.
Подякували: 149 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 14:28

Это такой прикол? Даже если нескольким м*дакам было неудобно иметь 72 дневный грейс, потому что они не дружат с головой, то зачем ухудшать условия для всех остальных? Пускай бы они вылетали из грейса, вам же от этого только выгодней.
Bosstone

Подякував: 812 раз.
Подякували: 298 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 14:31

Эх, печалька. :(
Вообще непонятно что мешало клиентам гасить до конца месяца и не обращать внимание. Грубо говоря, до 10 числа приходила з/п и можна было успешно загасить карту.
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 15:41

Bosstone написав:Это такой прикол? Даже если нескольким м*дакам было неудобно иметь 72 дневный грейс, потому что они не дружат с головой, то зачем ухудшать условия для всех остальных? Пускай бы они вылетали из грейса, вам же от этого только выгодней.

Я думаю тут за "красивой формулировкой" банк просто завуалировал, что ухудшает условия карты. Якобы заботясь о клиентах и по их просьбе. Это любимый трюк из арсенала Гороха, Аллы и прочих смузохлебов. Ну не могли ж они прямо написать что нам не выгодно вам лишних 10 дней грейса давать. Вот и придумали про "фидбек клиентов о неудобстве запоминания даты" :evil: :mrgreen:
Flamingo
1

Подякував: 115 раз.
Подякували: 2214 раз.

Профіль

1
1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 15:53

Ну даа. Я уже и тату на запястье сделал: ОМП + 10дн = iZi :roll:
А теперь шо, выводить все? Шо не могли просто убрать ОМП и оставить погашение 10го, так бы было +10дн=iZi :lol: :lol:
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 8182838485 ... 350>
Форум:
+ Додати