|
izibank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 15 бер, 2021 11:41
nickvp написав:Можливо комусь згодиться Ліміти потихеньку підвищують після запитів. Приблизно через місяць після отримання (я так зрозумів, що можна відправляти лише один запит на місяць) відправив запит - ліміт не змінили, потім трохи забув про це і згадав минулого місяця. Новий запит - додали 2 тисячі. Сьогодні ще кинув запит - ще додали 8 тис. Отже, "стукайте і відчинять"
раді, що вам сподобалося так, заявку на зміну розміру кредитного ліміту можна подавати раз в 31 день, при цьому можна додатково прикріпити документи, що підтверджують дохід, до прикладу фото виписки із зарплатної картки або скріншот з останніми зарахуваннями на картку
-
izibank
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 бер, 2021 13:00
izibank написав: nickvp написав:Можливо комусь згодиться Ліміти потихеньку підвищують після запитів. Приблизно через місяць після отримання (я так зрозумів, що можна відправляти лише один запит на місяць) відправив запит - ліміт не змінили, потім трохи забув про це і згадав минулого місяця. Новий запит - додали 2 тисячі. Сьогодні ще кинув запит - ще додали 8 тис. Отже, "стукайте і відчинять"
раді, що вам сподобалося так, заявку на зміну розміру кредитного ліміту можна подавати раз в 31 день, при цьому можна додатково прикріпити документи, що підтверджують дохід, до прикладу фото виписки із зарплатної картки або скріншот з останніми зарахуваннями на картку
я все це бачив, але в моєму випадку нічого не змінювалося, про що я і вказував
-
nickvp
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 бер, 2021 13:59
izibank написав: unknownurl написав:И это ушло в релиз... Думал, временная заглушка, но нет. Позор, однако, позор. Почему я не могу посмотреть точки пополнения карты без предоставления своих координат? 
дякуємо за фідбек, аналізуємо ситуацію
Что-то анализ затянулся на месяц, а работы на 30 минут от силы.
-
unknownurl
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 бер, 2021 15:31
nickvp написав: izibank написав: nickvp написав:Можливо комусь згодиться Ліміти потихеньку підвищують після запитів. Приблизно через місяць після отримання (я так зрозумів, що можна відправляти лише один запит на місяць) відправив запит - ліміт не змінили, потім трохи забув про це і згадав минулого місяця. Новий запит - додали 2 тисячі. Сьогодні ще кинув запит - ще додали 8 тис. Отже, "стукайте і відчинять"
я все це бачив, але в моєму випадку нічого не змінювалося, про що я і вказував
на розмір кредитного ліміту впливає багато факторів, як до прикладу активне користування карткою, а також відбуваються зміни у скоринговій системі банку, на основі чого приймається рішення про зміну суми встановленого кредитного ліміту при поданні заявки
-
izibank
-
- Представник банку
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 15 бер, 2021 15:42
unknownurl
пам'ятаємо, ще в роботі
-
izibank
-
- Представник банку
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
-
rollo
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 149 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 бер, 2021 14:28
Это такой прикол? Даже если нескольким м*дакам было неудобно иметь 72 дневный грейс, потому что они не дружат с головой, то зачем ухудшать условия для всех остальных? Пускай бы они вылетали из грейса, вам же от этого только выгодней.
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 бер, 2021 14:31
Эх, печалька.  Вообще непонятно что мешало клиентам гасить до конца месяца и не обращать внимание. Грубо говоря, до 10 числа приходила з/п и можна было успешно загасить карту.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2