detroytred написав:Хоча декілька сторінок тому вам же пояснили, що і без локдауну лише самого ризику вагітніти під час пандемії достатньо для зменшення.
Нешановний - перестаньте паразитувати на чужих думках.. Думку Хотаба я почув і думаю як на неї відповісти.. А ваше мавпування не допомагає ні Хотабу ні мені- та й розумним вас не робить Так ,мілкий паразитик на чужих думках. Хочете показати що у вас є своя думка-я не проти
detroytred написав:
budivelnik написав: 3. При цьому смерті-смертям не рівня..... 6000 ненароджених немовлятв місяць=500 000 людино років втрат Нехай локдаун спас в 2 рази більше ніж померло, тобто спас 40 000 осіб за рік Так як основні смертності були в групі 50+ , припустимо що локдаун дав для цих 40 000 - 5 років... 40 000 * 5 років=200 000 людино років додаткового життя...
Баланс для Держави ( і для майбутніх пенсіонерів) мінус 300 000 людино років* (с)
Ви всіх! 6000 ненароджених немовлят віднесли до за рахунок тільки! фактору локдауну.
Феєрніть своєю ерудицією... Розрахуйте скільки з 6000 є впливом локдауну, а скільки пандемії... Але поки будете хизуватись - врахуйте.. Що виграш я брав за рік А програш за місяць.... Тому буде ще інформація і за інші місяці...і якщо ваші підрахунки приведуть що локдаун винуватий у ненародженні більше ніж 250 немовляк... То ковідістерики з локдаунагітаторами - вже нанесли шкоди своїми істеричними агітаціями собі і Державі...
ПС Звідки я взяв 250 - самі порахуєте? А як не зможете, то попросіть.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 20 бер, 2021 20:37, всього редагувалось 1 раз.
Про шведів. Економіку відсутність локдауна особливо не врятувала оскільки вона глобальна і кафешки її не витягують
Наприкінці серпня ВВП Швеції просів більше, ніж в сусідніх країнах.
зате
За даними Європейського центру по контролю захворювань, поточна частота реєстрації нових випадків ковід на 100 тисяч населення в Швеції — одна з найвищих у Європі та світі.
будівельник, давайте вже напряму видавайте программу соціал-дарвінізму, а то якось ні вашим ні нашим виходить, наче і переживаєте за людей, але якось нещиро
Поборникам "шведського шляху" треба усвідомити одну річ: з прагматичної точки зору, найбільш вигідна боротьба з ковідом — нічого не робити.
Більшість молодого працездатного населення перехворіє легко або безсимптомно. Діти — взагалі майже поза ризиками.
Літні люди будуть помирати. І, якщо сказати найбільш цинічно, це вигідно, якщо коронавірус забере їх усіх до одного. У наступні роки це дозволить зекономити масу грошей (наприклад, з пенсійного фонду) і витратити їх на інші статті економіки.
Крім того, літні люди створюють велике навантаження на заклади охорони здоров’я і без усяких коронавірусів.
Ще раз: чисто економічно літні не вигідні для економіки. Так само, як ув’язнені, військовополонені, люди з інвалідністю, і ще багато категорій громадян.
ну і не забуваємо що в Україні справи швидше підуть по бразильскому сценарію а не по шведському
IgA написав:будівельник, давайте вже напряму видавайте программу соціал-дарвінізму, а то якось ні вашим ні нашим виходить, наче і переживаєте за людей, але якось нещиро
переживаєте-не щиро.. Масло маслянисте.... В мене цифри Якщо тільки локдаун винуватий в ненароджені всього 250 немовлят в січні 2021 - значить щирі переживання ковідістериків до дупи.. Вони своїми переживаннями загробили стільки ж людино років скільки й врятували, а якщо локдаун винуватий в ненародженні більше ніж 251 немовля - значить ковідістерики загробили більше ніж врятували.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 20 бер, 2021 20:42, всього редагувалось 1 раз.
У шведів кількість новонароджених впала і без локдаунів. Економіка то всеодно погіршилась. Чи Ви думаєте в Україні без локдауну народжуваність виросла б?
budivelnik написав:Якщо тільки локдаун винуватий в ненароджені всього 250 немовлят в січні 2021 - значить щирі переживання ковідістериків до дупи..
https://www.statista.com/statistics/525349/sweden-number-of-births/ У шведів кількість новонароджених впала і без локдаунів. Економіка то всеодно погіршилась. Чи Ви думаєте в Україні без локдауну народжуваність виросла б?
Я маю дві цифри Перша - мінус 6000 народжень ( мінсус 30% січень 2021 до січня 2020) Друга - мінус 3000 народжень в рік дорівнюють збереженню 40 000 життів локдауном
Таким чином , якщо 4%+ ненароджених - це вплив локдауну...то такий локдаун нафіг нікому не потрібний, бо а - зберегли рівно стільки життів скільки й загробили б - крім пункту а, додатково загробили ще й економіку...
Питання на засипу Навіщо гробити економіку,якщо життя не зберігається?
budivelnik написав:якщо 4% ненароджених - це вплив локдауну.
А якщо це вплив зниження економіки? Є якісь підтвердження що саме через локдаун чи знову статистика зі стелі?
Вам не вгодиш 100%=6000 мінус - це всього 4+% =250 мінус - це вплив локдауну, при чому я вважаю що там всі 40-50% , але спеціально для Вас зменшив цифру в 10 разів... а куди Ви розпишете 96% тих що залишилось - мене якось не хвилює Можете приписати положенню місяця, можете впливу економіки.
ПС На жаль пофамільно назвати тих хто в березні/квітні 2020 відмовився зачинати дітей від ковідістерії, а хто від фінансових проблем - я не можу.