|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 20 бер, 2021 22:47
tumos написав:АстраЗенека изначально прокинула ЕС по договрым поставкам вакцины согласно договорных отношений, направляя поставки в Великобританию. По всей видимости терпение ЕС лопнуло и они проучили компанию.
Астразенека продала вакцину Британии в несколько раз дороже чем Европе. Европа еще в декабре грозились проучить Кроме того возможно будет подстраховка в виде официального признания Спутника и тогда отпадет зависимость от поставок АстраЗенека.
Это не поможет, нету мощностей для его производства. Полагаю Астразенека на своих заводах его производить откажется.
-
IgA
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 бер, 2021 22:48
IgA написав: budivelnik написав:Ви особисто маєте кращі джерела для статистики?
ні, тому і не використовую статистику зі стелі та припущення
І що ж ви тоді використовуєте? Власні враження навіяні жовтою пресою? IgA написав:І як оцінювати погіршення здоровя у тих хто не помер від ковіду, на скільки скоротиться їх життя?
Ви хоч пробували проаналізувати мною написане? 1 Я не заперечував існування ковіду і те що від нього погіршується як здоровья так і наступає смерть 2 Я припустив, що кількість померлих це не той критерій по якому визначають ефективність боротьби з хворобою Якраз моя точка зору інша - ті хто померли ,своїми смертями показали неефективність локдауну 3 На прикладі Швеції,яка не вводила повного локдауну, я запропонував визначити скільки б померло ,якби і у нас не вводили повний, а користувались Шведською моделлю 4 Саме істерією розігнаною ЗМІ я пояснюю різке падіння народжуваності в січні 2021. І де тут здоровья після ковіду? Ви знаєте приклади того ,коли здоровья покращується після грипу чи пневмонії? Ясно що будь-яка хвороба тільки тому хворобою і називається що погіршує здоровья. Все що покращує(навіть якщо це покращення визвано вірусами/пявками чи дельфінами) - називається здоровим образом життя. IgA написав: Знову припустимо?
А що ці сторінки це істина в останній інстанції? Я наприклад припускаю , що після того як перший раз всі перехворіють ковідом...рівень смертей від нього різко зменшиться + зменшаться смерті на пару найближчих років у групі 50+.. на приблизно 20000, бо ці 20000 вже померли в 2020, а повинні були дожити до 2021-2030
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 20 бер, 2021 22:56
IgA написав:Астразенека продала вакцину Британии в несколько раз дороже чем Европе. Европа еще в декабре грозились проучить
Не думаю, что рынок Великобритании больше, чем ЕС. Даже если продавать в Великобританию дороже. IgA написав:Это не поможет, нету мощностей для его производства. Полагаю Астразенека на своих заводах его производить откажется.
Да вроде немцы на старте и готовы производить. Ждут официальную отмашку от ЕС.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 бер, 2021 22:58
budivelnik написав:Я припустив, що кількість померлих це не той критерій по якому визначають ефективність боротьби з хворобою
А що ж тоді? budivelnik написав:На прикладі Швеції,яка не вводила повного локдауну, я запропонував визначити скільки б померло ,якби і у нас не вводили повний, а користувались Шведською моделлю
Краще спробуйте визначити на прикладі Бразилії, там на відміну від Швеції умови напівкарантину мякші budivelnik написав:І де тут здоровья після ковіду? Ви знаєте приклади того ,коли здоровья покращується після грипу чи пневмонії? не дуже зрозуміло як це плюсовати до 40000 * 5, доведеться знову припускати що було б якби не захворіли А давайте припустимо що 20 млн вкоротитть життя на рік? ну і визначення частки падіння народжуваності внаслідок локдауну в падінні спричиненому погіршенням економіки та загального падіння - взагалі суцільне припущення
Востаннє редагувалось IgA в Суб 20 бер, 2021 23:08, всього редагувалось 2 разів.
-
IgA
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 бер, 2021 22:58
IgA написав: budivelnik написав:А в Іспанії та Бельгії (на тому ж малюнку) що наклалося?
Ну Ви ж почали що ми порівнюємо сусідні країни, може ще з Бразилією порівняємо?
Це ж Ви навели посилання з тим малюнком, але чомусь для порівняння обрали країни з "найвигідними" цифрами. А тепер не знаєте як з цього зіскочити. Насправді питання "де, що і як вплинуло" дуже складне й однозначних відповідей на нього поки немає.
-
Lady_N
-
-
- Заблокований
- Подякував: 134 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 бер, 2021 23:06
Lady_N написав:Насправді питання "де, що і як вплинуло" дуже складне й однозначних відповідей на нього поки немає.
Там видно що економіка Швеції без карантину впала так само як і економіка сусідніх Данії Фінляндії та Норвегії з карантином. А Ви чомусь почали порівнювати з Британією та Іспанією.
-
IgA
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 бер, 2021 23:11
IgA написав: budivelnik написав:Я припустив, що кількість померлих це не той критерій по якому визначають ефективність боротьби з хворобою
А що ж тоді?
Ви знову не вмієте аналізувати прочитане. 1 Ефективність боротьби визначається кількістю не померлих. 2 Чим більше померло - тим гірша ефективність.. Чи ви з тих хто ефективність ДАЇ визначає кількістю штрафів..а те що більше загинуло - до уваги не берете. IgA написав: budivelnik написав:На прикладі Швеції,яка не вводила повного локдауну, я запропонував визначити скільки б померло ,якби і у нас не вводили повний, а користувались Шведською моделлю
Краще спробуйте визначити на прикладі Бразилії, там на відміну від Швеції умови напівкарантину мякші
Може ви мені ще почнете вказувати хто мені повинен більше подобатись , блондинки чи брюнетки? Вам хочеться порівнювати з Бразилією - порівнюйте, викладайте цифри , форум від цього тільки виграє. IgA написав: budivelnik написав:І де тут здоровья після ковіду? Ви знаєте приклади того ,коли здоровья покращується після грипу чи пневмонії?
не дуже зрозуміло як це плюсовати до 40000 * 5, доведеться знову припускати що було б якби не захворіли
Є обєктивний фактор - нова хвороба. Обєктивні фактори - помножити на нуль не вийде Є субєктивні фактори - способи боротьби з хворобою з метою мінімалізації наслідків...Тут в кожного своя думка і своя правда. Чим більше думок з цифрами і алгоритмами буде викладено - тим більше шансів що виробиться оптимальна модель поведінки (нехай навіть не проти сьогоднішнього ковіду а на майбутнє) IgA написав:ну і визначення частки падіння народжуваності внаслідок локдауну в падінні спричиненому погіршенням економіки та загального падіння - взагалі суцільне припущення
Тому я й написав, що навіть коли всього 4% наявного падіння -перекривають всю наявну боротьбу... І при цьому ніхто не проводив досліджень в цьому напрямку...то це підстава а - провести дослідження, нехай навіть шляхом простого опитування жінок віком 20-30 років, з питанням чи не планували ви народження в 2021 році і якщо так, то що завадило б - якщо дослідження виявить більше 4% - значить в майбутньому таких локдаунів проводити не можна.. Якщо 10-15% - значить санітарний лікар+міністр охорони здоровья як мінімум повинні подати у відставку,як максимум загриміти в буцегарню
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 20 бер, 2021 23:15
Люди, вы не представляете, насколько упрощается и облегчается чтение форума благодаря бану всего 3-х человек. 
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 21 бер, 2021 00:56, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 20 бер, 2021 23:17
ЛАД написав:Люди, вы не представляете, насколько упрощается и облегчается чтение форума благодаря банк всего 3-х человек. 
А як спрощується життя пенсіонера коли він забуває алфавіт, потім смак мяса-бо зубів немає, а далі вигляд компютера - бо пенсії на манку не вистарчає ....
-
budivelnik
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 20 бер, 2021 23:21
budivelnik написав:1 Ефективність боротьби визначається кількістю не померлих. 2 Чим більше померло - тим гірша ефективність..
На прикладу Швеції ми бачимо що відсутність локдауну дає на виході більше померлих ніж в сусідніх країнах. Тобто виходить така боротьба неефективна? І саме тому вони поступово запроваджують мякий локдаун. Чим більше думок з цифрами і алгоритмами буде викладено - тим більше шансів що виробиться оптимальна модель поведінки (нехай навіть не проти сьогоднішнього ковіду а на майбутнє)
Чим більше припустимо - тим менша цінність такої думки. з питанням чи не планували ви народження в 2021 році і якщо так, то що завадило
Не думаю що хтось би планував народження коли всі лікарі та лікарні зайняті ковідом.
-
IgA
-
-
-
-
Профіль
-
-
|