Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 69356936693769386939 ... 12851>
Сообщение Добавлено: Вс 21 мар, 2021 13:37

Faceless писал(а):
Успіх писал(а):Ще б тільки планку понизили з офіційним доходом!
Наприклад, сім'я з ДВОХ, має мати "сімейний дохід" - мінімум, півтора середньої з/п по Україні! А двоє+дитина - мінімум 2 середніх з/п!

І для чого це? Щоб навидавати тим, хто не в змозі платити?

Та будуть мати змогу - якщо брати не дорогий сегмент, щоб місячний платіж по іпотеці складав 5-6Кгрн!
Сім,я з двох з доходом/сімейним бюджетом 17-18Кгрн/міс можуть спокійно виплачувати тих же 5-6тис/міс.
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вс 21 мар, 2021 13:45

kingkongovets писал(а):Цены на «первичку» и «вторичку» в Украине пошли вверх

В Киевском городском отделении АСНУ отметили, что с начала года рост цен на вторичном рынке столицы составил до 2%.

По состоянию на середину марта цена на киевские «однушки» стартует от $ 1300/м2, на «двушки» — от $ 1100/м2, на «трешки» — от $ 900/м2.

В то же время на первичном рынке столицы в январе-феврале наблюдалось относительное ценовое затишье.

Застройщики активно внедряли разные акции к праздникам, стимулируя спрос после зимнего локдауна. Поэтому в большинстве объектов цены остались на уровне конца декабря 2020 года, говорят эксперты.
https://news.finance.ua/ru/news/-/48924 ... shli-vverh

вторичка подтягивается к первичке
где зрадио с графиками? :mrgreen:

Звиздец наближается все ближе и ближе, понятное дело что недвига подорожала на хайпе, может кто-то биткоинов продал и смог купить, столько жилья понастроенно как в Киеве так и в других городах, при том что цены на коммунальные тарифы выросли в разы, и не забываем про долгострои только в одном Киеве - Войцеховского, Аркады, Укрбуда и других мелких, и население не с года в год а с месяца в месяц все больше сокращается, либо умирают, так как лечиться незачто и дешевле умереть либо выезжают семьями за бугор. Молодым по лохореформах пенс фонда\. совсем приходится не расчитывать на пенсию в будующем, так как уже многим отказывают в выплатах из за стажа. а через 10 лет уже нужно будет 35!
А тут еще лохдауны, смотрю на цены и диву даюсь, с какого перепуга рост, хотя это явление сейчас не только в Украине. а по многим страннам, но там хоть население не так сокращается.
Последний раз редактировалось Raymond Вс 21 мар, 2021 14:03, всего редактировалось 1 раз.
Raymond

С нами с: 16.12.08
Благодарил (а): 222 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 21 мар, 2021 13:48

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Успіх писал(а):
  Faceless писал(а):
Наприклад, сім'я з ДВОХ, має мати "сімейний дохід" - мінімум, півтора середньої з/п по Україні! А двоє+дитина - мінімум 2 середніх з/п!

Та будуть мати змогу - якщо брати не дорогий сегмент, щоб місячний платіж по іпотеці складав 5-6Кгрн!
Сім,я з двох з доходом/сімейним бюджетом 17-18Кгрн/міс можуть спокійно виплачувати тих же 5-6тис/міс.

Нажаль, місце, де можна придбати нерухомість за такою ціною, щоб платіж був 5-6 тисяч, місце, де сім'я може "спокійно" жити на 11-13 тисяч, і місце, де можна вбілу заробляти ті самі 17-18 тисяч - не перетинаються
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вс 21 мар, 2021 13:51

Успіх писал(а):
  Faceless писал(а):

ага, і купляти Ріеловську кавалірку 25м2, на два вікна щоб переробити в 2к
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 21 мар, 2021 14:02

flyman писал(а):ага, і купляти Ріеловську кавалірку 25м2, на два вікна щоб переробити в 2к
очень ликвидный залог, банки в очередь станут выдать ипотеку.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 21 мар, 2021 14:37

Faceless писал(а):Нажаль, місце, де можна придбати нерухомість за такою ціною, щоб платіж був 5-6 тисяч, місце, де сім'я може "спокійно" жити на 11-13 тисяч, і місце, де можна вбілу заробляти ті самі 17-18 тисяч - не перетинаються

Ірпінь - нє?
17-18 тисяч - це на двох! Сума двох білих з/п!

vitaliian писал(а):очень ликвидный залог, банки в очередь станут выдать ипотеку.

Коли об'єкт здадуть - то він буде досить НЕ поганим завдатком для банку!
Але, іпотеку під 7% власнику 50м2+ - не дадуть!
Хіба на жінку оформляти ;) але щоб в банку дивились на загальний сімейний бюджет, а не тільки на її смішну зарплатню :D

Ну, але тоді я автоматом потрапляю в категорію "ненажерливих лендлордів" в очах простих пересічних. :roll:
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вс 21 мар, 2021 14:50

Успіх писал(а):Ну, але тоді я автоматом потрапляю в категорію "ненажерливих лендлордів" в очах простих пересічних.
с вашими мозгами можно зарабатывать намного больше чем от аренды квартиры, это примитивный бизнес типа семечки на остановке продавать. Скучно.
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 21 мар, 2021 14:52

Успіх писал(а):
  Faceless писал(а):Нажаль, місце, де можна придбати нерухомість за такою ціною, щоб платіж був 5-6 тисяч, місце, де сім'я може "спокійно" жити на 11-13 тисяч, і місце, де можна вбілу заробляти ті самі 17-18 тисяч - не перетинаються

Ірпінь - нє?
17-18 тисяч - це на двох! Сума двох білих з/п!

В Ірпені сім' я на ці гроші животітиме, і нерухомість, придатну для життя, за яку платіж буде 5-6 тис, навіть при ставці 7%, там навряд чи знайти. Флаєвські мікрокавалірки чи цоколі не розглядаємо
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вс 21 мар, 2021 15:01

Raymond писал(а):
  kingkongovets писал(а):Цены на «первичку» и «вторичку» в Украине пошли вверх

В Киевском городском отделении АСНУ отметили, что с начала года рост цен на вторичном рынке столицы составил до 2%.

По состоянию на середину марта цена на киевские «однушки» стартует от $ 1300/м2, на «двушки» — от $ 1100/м2, на «трешки» — от $ 900/м2.

В то же время на первичном рынке столицы в январе-феврале наблюдалось относительное ценовое затишье.

Застройщики активно внедряли разные акции к праздникам, стимулируя спрос после зимнего локдауна. Поэтому в большинстве объектов цены остались на уровне конца декабря 2020 года, говорят эксперты.
https://news.finance.ua/ru/news/-/48924 ... shli-vverh

вторичка подтягивается к первичке
где зрадио с графиками? :mrgreen:

Звиздец наближается все ближе и ближе, понятное дело что недвига подорожала на хайпе, может кто-то биткоинов продал и смог купить, столько жилья понастроенно как в Киеве так и в других городах, при том что цены на коммунальные тарифы выросли в разы, и не забываем про долгострои только в одном Киеве - Войцеховского, Аркады, Укрбуда и других мелких, и население не с года в год а с месяца в месяц все больше сокращается, либо умирают, так как лечиться незачто и дешевле умереть либо выезжают семьями за бугор. Молодым по лохореформах пенс фонда\. совсем приходится не расчитывать на пенсию в будующем, так как уже многим отказывают в выплатах из за стажа. а через 10 лет уже нужно будет 35!
А тут еще лохдауны, смотрю на цены и диву даюсь, с какого перепуга рост, хотя это явление сейчас не только в Украине. а по многим страннам, но там хоть население не так сокращается.

вы сами и ответили - народ ищет альтернативу пенс.фонду (самую доступную), депозитам, рост так же насколько помню совпал с падением Аркады, Укрбуда ( Спецжитлофонд, Фундамент и пр. скорее всего туда же) + постоянные слухи и новости о постепенном обесценивании доллара.
Genie

С нами с: 06.03.20
Благодарил (а): 55 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 21 мар, 2021 15:40

За крок до перевороту думок!©

vitaliian писал(а):
  Успіх писал(а):Ну, але тоді я автоматом потрапляю в категорію "ненажерливих лендлордів" в очах простих пересічних.
с вашими мозгами можно зарабатывать намного больше чем от аренды квартиры, это примитивный бизнес типа семечки на остановке продавать. Скучно.

Правильно ви пишете! (тільки трохи пригасився мій ентузіазм) :D

А ви - тим більше можете заробляти!(чи ви так і заробляєте, наприклад 1,5-2тис.дол. ? )
І я часто дивуюсь, що ви ту(на форумі робите) з такими мізками/знаннями багатьох питань? (без сарказму)
Успіх

4
8
1
5
  #<1 ... 69356936693769386939 ... 12851>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить