Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 69356936693769386939 ... 12460>
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 14:37

Faceless написав:
Успіх написав:Ще б тільки планку понизили з офіційним доходом!
Наприклад, сім'я з ДВОХ, має мати "сімейний дохід" - мінімум, півтора середньої з/п по Україні! А двоє+дитина - мінімум 2 середніх з/п!

І для чого це? Щоб навидавати тим, хто не в змозі платити?

Та будуть мати змогу - якщо брати не дорогий сегмент, щоб місячний платіж по іпотеці складав 5-6Кгрн!
Сім,я з двох з доходом/сімейним бюджетом 17-18Кгрн/міс можуть спокійно виплачувати тих же 5-6тис/міс.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 14:45

kingkongovets написав:Цены на «первичку» и «вторичку» в Украине пошли вверх

В Киевском городском отделении АСНУ отметили, что с начала года рост цен на вторичном рынке столицы составил до 2%.

По состоянию на середину марта цена на киевские «однушки» стартует от $ 1300/м2, на «двушки» — от $ 1100/м2, на «трешки» — от $ 900/м2.

В то же время на первичном рынке столицы в январе-феврале наблюдалось относительное ценовое затишье.

Застройщики активно внедряли разные акции к праздникам, стимулируя спрос после зимнего локдауна. Поэтому в большинстве объектов цены остались на уровне конца декабря 2020 года, говорят эксперты.
https://news.finance.ua/ru/news/-/48924 ... shli-vverh

вторичка подтягивается к первичке
где зрадио с графиками? :mrgreen:

Звиздец наближается все ближе и ближе, понятное дело что недвига подорожала на хайпе, может кто-то биткоинов продал и смог купить, столько жилья понастроенно как в Киеве так и в других городах, при том что цены на коммунальные тарифы выросли в разы, и не забываем про долгострои только в одном Киеве - Войцеховского, Аркады, Укрбуда и других мелких, и население не с года в год а с месяца в месяц все больше сокращается, либо умирают, так как лечиться незачто и дешевле умереть либо выезжают семьями за бугор. Молодым по лохореформах пенс фонда\. совсем приходится не расчитывать на пенсию в будующем, так как уже многим отказывают в выплатах из за стажа. а через 10 лет уже нужно будет 35!
А тут еще лохдауны, смотрю на цены и диву даюсь, с какого перепуга рост, хотя это явление сейчас не только в Украине. а по многим страннам, но там хоть население не так сокращается.
Востаннє редагувалось Raymond в Нед 21 бер, 2021 15:03, всього редагувалось 1 раз.
Raymond

Подякував: 220 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 14:48

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Успіх написав:
  Faceless написав:
Наприклад, сім'я з ДВОХ, має мати "сімейний дохід" - мінімум, півтора середньої з/п по Україні! А двоє+дитина - мінімум 2 середніх з/п!

Та будуть мати змогу - якщо брати не дорогий сегмент, щоб місячний платіж по іпотеці складав 5-6Кгрн!
Сім,я з двох з доходом/сімейним бюджетом 17-18Кгрн/міс можуть спокійно виплачувати тих же 5-6тис/міс.

Нажаль, місце, де можна придбати нерухомість за такою ціною, щоб платіж був 5-6 тисяч, місце, де сім'я може "спокійно" жити на 11-13 тисяч, і місце, де можна вбілу заробляти ті самі 17-18 тисяч - не перетинаються
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 14:51

Успіх написав:
  Faceless написав:

ага, і купляти Ріеловську кавалірку 25м2, на два вікна щоб переробити в 2к
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 15:02

flyman написав:ага, і купляти Ріеловську кавалірку 25м2, на два вікна щоб переробити в 2к
очень ликвидный залог, банки в очередь станут выдать ипотеку.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 15:37

Faceless написав:Нажаль, місце, де можна придбати нерухомість за такою ціною, щоб платіж був 5-6 тисяч, місце, де сім'я може "спокійно" жити на 11-13 тисяч, і місце, де можна вбілу заробляти ті самі 17-18 тисяч - не перетинаються

Ірпінь - нє?
17-18 тисяч - це на двох! Сума двох білих з/п!

vitaliian написав:очень ликвидный залог, банки в очередь станут выдать ипотеку.

Коли об'єкт здадуть - то він буде досить НЕ поганим завдатком для банку!
Але, іпотеку під 7% власнику 50м2+ - не дадуть!
Хіба на жінку оформляти ;) але щоб в банку дивились на загальний сімейний бюджет, а не тільки на її смішну зарплатню :D

Ну, але тоді я автоматом потрапляю в категорію "ненажерливих лендлордів" в очах простих пересічних. :roll:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 15:50

Успіх написав:Ну, але тоді я автоматом потрапляю в категорію "ненажерливих лендлордів" в очах простих пересічних.
с вашими мозгами можно зарабатывать намного больше чем от аренды квартиры, это примитивный бизнес типа семечки на остановке продавать. Скучно.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 15:52

Успіх написав:
  Faceless написав:Нажаль, місце, де можна придбати нерухомість за такою ціною, щоб платіж був 5-6 тисяч, місце, де сім'я може "спокійно" жити на 11-13 тисяч, і місце, де можна вбілу заробляти ті самі 17-18 тисяч - не перетинаються

Ірпінь - нє?
17-18 тисяч - це на двох! Сума двох білих з/п!

В Ірпені сім' я на ці гроші животітиме, і нерухомість, придатну для життя, за яку платіж буде 5-6 тис, навіть при ставці 7%, там навряд чи знайти. Флаєвські мікрокавалірки чи цоколі не розглядаємо
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 16:01

Raymond написав:
  kingkongovets написав:Цены на «первичку» и «вторичку» в Украине пошли вверх

В Киевском городском отделении АСНУ отметили, что с начала года рост цен на вторичном рынке столицы составил до 2%.

По состоянию на середину марта цена на киевские «однушки» стартует от $ 1300/м2, на «двушки» — от $ 1100/м2, на «трешки» — от $ 900/м2.

В то же время на первичном рынке столицы в январе-феврале наблюдалось относительное ценовое затишье.

Застройщики активно внедряли разные акции к праздникам, стимулируя спрос после зимнего локдауна. Поэтому в большинстве объектов цены остались на уровне конца декабря 2020 года, говорят эксперты.
https://news.finance.ua/ru/news/-/48924 ... shli-vverh

вторичка подтягивается к первичке
где зрадио с графиками? :mrgreen:

Звиздец наближается все ближе и ближе, понятное дело что недвига подорожала на хайпе, может кто-то биткоинов продал и смог купить, столько жилья понастроенно как в Киеве так и в других городах, при том что цены на коммунальные тарифы выросли в разы, и не забываем про долгострои только в одном Киеве - Войцеховского, Аркады, Укрбуда и других мелких, и население не с года в год а с месяца в месяц все больше сокращается, либо умирают, так как лечиться незачто и дешевле умереть либо выезжают семьями за бугор. Молодым по лохореформах пенс фонда\. совсем приходится не расчитывать на пенсию в будующем, так как уже многим отказывают в выплатах из за стажа. а через 10 лет уже нужно будет 35!
А тут еще лохдауны, смотрю на цены и диву даюсь, с какого перепуга рост, хотя это явление сейчас не только в Украине. а по многим страннам, но там хоть население не так сокращается.

вы сами и ответили - народ ищет альтернативу пенс.фонду (самую доступную), депозитам, рост так же насколько помню совпал с падением Аркады, Укрбуда ( Спецжитлофонд, Фундамент и пр. скорее всего туда же) + постоянные слухи и новости о постепенном обесценивании доллара.
Genie

Подякував: 55 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 16:40

За крок до перевороту думок!©

vitaliian написав:
  Успіх написав:Ну, але тоді я автоматом потрапляю в категорію "ненажерливих лендлордів" в очах простих пересічних.
с вашими мозгами можно зарабатывать намного больше чем от аренды квартиры, это примитивный бизнес типа семечки на остановке продавать. Скучно.

Правильно ви пишете! (тільки трохи пригасився мій ентузіазм) :D

А ви - тим більше можете заробляти!(чи ви так і заробляєте, наприклад 1,5-2тис.дол. ? )
І я часто дивуюсь, що ви ту(на форумі робите) з такими мізками/знаннями багатьох питань? (без сарказму)
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 69356936693769386939 ... 12460>
Форум:
+ Додати
    тему