Кому і кобила нєвєста.
п.с.
Думаєш тут нема поліглотів, які більш-менш розуміють півдюжини мов?
|
|
![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьПо теме ветки.
Вот что у нас творится с недвигой... И это окраины... ![]() более дальние окраины: ![]() ПС рост цены - это рост стоимости модели этой а этих комьюнити ППС Не нужен мне берег турецкий... ![]()
![]()
Пане, akurt, "а навіщо то вам"? Навіщо аналізувати, перечитувати та викладати допис давнини? Ну от купив я квартиру у вашій любій Анталії і що? Що там робити? Вдень ходити по катлаванах, в обід їсти йогурт, а вечором бігати по дорожках? Бути ключником квартир інших співгромадян та підробляти таксистом забираючи їх родичів з аеропорту? А по ночах перечитувати свою гілку та вчитуватись про що там писав Petro2004 та кому він постави (+)? Ви форумчанам не хотіли сайт по недвіге Анталії підсказати, а тут як Шерлок вивчаєте хто що сказав і коли. То ви пане, akurt, - брехло! Вимагав? Лаявся? Потрібно? НІКОЛИ цього я не робив! А що від вас можна ВИМАГАТИ, якщо ви і так бідні на інформацію. А про те що мати своє житло в Анталії, мати турецьке громадянство та працювати в турецькому банку – про це я говорив – і що в цьому поганого? це супер! Не по катлаванах же лазити? Навчання у турецьких дітей – безкоштовно (турецькою), а от для людей, типу ВНЖ, навчання однієї дитини – 4000 € / рік. Ну вам же не цікаво про це розповідати на форумі, бо ви "звикли цінувати свій час і свої гроші". А, ще про пісочок: оцей ваш любий пляж Коньялти зі щебнем! То скільки разів я біля нього проїжджав (на турецьких номерах) і скілька разів із сім"єю я біля нього зупинявся, - то в НІКОГО не виникало бажання скупнутись! Ну не пісок! Ну а про пляж Лара, akurt нічого не чув, бо там же москалі живуть. Одному тяжко розмовляти з групою під ніком akurt. Пане, akurt, не відхиляйтесь від теми гілки! Давайте далі вивчати "три закона akurt-а". Востаннє редагувалось Petro2004 в Нед 21 бер, 2021 19:20, всього редагувалось 1 раз.
![]() Пане Petro2004!
Всім догодити не можна. Вам не потрібно - то немає питань. Якщо щось пишете - то думайте і не ображайтеся, що всі читають. Не подобається Вам дрібна галька на одному з найкращих пляжів Середземного моря, який має міжнародний "Блакитний прапор" якості - так хто ж проти? Шукайте пісочок. Він є. Не подобається навчання дитини за 4000 ойро, так хто ж проти? Варіантів багато - кожен шукає найкращій для себе. Я даю неупереджену логічно обґрунтовану ЗАВЖДИ з конкретними цифрами інформацію. В тому числі про те, що не варто очікувати, що вас візьмуть на роботу в банк. НЕ ВОЗЬМУТЬ. По-перше, треба знати мову. По-друге, є перелік спеціальностей та посад, на які за рішенням Уряду НЕ БЕРУТЬ іноземців взагалі - там і інженерні посади, і медичні, і юридичні, тощо... Я про це попереджав неодноразово: не варто сподіватися на таку роботу. Іншу цікаву грошовиту роботу Вам надасть і влаштує той, хто ставить Вам за текст вище "+" - звертайтеся. Нерухомість за кордоном комусь потрібна, тому що хтось думає, куди вкласти гроші та вкладає. І Ви праві, я справжній злочинець: - реально тримаю ключі від двох квартир наших українців - провідую та дивлюсь, чи все гаразд, чи є рахунки несплачені, інколи на їх прохання провітрюю. Інколи передаю ключі їх дітям, які прилітають в батьківську квартиру із-за кордону (не з України). - реально пару-трійку раз зустрічав/проводжав в аеропорту наших українців, які прилітали вночі або з 4-и річними дітьми. - не менше трьох разів відвозив наших українців у лікарні. Це - злочини всесвітнього масштабу і - гадаю - Ви правильно акцентували на цьому увагу та зробили мені зауваження. Востаннє редагувалось akurt в Нед 21 бер, 2021 23:23, всього редагувалось 4 разів.
![]() НОВИНКА ДНЯ
Вчора я виклав інформацію про новий об’єкт нерухомості, який я оцінював на своєю шкалою на "5+" Матеріал видалив, тому що в суботу на гілці був шалений тиск флудерів, які не мають жодного відношення до теми гілки. Хтось встиг прочитати - про об’єкт класу Люкс за 150 000 доларів - ціни зростають і зростають - гадаю, замислився. А сьогодні знову варіант на "5+", але новий і не менш цікавий. Я писав неодноразово, що поруч з новим житловим комплексом Casa Grande (купили квартири троє форумчан, отримавши інформацію на цій гілці - і дуже мудро - вкладення літа/осені 2019 в (57000-60000)/2 ойро - безвідсоткове розтермінування на 2 роки - на сьогодні принесли їм у дзьобику щонайменше 74 000 ойро. Так це комплекс ще на зданий і я гадаю, що після здачі будинка, їх квартири "1+1" будуть оцінюватися в 90 000 ойро) є приватний сад помаранчевих дерев. Щодня на вулиці біля саду сиділи власники (чоловік та дружина) та продавали всім бажаючим помаранчі, зірвані прямо в саду. Але економіка є економікою: я думаю, що власники порівняли виручку від помаранчів з тією шаленою купою грошей, які вони отримають за цю земельну ділянку, та вже огородили її парканом (була огорожа з кущів) і починають видаляти непотрібні дерева (на частині ще висять помаранчі): ![]() Якщо дійсно земельну ділянку викупить той самий Забудовник, що побудував згаданий вище комплекс, або не гірший, то це буде просто бомба. Споглядаємо... ![]() [quote="5194815:akurt"]Пане Petro2004!
В тому числі про те, що не варто очікувати, що вас візьмуть на роботу в банк. НЕ ВОЗЬМУТЬ. По-перше, треба знати мову. По-друге, є перелік спеціальностей та посад, на які за рішенням Уряду НЕ БЕРУТЬ іноземців взагалі - там і інженерні посади, і медичні, і юридичні, тощо... Я про це попереджав неодноразово: не варто сподіватися на таку роботу. А ви не погана людина, пан akurt! Хоч щось цікаве повідомили з Туреччини! Я дуже вдячний вам за цю гілку! Просто - дякую! Хотів був купити собі квартиру, але почитав цю гілку і зрозумів, що не потрібно цього робити (при наймі - в цьому році). Як каже пан akurt: потрібно мати розум! Востаннє редагувалось Petro2004 в Нед 21 бер, 2021 19:25, всього редагувалось 1 раз.
![]() Класні слова - мені сподобалося!
Пане Петре! А розкажіть тоді, де ж є така країна, мабуть маєте на прикметі ж: - тільки пісчані пляжі; - де не треба їсти та не треба бігати по доріжках; - де надають громаднство; - навчання дітей безкоштовне; - на роботу беруть іноземця без знання мови та фахової освіти даної країни. - квартири роздають безкоштовно або даром. Реально цікаво і всім би сподобалося/знадобилося. ![]()
Пане akurt, ви як завжди зі своїми законами - праві! І ніде, краще чим на Анталійському узбережжі, - місця не знайти! - пісок є в районі Лара, Авсаларі, Аланії - ну то села. Говорити про те що пісок є в Єгипті, Ізраїлі, Греції, Італії та Іспанії - не має смислу, бо то не по темі гілки. - ціни на овочі/фрукти в Турції - приємні, але ж є й дешевше, - але то не по темі гілки. - крім доріжок, - можна бухати. оскільки алкоголь в Туреччені - дорогий, то мій знайомий по ВНЖ в Турцію привіз туди самогонний аппарат. - громадянство дають багато країн за певних умов, в Туреччині - також. - діти безкоштовно навчаться можуть навіть в Туреччині, але на турецькій мові. - мову країни ВНЖ потрібно знати - однозначно, а бути фахівцем даної країни - не обов"язково. - квартири - ні де не роздають даром. навіть приватбанківська програма "Іпотека під 7%" - відкриваєшь,- а там 12% річних! Отаке воно кредитування по-українські! а фрілансери, які сиділи на Канарах, а щас заїхали до Анталії, планують - до В"їтнаму! може там "Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість". ![]()
Техас ![]()
|
|