Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10021003100410051006 ... 1129>
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 08:49

Raymond написав:
  flyman написав:
  Raymond написав:А більше всьго хотілося б жити в Іспанії, всетаки іспанська мова менш складніша і не тільки юзати можна в цій країні. І Іспанія мені по душі ймпонує більше ніж Турція.

Португалія більш дружня до чудоземців чим Іспанія.

Португалія маленька, тим більше друзі в Іспанії вже дехто там живе.
Español para mi mucho mejor que portuges.

Кому і кобила нєвєста.
п.с.
Думаєш тут нема поліглотів, які більш-менш розуміють півдюжини мов?
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 09:06

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

По теме ветки.
https://www.zillow.com/homedetails/125-Whistling-Willow-Dr-Georgetown-TX-78628/2077762721_zpid/
Вот что у нас творится с недвигой... И это окраины...
Зображення

более дальние окраины:
https://www.zillow.com/community/lago-vista/2077352975_zpid/
Зображення

ПС рост цены - это рост стоимости модели этой а этих комьюнити
ППС Не нужен мне берег турецкий... :mrgreen:
Понаехал

Подякував: 79 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 11:46

90000$- кредит на однокімнатну?
Дають до 2 млн.гривень
Sollentuna 80

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 15:44

akurt написав:Пане Petro2004!
Я вчора виклав Ваш допис рiчноi чи 2-о річної давнини так видалили як крамолу.
Це там, де Ви особисто вимагали забезпечити Вас в Туреччинi роботою в банку, лаялися, що потрIбна робоча вiза (нIде в свIтi такоi дуровини нема) та потрiбне навчання дiтей безкоштовно.
А на меньше Ви не згоднi.

Не шукайте чорну кiшку в чорнiй кiмантi.
akurt завжди akurt.
Зараз рухаюся Стамбулом до церкви Karie православнi фрески ще до того, як князь Володимир хрестити почав украiнцiв...

Пане, akurt, "а навіщо то вам"? Навіщо аналізувати, перечитувати та викладати допис давнини?
Ну от купив я квартиру у вашій любій Анталії і що? Що там робити? Вдень ходити по катлаванах, в обід їсти йогурт, а вечором бігати по дорожках? Бути ключником квартир інших співгромадян та підробляти таксистом забираючи їх родичів з аеропорту? А по ночах перечитувати свою гілку та вчитуватись про що там писав Petro2004 та кому він постави (+)?
Ви форумчанам не хотіли сайт по недвіге Анталії підсказати, а тут як Шерлок вивчаєте хто що сказав і коли.
То ви пане, akurt, - брехло! Вимагав? Лаявся? Потрібно? НІКОЛИ цього я не робив!
А що від вас можна ВИМАГАТИ, якщо ви і так бідні на інформацію.
А про те що мати своє житло в Анталії, мати турецьке громадянство та працювати в турецькому банку – про це я говорив – і що в цьому поганого? це супер! Не по катлаванах же лазити?
Навчання у турецьких дітей – безкоштовно (турецькою), а от для людей, типу ВНЖ, навчання однієї дитини – 4000 € / рік. Ну вам же не цікаво про це розповідати на форумі, бо ви "звикли цінувати свій час і свої гроші".
А, ще про пісочок: оцей ваш любий пляж Коньялти зі щебнем! То скільки разів я біля нього проїжджав (на турецьких номерах) і скілька разів із сім"єю я біля нього зупинявся, - то в НІКОГО не виникало бажання скупнутись! Ну не пісок! Ну а про пляж Лара, akurt нічого не чув, бо там же москалі живуть.
Одному тяжко розмовляти з групою під ніком akurt.
Пане, akurt, не відхиляйтесь від теми гілки! Давайте далі вивчати "три закона akurt-а".
Востаннє редагувалось Petro2004 в Нед 21 бер, 2021 19:20, всього редагувалось 1 раз.
Petro2004

Подякував: 192 раз.
Подякували: 52 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 17:34

Пане Petro2004!
Всім догодити не можна.
Вам не потрібно - то немає питань. Якщо щось пишете - то думайте і не ображайтеся, що всі читають. Не подобається Вам дрібна галька на одному з найкращих пляжів Середземного моря, який має міжнародний "Блакитний прапор" якості - так хто ж проти? Шукайте пісочок. Він є. Не подобається навчання дитини за 4000 ойро, так хто ж проти?
Варіантів багато - кожен шукає найкращій для себе. Я даю неупереджену логічно обґрунтовану ЗАВЖДИ з конкретними цифрами інформацію. В тому числі про те, що не варто очікувати, що вас візьмуть на роботу в банк. НЕ ВОЗЬМУТЬ. По-перше, треба знати мову. По-друге, є перелік спеціальностей та посад, на які за рішенням Уряду НЕ БЕРУТЬ іноземців взагалі - там і інженерні посади, і медичні, і юридичні, тощо... Я про це попереджав неодноразово: не варто сподіватися на таку роботу. Іншу цікаву грошовиту роботу Вам надасть і влаштує той, хто ставить Вам за текст вище "+" - звертайтеся.
Нерухомість за кордоном комусь потрібна, тому що хтось думає, куди вкласти гроші та вкладає.

І Ви праві, я справжній злочинець:
- реально тримаю ключі від двох квартир наших українців - провідую та дивлюсь, чи все гаразд, чи є рахунки несплачені, інколи на їх прохання провітрюю. Інколи передаю ключі їх дітям, які прилітають в батьківську квартиру із-за кордону (не з України).
- реально пару-трійку раз зустрічав/проводжав в аеропорту наших українців, які прилітали вночі або з 4-и річними дітьми.
- не менше трьох разів відвозив наших українців у лікарні.
Це - злочини всесвітнього масштабу і - гадаю - Ви правильно акцентували на цьому увагу та зробили мені зауваження.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 21 бер, 2021 23:23, всього редагувалось 4 разів.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 18:12

НОВИНКА ДНЯ

Вчора я виклав інформацію про новий об’єкт нерухомості, який я оцінював на своєю шкалою на "5+"
Матеріал видалив, тому що в суботу на гілці був шалений тиск флудерів, які не мають жодного відношення до теми гілки. Хтось встиг прочитати - про об’єкт класу Люкс за 150 000 доларів - ціни зростають і зростають - гадаю, замислився.

А сьогодні знову варіант на "5+", але новий і не менш цікавий.
Я писав неодноразово, що поруч з новим житловим комплексом Casa Grande (купили квартири троє форумчан, отримавши інформацію на цій гілці - і дуже мудро - вкладення літа/осені 2019 в (57000-60000)/2 ойро - безвідсоткове розтермінування на 2 роки - на сьогодні принесли їм у дзьобику щонайменше 74 000 ойро. Так це комплекс ще на зданий і я гадаю, що після здачі будинка, їх квартири "1+1" будуть оцінюватися в 90 000 ойро) є приватний сад помаранчевих дерев. Щодня на вулиці біля саду сиділи власники (чоловік та дружина) та продавали всім бажаючим помаранчі, зірвані прямо в саду.
Але економіка є економікою: я думаю, що власники порівняли виручку від помаранчів з тією шаленою купою грошей, які вони отримають за цю земельну ділянку, та вже огородили її парканом (була огорожа з кущів) і починають видаляти непотрібні дерева (на частині ще висять помаранчі):
Зображення
Якщо дійсно земельну ділянку викупить той самий Забудовник, що побудував згаданий вище комплекс, або не гірший, то це буде просто бомба.
Споглядаємо...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 19:03

[quote="5194815:akurt"]Пане Petro2004!
В тому числі про те, що не варто очікувати, що вас візьмуть на роботу в банк. НЕ ВОЗЬМУТЬ. По-перше, треба знати мову. По-друге, є перелік спеціальностей та посад, на які за рішенням Уряду НЕ БЕРУТЬ іноземців взагалі - там і інженерні посади, і медичні, і юридичні, тощо... Я про це попереджав неодноразово: не варто сподіватися на таку роботу.

А ви не погана людина, пан akurt! Хоч щось цікаве повідомили з Туреччини!
Я дуже вдячний вам за цю гілку! Просто - дякую!
Хотів був купити собі квартиру, але почитав цю гілку і зрозумів, що не потрібно цього робити (при наймі - в цьому році). Як каже пан akurt: потрібно мати розум!
Востаннє редагувалось Petro2004 в Нед 21 бер, 2021 19:25, всього редагувалось 1 раз.
Petro2004

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 19:13

Класні слова - мені сподобалося!
Пане Петре!
А розкажіть тоді, де ж є така країна, мабуть маєте на прикметі ж:
- тільки пісчані пляжі;
- де не треба їсти та не треба бігати по доріжках;
- де надають громаднство;
- навчання дітей безкоштовне;
- на роботу беруть іноземця без знання мови та фахової освіти даної країни.
- квартири роздають безкоштовно або даром.
Реально цікаво і всім би сподобалося/знадобилося.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 19:48

akurt написав:Класні слова - мені сподобалося!
Пане Петре!
- тільки пісчані пляжі;

Пане akurt, ви як завжди зі своїми законами - праві!
І ніде, краще чим на Анталійському узбережжі, - місця не знайти!
- пісок є в районі Лара, Авсаларі, Аланії - ну то села. Говорити про те що пісок є в Єгипті, Ізраїлі, Греції, Італії та Іспанії - не має смислу, бо то не по темі гілки.
- ціни на овочі/фрукти в Турції - приємні, але ж є й дешевше, - але то не по темі гілки.
- крім доріжок, - можна бухати. оскільки алкоголь в Туреччені - дорогий, то мій знайомий по ВНЖ в Турцію привіз туди самогонний аппарат.
- громадянство дають багато країн за певних умов, в Туреччині - також.
- діти безкоштовно навчаться можуть навіть в Туреччині, але на турецькій мові.
- мову країни ВНЖ потрібно знати - однозначно, а бути фахівцем даної країни - не обов"язково.
- квартири - ні де не роздають даром. навіть приватбанківська програма "Іпотека під 7%" - відкриваєшь,- а там 12% річних! Отаке воно кредитування по-українські!

а фрілансери, які сиділи на Канарах, а щас заїхали до Анталії, планують - до В"їтнаму! може там "Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість".
Petro2004

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 бер, 2021 20:26

akurt написав:Класні слова - мені сподобалося!
Пане Петре!
- тільки пісчані пляжі;

Техас :)
Понаехал

Подякував: 79 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 10021003100410051006 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість