IgA написав:Ваша агітація проти локдауну на форумі взагалі не має раціональних причин якщо подумати, тих хто відповідає за локдаун тут і близько нема.
Зате є ті хто виконує деякі дурні положення локдауну... Мої дописи саме на них і спрямовані Перше - не переживайте за те що не в стані змінити Друге - єдине чого в цьому житті не компенсуєш - це час..він завжди йде в одну сторону...Тому продовжити життя на пів -року, сидячи пять років під замком..і за власним бажанням - це маразм..
Тому Купіть гарненьку маску( якщо відноситель до локдауну з посмішкою) чи костюм ОЗК - якщо відноситесь до цього трешу серьозно - і вперед отримувати всі задоволення від життя..поки інші трусяться під ковдрою.
Большинство людей, инфицированных вирусом COVID-19, страдают респираторным заболеванием от легкой до умеренной степени тяжести и выздоравливают, не требуя специального лечения. Пожилые люди и люди с сопутствующими заболеваниями, такими как сердечно-сосудистые заболевания, диабет, хронические респираторные заболевания и рак, более склонны к развитию серьезных заболеваний. https://www.who.int/health-topics/coronavirus#tab=tab_1
Около 80% пациентов побеждают коронавирус путем естественного ответа иммунной системы, а у 20% развивается непропорциональный иммунитет. Об этом рассказал главный пульмонолог ФМБА России Александр Аверьянов, передает РИА «Новости». По его словам, какой бы препарат ни был назначен этой категории больных, они все равно выздоравливают без вмешательства врачей.
budivelnik написав:Зате є ті хто виконує деякі дурні положення локдауну... Мої дописи саме на них і спрямовані
З одного боку хочете щоб було як в Швеції де відсутність локдауну зумовлена дотриманням населенням обмежень, а самі проводите агітацію серед населення для того щоб населення не дотримувалось обмежень. Признаюсь що недооцінював всю глибину Ваших глибин
budivelnik написав:Зате є ті хто виконує деякі дурні положення локдауну... Мої дописи саме на них і спрямовані
З одного боку хочете щоб було як в Швеції де відсутність локдауну зумовлена дотриманням населенням обмежень, а самі проводите агітацію серед населення для того щоб населення не дотримувалось обмежень. Признаюсь що недооцінював всю глибину Ваших глибин
Ви переоцінили своє вміння аналізувати прочитане. 1 Я жодного разу не закликав плюнути за засоби особистої безпеки(маски/рукавички/уникати скупчення населення) 2 Якщо проаналізуєте п1 - то вам стане зрозуміло що я закликав наше населення повторювати дії шведів...а не придумувати велосипед 3 А тепер подивіться на своє бачення а - те що зараз вакцини немає в необхідних дозах - ви розумієте б - те що та вакцина що є нічого не вирішить - ви розумієте г - те що такими темпами легше отримати імунітет природним шляхом - ви розуміти не хочете, хоче це можна побачити використавши математичне рівняння які ми проходили в 4 класі..
То хто ви? Страус,який заховав голову в пісок ? Ханжа - якому вигідно дурити інших ? Просто зашуганий?
budivelnik написав:Ви переоцінили своє вміння аналізувати прочитане. 1 Я жодного разу не закликав плюнути за засоби особистої безпеки(маски/рукавички/уникати скупчення населення) 2 Якщо проаналізуєте п1 - то вам стане зрозуміло що я закликав наше населення повторювати дії шведів...а не придумувати велосипед 3 А тепер подивіться на своє бачення а - те що зараз вакцини немає в необхідних дозах - ви розумієте б - те що та вакцина що є нічого не вирішить - ви розумієте г - те що такими темпами легше отримати імунітет природним шляхом - ви розуміти не хочете, хоче це можна побачити використавши математичне рівняння які ми проходили в 4 класі..
То хто ви? Страус,який заховав голову в пісок ? Ханжа - якому вигідно дурити інших ? Просто зашуганий?
Можете дати відповідь самому собі?
А Ви переоцінюєте свої аналітичні здібності базовані на математиці 4 класу
Ви переоцінили своє вміння аналізувати прочитане. 1 Я жодного разу не закликав плюнути за засоби особистої безпеки(маски/рукавички/уникати скупчення населення) 2 Якщо проаналізуєте п1 - то вам стане зрозуміло що я закликав наше населення повторювати дії шведів...а не придумувати велосипед 3 А тепер подивіться на своє бачення а - те що зараз вакцини немає в необхідних дозах - ви розумієте б - те що та вакцина що є нічого не вирішить - ви розумієте г - те що такими темпами легше отримати імунітет природним шляхом - ви розуміти не хочете, хоче це можна побачити використавши математичне рівняння які ми проходили в 4 класі..
Можете дати відповідь самому собі?
Ти знов заєралашив. Тобі ж вже тричі пояснили, що є підстави вважати суттєве збільшення кількості вакцин та темпів вакцінації.
Ти чогось це до свого переліку а, б, г не долучив. А склав зручний для себе єралашик. Ще наполягаєш, що читати вмієш.
Вибачаюся, що влізла.. Намагаюся зрозуміти... Ізраїль теж майже весь вакцинований. І що? До чого тут Україна? Навряд чи ми можемо їх наздогнати в цьому.
fler написав:Ізраїль теж майже весь вакцинований. І що? До чого тут Україна? Навряд чи ми можемо їх наздогнати в цьому.
В Ізралі все нормально і буде ще краще. В Англії теж справи налагоджуються, 17 померлих за сьогодні, давно такої низької цифри не було, 12 квітня відкривають магазини та кафе. А якщо проводити антивакцинаторську пропаганду то Україна дійсно ніколи не наздожене.