Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Для мене наявно: що поки не нейтралізують плацдарм рашки на Донбасі, ні про який Крим не може бути мови.
Хіба ми колись збирались наступати на Крим чи навіть на захоплену газорозподільчу станцію в Херсонській області? Донбас до війни за Крим не має відношення. Проект Новоросія, від якого залишився донбаській огризок, має свою історію і еволюцію, окремо від Криму. Це спроба отрмати політичний контроль над Україною, через військовий конфлікт, бо безкровна анексія Криму нічого не змінила, крім втрати частини території України, а цього кремлівському пахану було замало.
tumos написав:Да я знаю об воспоминаниях Жукова. А также знаю и об анализе этих воспоминаний. Места не хватит на ветке все выкладывать. Так почему работу комиссии Покровского свернули после смерти Сталина ? Как быть с версией заговора генералов ?
Ніхто вже не взнає, як там було насправді, можна лише висувати якісь версії. Моя версія така - Сталін намагався відтягнути неминуче всіма способами. Тому хотів приєднатись до Вісі, завалив Німеччину даниною (безплатними поставками сировини), повстання в Югославії, одночасно стягнув війська до кордону, як попередження, що ми можемо за себе постояти і не треба нас чіпати, але заборонив стріляти, щоб не спровокувати. Він настільки був певен, що в 1941-ому війни не буде, що пішов спати в ніч на 22 червня.
detroytred написав: Протести можуть бути від мирної ходи і до "пляшок з сумішшю". Від показу незгоди і до вигнання президента. Якщо поруч такий! сусід (ворог європейських уподобань і давно контролюючий країну), то радикально перти супротив, так протестувати, не будучі готовими до відповідних дій з його боку -- це або помилка, або "ми за ціной не постоїм". Я прихильник балансу та врахування ситуації, а не цінностей відірвано від ситуації. Які б ці цінності правильні не були.
Согласно вашей теории - всё это затеяли можновладци. Кто же из них оказался таким глупым (ошибка) или отчаянным (за ценой не постоим)?
Не дурним і не відчайдушним. Можновладцям-то що???))) Ця помилка тільки зміцнила їх особисту владу. Вони платять? Навпаки. Тобто помилка або ціна - це відносно держави, суспільства. Державна шерсть)) А не особиста можновладців.
Значит, Майдан организовал нарид? Не вижу выгоды для олигархов от конфликта с РФ, хоть убейте (насчет укрепления власти - ) Не виляйте, ответьте, кто ошибся. Вы заразились от будивельника умением забалтывать любую тему.
lapay написав:Він настільки був певен, що в 1941-ому війни не буде, що пішов спати в ніч на 22 червня.
Остановлюсь только на этом моменте. Здесь есть некоторое противоречие. Между пошел спать в ночь на 22 и не будет войны в 1941 году. Возможно хотели сказать, что не будет нападения 22.06.1941 ? Относительно сна. Период с 23.00 21.06.1941 по 05.45 22.06.1941. Насколько я знаю есть заключение профессора Б.С. Преображенского о наличии тяжелой болезни у Сталина. Он был вызван на дачу в Кунцево в ночь на 22 июня. Был поставлен диагноз: тяжелейшая форма флегмонозной ангины с температурой порядка 40 градусов.
Schmit Вы считаете, что форумчане настолько наивны, что без "гениального ЛОМа" (по вашему мнению) не способны самостоятельно прочитать, посмотреть видео на оффсайте СБУ (https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-prypynyla ... variv-z-rf) и сделать выводы?
Вот его истинное лицо:
Скандал в блогосфере: блогера предлагают «забанить» в Facebook после встречи с Порошенко 11 березня 2018
Сама встреча состоялась 9 марта и проходила в закрытом формате (то есть без камер, и журналистов, фото- и видеофиксирующих устройств). ... Скандал в блогосфере разразился после того, как один из блогеров-участников Мирослав Олешко все же смог сделать фото с Президентом и опубликовать его в Facebook. Другие участники сочли такое поведение неприемлемым, обвинив Олешко в жажде собственного пиара любой ценой. ...
Хто такий Мирослав Олешко і за що він отримав в лоб І ЗЕшквар І Випуск-3 У випуску: - Навіщо проросійські ЗМІ та ЗЕшкварені консерви з лайна ліплять "порохобота"? - За що отримав на горіхи Мирослав Олєшко? - Як знецінити образ патріота або націоналіста? - Мирослав Олєшко та за його «відбілювання» зліпленої з лайна та палок справи "Шеремета" - Мирослав Олєшко та за його зневага до людей, які ходять на суд Ріфмастера - Мирослав Олєшко та його інформаційна підтримка дій влади проти добровольців та волонтерів; замовлення по справі Шеремета - Мирослав Олєшко та його ГО "недорух 25" - Мирослав Олєшко та проросійські ЗМІ Медведчука - Інформаційний танк України - відео - блогер Андрій Полтава, "Вата Шоу" - Інформаційний танк України - відео - блогер Павло Дальнобій, "paus144"
В середовищі порохоботів Олешку не вважають порохоботом. Чому? А тому, що порохоботи - не тупі та розуміють штучність такого явища як Олєшко. Нічого не можна створити штучно. А тим більш порохобота.
tumos написав:Остановлюсь только на этом моменте. Здесь есть некоторое противоречие. Между пошел спать в ночь на 22 и не будет войны в 1941 году. Возможно хотели сказать, что не будет нападения 22.06.1941 ?
Він не віддав наказу про активізацію плану прикриття, перед можливим нападом, як цього вимагали Жуков і Тимошенко. Одне це свідчить про не віру у реальність нападу Гітлера, адже Сталін зробив все можливе, щоб цього нападу не було в 41-ому. Через повстання в Югославії (і через пізню весну) Гітлер пересунув дату нападу на півтора місяці, а Сталін був певен, що його взагалі не буде, бо вже замало часу для бліцкрігу.
detroytred написав: Не дурним і не відчайдушним. Можновладцям-то що???))) Ця помилка тільки зміцнила їх особисту владу. Вони платять? Навпаки. Тобто помилка або ціна - це відносно держави, суспільства. Державна шерсть)) А не особиста можновладців.
Значит, Майдан организовал нарид?
Главное, большая часть поддержала. Другое дело население, не поняло, что на достигнутом нельзя останавливаться - бесцеремонно вырезать нужно "Огнём и мечом" влияние криминала на экономику и право собственности(экономического криминала) в Украине. Восстанавливать Государство, а не кормушку для организованного криминала.
Starikan написав:Не вижу выгоды для олигархов от конфликта с РФ, хоть убейте (насчет укрепления власти - )
Здесь Вы одновременно многое смешали. Разделим? 1. Шум о происшествии под АП. - Поджег Рейхстага https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 0%B3%D0%B0 Вам в руку. Особенно с "шумом вокруг появившейся свастики после митинга" 2. Украина какая не была - но была энергетически самодостаточное Государство. Энергетику, как ни разваливают насильно, но углекопы даже годами работали бесплатно. И Государство было.(что опрокидывало все международные договора ведь Воры пошли не по пути развития, а по пути безвозвратного уничтожения) За последние семь лет было безвозвратно уничтожено одних только машиностроительных заводов по количеству, и качеству превышающему всю промышленность сегодняшней Польши. 3. с 14го безвозвратно Выведено, вывезено, "честно нацарёванного",(наличкой) при чём под шумок до десятка бюджетов Украины/год 4. Остались рабы, что не смогли сбежать и их Царьки - как правило усе у Куеве, и дальше. Итальянцы, так те в ауте, насколько богата Украина, война, оккупация, голод, разруха,... - и скупка недвижимости в Италии..., целыми островами...., а кто-то из чинуш, словно просто в булочную "на самолётах по магазинам пошляться"(в спортивках)... ..................................................
Starikan написав:Не виляйте, ответьте, кто ошибся. Вы заразились от будивельника умением забалтывать любую тему.
andrijk777 написав:Наприклад - чому польська армія втрачала територію повільніше ніж в рази(а може в десятки разів) сильніша радянська армія?
Я не понимаю к чему задан этот вопрос, какая методика расчета сравнения по времени и площадям применяется к этим странам. Да и собственно говоря Польша была захвачена, СССР вышел победителем.
Тому що ви тільки критикуєте. А своєї версії подій не надаєте. Чому могутня РА(а вона дійсно була могутня) програла усе в перші місяці війни?
tumos написав:Понятно. Нападение СССР готовил ровно на июнь 1941. Бывают же совпадения. ) Не повезло Сталину, не успел напасть первым. ) Я не понимаю про какие карты идет речь ? Что касается аспекта можно ли отличить стратегии превентивного удара от молниеносного разгрома вторгшегося противника пусть ломают копья военные специалисты. Есть факт на территорию СССР напала Германия.
Так! Дійсно було співпадіння! Різниця була 1-2 тижні. Суворов пояснив цей момент - все виглядає логічно. Карти - топографічні карти місцевості. Дивно що ви, як "воєнний експерт" не розумієте величезне значення карт у війні.
А можна приклади "стратегии молниеносного разгрома вторгшегося противника"? Хоч один в історії. Я жодного не знаю. Тільки прикладів "до нашої ери" не потрібно.
tumos написав:PS Мое ИМХО. СССР оказался в положении жертвы агрессии.
Ну не думав що ви опуститесь до такого рівня. СРСР - жертва агресії? Напад на Фінляндію, Прибалтику, Польщу, захват Бессарабії - це нічого. Тобто нападати на слабеньких можна, але коли напали на тебе - то я жертва?? Шикарна логіка.