Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 29662967296829692970 ... 5004>
Повідомлення Додано: Чет 25 бер, 2021 20:53

Эксперты обнародовали причину смерти провизора аптеки с военного госпиталя в Черновцах
Сегодня 18:49

Ишемический инсульт с кровоизлиянием в мозг. Однако, что именно стало причиной его образования пока неизвестно. За неделю до смерти 60-летний Александр Остапенко получил прививку вакциной "Ковишилд". На вторые сутки после вакцинации ему стало плохо, мужчину госпитализировали. Неделю он провел в реанимации, но, к сожалению, умер.

https://tsn.ua/ru/video/video-novini/ek ... ovcah.html

На оффсайте МОЗ пока об этом ни слова.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Чет 25 бер, 2021 21:00

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Вкладчик1234 написав:что солдатка

Я сделаю вид, что это не было проявлением пренебрежительного отношения к военнослужащей. Пусть это было по скудоумию. Солдатка имеет совсем другое толкование.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 25 бер, 2021 21:17

Hotab написав:на скільки має скоротились середня тривалість життя?? Скільки років життя (середнього, не особисто вашого) ви готові проміняти на підвищення своїх статків?
Ви вмієте аналізвати прочитане?
1 Я привів таблицю в якій загальна смертність і смертність від ковіду має одні і ті ж відсотки в вікових групах.-тому середня тривалість життя не зміниться.
2 Я припустив, що ковід пришвидшує смерть хронічно хворого на 3-6 місяців....
Тому
Мала людина хвороби(хронічні) і ще б протягнула в середньому 4 місяці, але прийшов ковід і її не стало...
3 Є така штука - називається особиста свобода....
Вона або є - або її обмежують зовні..(тому що внутрішні самообмеження це не зовнішні)
Таким чином я
а - не закликав і не закликаю відмовлятись від вакцинацій - хто хоче нехай коле собі що хоче
б - я не закликав і не закликаю відмовитись від миття рук, носіння масок,дотримування соціальної дистанції....
в - мої статки навіть ростуть під час локдаунів(те що люди не можуть потратити в закритих місцях - вони витрачають в мене( і ви в тому числі) замість того щоб нормально поспілкуватись в кафе чи театрі - вони купують пиво з орішками і йдуть пити додому))
  Hotab написав:Які ще істерики, нори?? Про що ви марите постійно??
А як клавифікувати істеричні дописи тут?
Вау в чехії + 17% в рік,+70 в місяць..
Але пиво треба пити ....
Але всі помремо від того що комусь не подобається локдаун а комусь вакцинації...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 25 бер, 2021 21:44

Lady_N написав:Данные о закупке вакцин всеми странами. Законтрактовано в % от кол-ва населения:
США – 197,3%
Украина – 7,3%. Меньше только у Зимбабве, Афганистана, Албании, Ирана.
Сколько стоят вакцины в мире:
Pfizer – 17 долларов,
Moderna – 17 долларов,
Johnson&Johnson – 9 долларов,
AstraZeneca (CoviShield) – 3 доллара.
Украина в среднем закупает вакцину по цене в 9 долларов за две дозы.
https://курс.ком.юа/novost/318720-strani-es-vikupili-vakcin-v-razi-bolshe-chem-im-nuzhno-kto-i-po-kakoi-cene

Не расстраивайтесь и не сильно ругайте себя. :x При таких американских объемах закупки я до сих пор в очереди с января. Первая прививка только на следующей неделе. Я уже тут давал данные по столичному штату Вирджиния, в котором живут все американские лорды, сэры, пэры, хэры и црушники: всего вакцинировано 35%, из них полностью двумя уколами - только 15% населения штата.
Сколько стоит вакцинирование даже не знаю. Бедным - бесплатно, у кого есть страховка - платит страховая компания.
Колются только на побережьях. В глубинной Америке, где живут ковбои, реднеки и трамписты, народ от вакцинации поголовно отказывается. Говорят, что лучшая вакцина это уиски. :lol:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 25 бер, 2021 21:47

vitaliy_berdinskikh написав:
  kluychkooleg написав:Про связи и контакты - ваши домыслы.
А где было объявлено что детская инфекционка превращается в пункт вакцинации для всего городского населения?

Что это как не ещё один пример короноидального дебилизма? По степени неудобства он конечно не переплюнет остановку метро, но вот в абсолютных ляшках наверное большую оценку получит: детская инфекционка - прививает всех горожан без разбору. Ну да, чем им ещё заниматься то?

Так а причем здесь связи и контакты? Вы так пишите, как будто люди привились в детской инфекционке по блату, а не случайно узнали об этом из Инета. И я разве писал, что это нормально?
kluychkooleg

Подякував: 65 раз.
Подякували: 496 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 бер, 2021 22:11

budivelnik написав:1 Я привів таблицю в якій загальна смертність і смертність від ковіду має одні і ті ж відсотки в вікових групах.-тому середня тривалість життя не зміниться.
2 Я припустив, що ковід пришвидшує смерть хронічно хворого на 3-6 місяців....

Вы не знаходите тут протирічь?))

Давайте я вам зараз скажу аксіому, а ви більше не будете попадати в дурненьку ситуацію.

"Будь-які передчасні смерті (індикаторами яких є зростання річної смертності в порівнянні з медіанною за кілька попередніх) - це зниження середньої тривалості".
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 25 бер, 2021 22:26, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 25 бер, 2021 22:21

budivelnik написав:А як клавифікувати істеричні дописи тут?
Вау в чехії + 17% в рік,+70 в місяць..
Але пиво треба пити ....
Але всі помремо від того що комусь не подобається локдаун а комусь вакцинації...

Що істеричного ви бачите в статистиці?? :)
Ви на сайті GUS (статуправлінння Польщі) чи на росстаті (статуправлінння запоребрика) теж пишете коменти: зупиніть істерику!! Ну і що, що там у вас померло +17% за рік!! " :)
Ви уявляєте дурість своїх постів, коли ви на цифри статистики кажете "істерика")))??

І пиво пити мені справді треба, коли хочу)) бо я нічого (майже) не міняю в своєму житті в зв'язку з ковід. А от істерика направді таки у вас. Яка виявляється в відторженні фактів. Ви не хочете сприймати факти. Я - розумію, що є ковід і він передчасно викошує старичків. Я це сприймаю як факт. Мені він не подобається, але одночасно він мені не загрожує, але він має місце. Ви відгороджуєтесь від фактів. Будь-якими способами пробуєте спростувати очевидне зростання смертності та, як наслідок, скорочення середньої тривалості життя. Хто при цьому "істеричка"?)))
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 25 бер, 2021 22:41

Укропы иногда бывают невыносимыми и противными, ну просто вонючки, им всё не так ... :lol: :lol: :lol:

Вакцинация известных украинцев вызвала бурю негатива у населения. Это было предсказуемо

З 24 лютого в Україні стартувала кампанія з вакцинації населення проти коронавірусу. На першому етапі прищеплювали медиків COVID-відділень і військових Операції Об'єднаних сил. Згодом стало відомо, що залишки доз проколотих флаконів можуть публічно отримати громадські діячі для популяризації вакцинації. Тобто – поза чергою вакцинації, встановленою МОЗ. І тут почалося.

Вакциновані від COVID-19 лідери суспільної думки та відомі українці, переважно викликали у пересічних громадян хвилю обурення та хейту. Ефект стався прямо протилежний очікуваному.

https://www.liga.net/politics/opinion/v ... edskazuemo

Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 25 бер, 2021 23:50

За офіційною інформацією міністра за останню добу було щеплено 18561 особу.
Щеплення проводили 183 мобільні бригади та 457 пунктів щеплення.
Якщо 18561 / 457 пунктів = 40,6 щеплень провів один пункт. За добу :shock:
Якщо врахувати, що мобільні бригади теж щось робили, то виникає питання - де черга в пунктах? Якщо немає черги, чому не вакцинувати записаних онлайн?
Моя власна версія - диявол криється в деталях. Очевидно, що у великих містах вакцинують більше, ніж 40 осіб на добу і там з чергою все ок. А ось у невеликих містах та по районах, мабуть є значні залишки або нестача вакцини :roll:
Як би там не було, але з такими темпами вакцинації - темпи набуття імунітету природнім шляхом ще довго випереджатимуть її.
Lady_N

Заблокований
Подякував: 134 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 бер, 2021 00:03

Вниманию форумчан!

В Коломые суд рассмотрит дело женщины, которая запостила в Facebook фейк о вакцине
25.03.2021

К ответственности женщину хотят привлечь за распространение ложных слухов, которые могут вызвать панику среди населения (ст. 173 – 1 КУоАП).

"Из протокола об административном правонарушении следует, что жительница Коломыи в сети Интернет на своей странице Фейсбук распространила ложную информацию относительно вакцины, которая якобы не прошла всех этапов испытания, что могло вызвать панику среди населения", – говорится в сообщении.

Судебное заседание по этому делу назначено на 8 апреля.

Женщине грозит штраф от десяти до 15 необлагаемых минимумов доходов граждан или исправительные работы на срок до одного месяца с отчислением 20% заработка.

https://news.liga.net/society/news/v-ko ... o-vaktsine
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
  #<1 ... 29662967296829692970 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему