Уже второй раз за день Министерство здравоохранения обновило показатели для определения регионов со значительным распространением COVID-19. Сейчас к «красным» отнесены 10 регионов, а не 13, как было по состоянию на утро. Ровенскую и Черниговскую области, которые сегодня утром были внесены в перечень «красных», снова переместили в «оранжевые». Вместе с ними в эту группу переместилась и Черкасская область. https://34.ua/ru/minzdrav-snova-obnovil ... 10_n115313
Будівельник Дурень точно збреше)) Ти ростеш. Нещодавно ти видав:
budivelnik написав:1 Я привів таблицю в якій загальна смертність і смертність від ковіду має одні і ті ж відсотки в вікових групах.-тому середня тривалість життя не зміниться. 2 Я припустив, що ковід пришвидшує смерть хронічно хворого на 3-6 місяців....
Чет 25 бер, 2021 21:11
Тобто припускав)) І 3-6 місяців. А тепер ти: * 4 Тепер в мене є математичне підтвердження що ковід краде максимум 1 рік у 3 % померлих*
Ти дійсно вважаєш, що оці єралашики з купою цифр, надають твій висновок?
Кумедний ти. Я не збирався і збираюсь доказувати тобі інші цифри. Читай по буквах -- я піддав сумніву твої. І тим паче розбиратися глибше в твоїх єралашиках.
Ще раз зрозумій, що тобі тулмачать твої опоненти. Може й дійде і про навіть "максимум 1 рік", і про скільки було б померлих без локдаунів, і про ціну хвороби середніх-важких, які не померли.
detroytred написав:Бо бачу ніхто не має бажання до них придивлятися після отих твоїх обчислень.
Я радий що ти себе кваліфікував як ніхто....
Рахуй повідомлення; роби вигляд дурня, що не зрозумів звичайно пропускаємого "окрім мене"; та тещо.
Тобто радій дрібницям в опонентів. Зліпивши з цього єралашик, як зараз -- викривив дійсність і зробив на цьому зручний негативний висновок в бік опонента.
detroytred написав:Будівельник Дурень точно збреше)) Ти ростеш. Нещодавно ти видав:
budivelnik написав:1 Я привів таблицю в якій загальна смертність і смертність від ковіду має одні і ті ж відсотки в вікових групах.-тому середня тривалість життя не зміниться. 2 Я припустив, що ковід пришвидшує смерть хронічно хворого на 3-6 місяців....
Чет 25 бер, 2021 21:11 Тобто припускав)) І 3-6 місяців. А тепер ти: * 4 Тепер в мене є математичне підтвердження що ковід краде максимум 1 рік у 3 % померлих*
Сказав а - кажи й б 1 В суперечці з ІгА і Хотабом я припускав що ковід краде 3-6 місяців Вони припускали що 5 років.... Вони помилились в пять разів Я помилився в два рази
2 Після дискусії яка базувалась виключно на емоційно-інтуїтивних заявках, я вирішив довести справу до кінця і а - знайшов інформацію по віку смертей за останні 30 років - ти що зробив? б - знайшов алгоритм порівняння віку смертей від ковід з віком смертей від загальних причин - який алгоритм в тебе? єралашики/відсебятіна/ти мене не любиш? в - провів розрахунки , виклав алгоритми розрахунків і отримані результати - ти що порахував і з чим порівняв? козявку з правої ніздрі з козявкою лівої ніздрі? В мене вийшло Середній вік смерті від ковіду__________________________ - 69,90 років Середній вік смерті від загальних причин за 2019__________ - 71,15 року За 4 роки 2016-2019 ___________________________________- 70,05 року
І про що мені з тобою дискутувати? Як тільки зробиш не менше і точніше - так заходь поки не зробив - труси/хрестик ..і в церкву
tumos написав:Кстати, я читал, что если в момент вакцинации у человека идет активная фаза какой-то ретровирусной инфекции и коронавирус при этом получил способность встраивать фрагменты своего генома в геном, то, возможно, фрагмент вакцины тоже может также попасть в геном. Ссылаются на работу Рудольфа Яниша
У Яниша рассматривается возможность самого коронавируса встраиваться в геном. Полагают что это обьясняет длительные позитивные ПЦР тесты после выздоровления. Но антивакцинаторов модификация генома вирусом не пугает, то ли дело вакцина.
И "активная ретровирусная инфекция" в большинстве случаев значит что у человека есть более серьезные проблемы чем коронавирус или модификация ДНК
Я не специалист в этих вопросах. Насколько понял, то исходя из возможности встраивания вируса в геном делается предположение о возможности внедрения частицы вакцины. А в целом все эти генетические механизмы настолько сложные, что просчитать результат вмешательства крайне сложно, если вообще возможно. Одно лечим, другое калечим. ИМХО. Но согласен с Вами, что в конкретной сложившейся ситуации надо опасаться модификации генома вирусом.
Востаннє редагувалось tumos в Суб 27 бер, 2021 20:04, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Будівельник Дурень точно збреше)) Ти ростеш. Нещодавно ти видав:
Чет 25 бер, 2021 21:11 Тобто припускав)) І 3-6 місяців. А тепер ти: * 4 Тепер в мене є математичне підтвердження що ковід краде максимум 1 рік у 3 % померлих*
Сказав а - кажи й б 1 В суперечці з ІгА і Хотабом я припускав що ковід краде 3-6 місяців Вони припускали що 5 років.... 2 Після дискусії яка базувалась виключно на емоційно-інтуїтивних заявках, я вирішив довести справу до кінця і а - знайшов інформацію по віку смертей за останні 30 років - ти що зробив? б - знайшов алгоритм порівняння віку смертей від ковід з віком смертей від загальних причин - який алгоритм в тебе? єралашики/відсебятіна/ти мене не любиш? в - провів розрахунки , виклав алгоритми розрахунків і отримані результати - ти що порахував і з чим порівняв? козявку з правої ніздрі з козявкою лівої ніздрі? В мене вийшло Середній вік смерті від ковіду__________________________ - 69,90 років Середній вік смерті від загальних причин за 2019________ - 71,15 року За 4 роки 2016-2019 _____________________________________- 70,05 року
І про що мені з тобою дискутувати? Як тільки зробиш не менше і точніше - так заходь поки не зробив - труси/хрестик ..і в церкву
Що я роблю Да вказую тобі ж на твою наявну козявку в твоєму носі (соррі, розрахунаках-алгоритмах, як ти називаєш свої примитівні потуги).
Ще раз: іспанка у Франції вкоротила середню тривалість життя жінок на 10 років. Чого ти очікуєш побачити в нас, тим паче з локдаунами? Гори трупів))
Ну дурня твої таблички з 5 років діапазонами.
Мова йде про інше. Що навіть один рік -- це вже багато, вимагає заходів. Що це в умовах локдаунів. Що є ще ціна середніх-важких, які не померли. До речі,як в них скоротиться тривалість життя?!
А поки ти тільки рефлексуєш. Тому що не в стані досі зрозуміти, що повинно бути не просто нове, не просто розразунки, не просто алгоритми. А в тебе нове, точне, але, звиняй, дурне. Висновки, що не відповідають їм.
budivelnik написав:В мене вийшло Середній вік смерті від ковіду__________________________ - 69,90 років Середній вік смерті від загальних причин за 2019__________ - 71,15 року За 4 роки 2016-2019 ___________________________________- 70,05 року
Да вказую тобі
Вказувати будеш тьоті мані на вокзалі... Поки не викладеш свого розрахунку, який покаже що мій не правильний - ти ніхто( як ти сам і признав) і звуть себе ніяк....Робити можеш на тих алгоритмах які вичитав в книжках...Якщо не можеш навіть знайти свого? Різна там розпальцьовка просто в очах думаючих робить тебе дурнем..точніше не робить - ти сам себе зробив... - показує. ПС Прийдуть цифри 2020-2021 . я знову використаю це й же алгоритм,якщо хтось інший не запропонує кращого, і ще раз побачимо і порівняємо вже зроблене. А от якого милого біснується наш маленький наполеончик? я не знаю Напевно дома щось погано....
ППС В черговий раз нашого наполеончика макнули так,що він і не побачив Я забанений в ковідістериків - він ні.. Тепер всі змушені читати мною написане.
Lady_N написав:Уже второй раз за день Министерство здравоохранения обновило показатели для определения регионов со значительным распространением COVID-19. Сейчас к «красным» отнесены 10 регионов, а не 13, как было по состоянию на утро. Ровенскую и Черниговскую области, которые сегодня утром были внесены в перечень «красных», снова переместили в «оранжевые». Вместе с ними в эту группу переместилась и Черкасская область. https://34.ua/ru/minzdrav-snova-obnovil ... 10_n115313
Интересно, что с утра до вечера такого произошло?
Какие-то странные показатели . единственный верный показатель - завантаженисть лижок с киснем . в чем смысл остальных - неизвестно
budivelnik написав:1 В суперечці з ІгА і Хотабом я припускав що ковід краде 3-6 місяців Вони припускали що 5 років.... Вони помилились в пять разів Я помилився в два рази
budivelnik написав:Нехай локдаун спас в 2 рази більше ніж померло, тобто спас 40 000 осіб за рік Так як основні смертності були в групі 50+ , припустимо що локдаун дав для цих 40 000 - 5 років... 40 000 * 5 років=200 000 людино років додаткового життя...
Радує що набезпечність коронавірусу в Вашій свідомості зростає. Але дуже засмучує стан Вашої памяті.