Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:може кому зайде Грузія, для себе а не в оренду.
Шах і Мат!
Декому краще Європи, але не всим заходить.
— Плануєш коли-небудь повернутися в Україну?
Якби мені сказали: «У тебе є вибір: жити десь у Євросоюзі або жити в Києві», — я б негайно взяв квитки до Києва.
Шах і мат!))
Вибачаюсь за оффтоп, але згідно всіх опублікованих статей на DOU краще всього жити в Україні. Там вже багато раз обсирали США, Францію, Німмечину, Канаду ітд.
flyman написав:може кому зайде Грузія, для себе а не в оренду.
Шах і Мат!
Декому краще Європи, але не всим заходить.
— Плануєш коли-небудь повернутися в Україну?
Якби мені сказали: «У тебе є вибір: жити десь у Євросоюзі або жити в Києві», — я б негайно взяв квитки до Києва.
Шах і мат!))
Вибачаюсь за оффтоп, але згідно всіх опублікованих статей на DOU краще всього жити в Україні. Там вже багато раз обсирали США, Францію, Німмечину, Канаду ітд.
Скоро будуть ІТ покращення, білоруський варіант. З.п. теж.
RTC12 написав:flyman Турция не та страна, где можно зарабатывать нормальные деньги. Сами турки, которые дружат с головой, стараются оттуда свалить...
Мало иметь хороший ум, главное – хорошо его применять. Чтобы жить хорошо, надо жить незаметно. Слова известного философа и математика 17 века актуальны и по сей день