Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Не знаю звичайно, яка особиста інфляція у Акурта, але імхо, не більше ніж в тебе, і враховуючи падіння ліри, в баксах він витрачає менше.
Ну я не могу сказать, какая у меня «личная инфляция», но то что я покупаю бензин по 0,85$ литр, а клубнику - по 1,15$ кг так это точно. Кроме того, я выкладывал точные цифры по коммунальным: за год: март 2020-март 2021 нет не только увеличения, но даже уменьшение. Цена вопроса на прожитие: 30$ в месяц. Обычный работающий человек и не заметит таких расходов. Повторю: обычный работающий. Но теоретики, оторванные от жизни, тут смешат всех реально.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 30 бер, 2021 16:25, всього редагувалось 1 раз.
RTC12 написав:Стоимость страхования рисков по суверенному долгу Турции.
Пятилетние свопы на дефолт по кредиту страны увеличились на 157 базисных пунктов
а що ці свопи показують за Україну? а то в мене відчуття, якщо Туреччина буде в дефолті, то Україна піде тим же шляхом.
Якщо Туречина дефолтне, мало нікому не здасться...
Коротко про наслідки: - удар по ойропейським банкам, падіння йоро.
- удар по бондам розвиваючихся країн (враховуючи, кількість гривні, яку займають на ринку, то лібо ДРУКУВАТИ гривню, лібо дефолт = в любому випадку = девал гриші)
change_pm! Саме смішне, що люди ніяк не розуміють, що ніяке ВВП або щось інше ніяк не впливає на їх життя, на їх квартири, на добробут, на медицину і таке інше... За останні 5 років вони особисто отримували щорічно по 5-10-15 міл"ярдів доларів США у вигляді всіляких займів, траншів і такого іншого. І де ті міл"ярди - он звичайний хлопична лазить по Амстердаму і в рюкзаку готівкою 3 000 000 євро... От там вони: в Амстердамі... без графіків та таблиць...
х х х Для тих, хто мислить стратегічно, а не торгує китайскими пательнями з націнкою всього у 8% (а всі інші конкуренти - на його думку - дурні - накручують 10-15%, але людина відкрила для себе двері в щасливе майбутнє і пише на цій гілці, що в нього всього 8%): в 2022 році Туреччина вводить в експлуатацію ДРУГИЙ (!!!) за величною в Туреччині (перший - то один за нійбільших аеропорів світу - другий після китайского - в Стамбулі) зовсім новий аеропорт на узбережжі Середземного моря - на південному сході країни поблизу міста Tarsus: Щось мені підказує, що не даремно вони його будують (введення в експлуатацію не через 50 років - як у Дніпрі, а вже в 2022 році - і вже тягнуть до нього рейки швидкісних залізниць з різних міст), а будуть розвивати той курортний регіон... А зараз - мабуть - там все коштує копійки...
akurt написав:Ну я не могу сказать, какая у меня «личная инфляция», но то что я покупаю бензин по 0,85$ литр, а клубнику - по 1,15$ кг так это точно. Кроме того, я выкладывал точные цифры по коммунальным: за год март 2020-март 2021 нет не только увеличения, но даже уменьшение. Цена вопроса на прожитие: 30$ в месяц. Обычный работающий человек и не заметит таких расходов. Повторю: обычный работающий. Но теоретики, оторванные от жизни, тут смешат всех реально.
Акурт, вы что, на пустыре живете, и питаетесь только тем, что бесплатно послал Всевышний? Если сильно захотеть, то можно прожить и на 20 баксов. Я вам сочувствую..... Ключевая ставка недельного аукционного РЕПО будет и впредь использоваться в качестве основного инструмента денежно-кредитной политики, сказал глава регулятора. По его словам, в текущий период высокий уровень инфляции и инфляционные ожидания требуют жесткой денежно-кредитной политики. https://www.aa.com.tr/ru/%D1%8D%D0%BA%D ... B8/2192779
Это означает что ставка ЦБ Турции будет и дальше на уровне 19%, а в ком.банках выше 20%. При таких ставках мало кто будет брать ипотеку, и спрос на турецкую недвигу, которой уже настроили очень много, будет по прежнему стагнировать....
Востаннє редагувалось RTC12 в Вів 30 бер, 2021 17:40, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:change_pm! Саме смішне, що люди ніяк не розуміють, що ніяке ВВП або щось інше ніяк не впливає на їх життя, на їх квартири, на добробут, на медицину і таке інше...
Особенно если деньги от этого ВВП расходуются на войну в Сирии и в Карабахе, на покупку российских систем ПВО, на объединение мусульман всего мира и т.п. Тут или протягивай ножки по одёжке, или привет инфляции и обнищанию населения через девальвацию своей валюты....
Зато клубника по 32 грн. А то что мясо уже по 280грн, то это пустяк....
RTC12 написав:Стоимость страхования рисков по суверенному долгу Турции.
Пятилетние свопы на дефолт по кредиту страны увеличились на 157 базисных пунктов
а що ці свопи показують за Україну? а то в мене відчуття, якщо Туреччина буде в дефолті, то Україна піде тим же шляхом.
Якщо Туречина дефолтне, мало нікому не здасться...
Коротко про наслідки: - удар по ойропейським банкам, падіння йоро.
- удар по бондам розвиваючихся країн (враховуючи, кількість гривні, яку займають на ринку, то лібо ДРУКУВАТИ гривню, лібо дефолт = в любому випадку = девал гриші)
якщо Туреччина дефолтне, то 1м2 в Анталії будуть давати за 1 мішок картоплі
Форумчанам прислуховуватися: London! Правда... якось дрібненько: вже радив би Delhi: там сьогодні +40,1 - найвища температура за останні 76 років спостережень...
Недавно прочитал интересную статью. Называется: Эрдоганистан: новая исламская сверхдержава? https://www.zerohedge.com/geopolitical/ ... superpower Там есть много чего интересного о Турции Эрдогана. От поддержки джихада до безнаказанности за убийство женщин(за измену). Или например это: In Erdogan's Turkey, school textbooks have been rewritten to refer to Jews and Christians as gavur, "infidels," according to a new study published by the Institute for Monitoring Peace and Cultural Tolerance in School Education (IMPACT-se). (....в Турции Эрдогана школьные учебники были переписаны, и теперь евреи и христиане называются гавурами, «неверными»....)
Акурт, вы там уже ГАВУР. Это довольно оскорбительное слово. А что в смутные времена турки с ними делали, думаю напоминать не нужно. Так что пане Акурт, пора вам принимать ислам, и вместо того чтобы сидеть на этом форуме и протирать штаны, придётся ходить в мечеть и молится по 5 раз день!
И да, на грудастых англичанок нечего вам смотреть. Местный хиджаб - ваш всё.
Востаннє редагувалось RTC12 в Сер 31 бер, 2021 18:13, всього редагувалось 1 раз.