Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 30073008300930103011 ... 5004>
Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 15:27

Hotab написав:
  Ой+ написав:німців середній вік померлих від ковіду 83 роки.
Да хоть 100. Взагалі не принципово. Чи ви думаєте,що якщо середня тривалість життя в Німеччині 81 рік, то дострокові смерті людей після 83 років її не скорочують?
Вже починає втомлювати дурість людей, далеких від математики.
Починає стомлювати дурість людей яким мозок перекрили страшилками....
1 Як на рахунок смертей повязаних з локдауном і не повязаних з ковідом...
Адже тут помирають люди не у 83..а наприклад в 0,5 року...
2 Те що Ви не користуєтесь чужими цифрами і при цьому не маючи своїх - розумнішим Вас не робить... Емоційно заангажованішим - так, більш схильним для маніпуляторів - так...Ви ж приймаєте або не приймаєте чужу думку не перевіряючи - а просто подобається/не подобається.

Тому я Вас трошки розчарую...
Злодій на довірі завжди виглядає приємніше ніж той хто застерігає з цифрами що туди лізти не можна..Ви цифр не бачите - і лізите...І хто від цього більше втратить?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 15:44

Re: Эпидемия коронавируса в мире

budivelnik написав:1 Як на рахунок смертей повязаних з локдауном і не повязаних з ковідом...

Вони є. Але до чого ви мені це кажете? Хіба я колись їх заперечував? Чи я топив за локдауни?
І в чому,в такому випадку, моя дурість?

budivelnik написав:Тому я Вас трошки розчарую...

Я ж сказав, що це трапилось вже. Коли ККД ваших розрахунків такий низький, мені вже не цікаво їх читати. Може хтось досі їх розглядає, спитайте. Але мені здається я був останній. Тому з вами ніхто вже не дискутує і не сперечається. Але ви можете продовжувати думати,що це тому, що у вас сильна і беззаперечна позиція.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 15:46

fler написав:
  fler написав:Брат мужа заболел три дня назад. 34 года, ожирение. Температура 39,5 держится, сатурация падает. Поехал делать КТ сегодня (28.03).

Продолжение этой истории:
КТ показало 35% поражения легких, двусторонняя пневмония, сатурация 89. Сегодня утром (29.03)скорая забрала в больницу, сделали капельницу, температура упала.

Продолжение. Сегодня 31.03. сатурация упала до 79. Перевели в реанимацию. К ИВЛ не подключают, обходятся концентратором.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 15:57

Тут киев ужесточает карантин с 5 числа. Кто до 5 заболеет, сами виноваты :mrgreen:
И кстати, был тут разговор про вакцину, которую киев мог бы купить вне государства. Оказывается да, была такая история - https://hromadske.ua/ru/posts/klichko-hochet-zakupit-dlya-kieva-million-doz-vakcin-protiv-covid-19-uzhe-idut-peregovory
"эр столицы сообщил, что Киев готов закупить препараты за счет собственного бюджета.

«Сегодня у городских властей есть предварительные договоренности с некоторыми производителями.

Также в столице готова инфраструктура для проведения вакцинации: есть оборудование для хранения вакцины, кабинеты прививок, а для специалистов централизованно проведут соответствующие учения», — сообщил Кличко.

Он добавил, что столица будет закупать вакцину напрямую у производителей и предоставлять ее киевлянам бесплатно."
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 16:01

Hotab написав:Коли ККД ваших розрахунків такий низький, мені вже не цікаво їх читати.
Якщо будете мати час і натхнення - ще раз перегляньте мої розрахунки..
Будете здивовані
1 Спочатку дискусія йде на пальцях і я викидаю якусь цифру....
2 Як тільки починаються уточнення виявляється наступне -початково вкинута мною цифра виявляється в рази приємніша для моїх опонентів...ніж в подальшому уточнена...
Простий приклад
Я не сперичався що ковід скорочує життя на 5-10 років....
Потім вивів цифровий ряд який показав 1 рік...
Мене можна звинуватити в неточності бо різниця між початковою і кінцевою - в рази....
Але чомусь ніхто не звертає уваги... - уточнена цифра сильніше підтримує мою позицію ніж її підтримувала початкова...

На запитання - а чому ж я відразу не даю точну цифру..-Відповідь проста
Якщо Вам не подобається 5-10 років бо ви рахуєте цей термін замалим..
То напиши я відразу рік - Ви й читати не будете..
А так - я роблю опоненту приємне, погоджуюсь з цифрою яка посередині між його і моєю реальною..а потім коли він втягнувся- дотискую реальноюю.
Опонет пару разів попручається..а потім губить інтерес(бо не може довести свою правоту і не хоче погоджуватись зі мною) але справа зроблена, десятки людей ці перепалку почитали і...далі все залежить від їх аналітичних можливостей.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 16:26

Среди моих знакомых уже более 10-ти человек привилось бесплатно, без блата и без очереди.
Спасибо глубинному нариду, который лечит ковид водкой.
kluychkooleg

Подякував: 65 раз.
Подякували: 496 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 17:06

vano80 написав:Тут киев ужесточает карантин с 5 числа.

С 5 апреля Киев ужесточает карантин: транспорт только по спецпропускам, закрывают детсады и школыВласти Киева приняли решение закрыть детские сады и школы в связи с ростом числа заболевших COVID-19 в столице. Об этом в Telegram сообщил мэр Киева Виталий Кличко.

"С понедельника, 5 апреля, столица закрывает все школы и детские сады. Весь общественный транспорт - и наземный, и метро - будут работать по специальным пропускам пассажиров. То есть исключительно для перевозок работников предприятий критической инфраструктуры. Руководители же учреждений, предприятий, заведений должны отправить сотрудников на удаленную работу. Или, кому возможно, предоставить отпуска", - говорится в сообщении.

по подсчетам Bloomberg, шансы вакцинировать большинство населения планеты появятся как минимум через пять лет.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 31 бер, 2021 17:24, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 17:08

budivelnik написав:будете мати час і натхнення - ще раз перегляньте мої розрахунки..

Кажу ж, нема сенсу. У вас присутня логіка, проте зовсім відсутнє вміння працювати з відсотками. І питання не в тому, що ви будуєте свої докази на припущеннях (зі старту закладаючи велику похибку), а в тому, що далі ви виконуєте з цими цифрами-припущеннями докорінно невірні арифметичні дії. Мій як раз таки математичний розум не сприймає такого. Я кілька разів вам вказав на ці грубі помилки, ви змовчали , а самі продовжуєте їх повторювати, бо інакше ви не вмієте. Мені здається саме тому ви просто обрали тактику flood-у. Щоб затопити опонентів в масиві некоректної інформації , і "не мытьём так катаньем" таки досягати свого. Можете святкувати, ви свого досягли.

На запитання - а чому ж я відразу не даю точну цифру..-

Ніхто його і не задає.З ким ви зараз знову оце все дискутуєте?)))
До цього щось про локдауни мені розказували для чогось)).
Але чомусь ніхто не звертає уваги...

Вже і не буде.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 17:21

kluychkooleg написав:Среди моих знакомых уже более 10-ти человек привилось бесплатно, без блата и без очереди

Позавчора подзвонила знайома лікарка - є три дози вакцини. Не щепився, бо був тоді не в місті.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 31 бер, 2021 17:24

Коронавирус в стране, а люди где-то за городом лазят. Британских законов и британской полиции на вас нет.
vitaliy_berdinskikh

Подякував: 1099 раз.
Подякували: 642 раз.

Профіль

#<1 ... 30073008300930103011 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор