Hotab написав:дискусія почалась з того,що я сказав "На мою думку при відпускання ситуації "як є" середня тривалість життя в Україні скоротиться на 5 років.
І я привів масиви данних 1 Середню тривалість життя в кожному році з 1990 року(68-71 рік) 2 Середню тривалість життя до смерті від ковіду 69,9 років 3 Написав формулу Якщо в 2019 році померло 580 000 з середньою тривалістю життя до смерті в 71,05 рік, то при умові що 20000 померло б від ковіду, середня тривалість життя б змінилась з 71,05 до 71,015 і підтвердив це розрахунком (560 000*71,05+20000*69,9)/580000=
А те що ви собі там нафантазували-це ваша неврівноважена психіка+повна неадекватність...
Ой+ написав:Ми говоримо на медичні і суспільні теми. А словесний понос цілком медичне поняття. Ну хіба можемо дати інший термін - резонерство. Бо усвідмолює що меле дурниці, але він здавна хоче повернутися до посади. Такі цитати це так як і з Жолобак, яку сюди тягнули і іншими геніями. Чомусь понад 50 процентів, а не понад 60, а не понад 49. Це як корова по дорозі на пашу ляп ляп....
Так Вам і навели цифри з посиланнями на джерела, а Ви у відповідь лише "ляп ляп". Якщо не згодні - слід навести свою інформацію, більш точну. Де вона? Немає? Тоді сидіть і не висовуйтесь, б-ласка, щоб не обляпатись..
budivelnik написав:Що таке 20 000 не доживших рік=- 20 000 людино років
А ті хто помер від ковіду після 71 року - жили в борг.
Дискутуйте з голосами в своїй голові. Але обережніше - ризик тромбозу після ковіду зберігається до 3 місяців, Вам з гіпертонією це дуже актуально
“Covid patients are still going to have sticky blood when they go home, and we know that 60% of patients will have clots in the 90 days after discharge.”
vetka написав:.... тысячелетиями люди как-то же выживали благодаря иммунитету конечно. И с этим вирусом научимся сосуществовать. Если только это не искусственно созданный вирус....
Научимся, конечно. Даже если "искусственно созданный". От чумы тоже не всё население Европы вымерло.
budivelnik написав:Що таке 20 000 не доживших рік=- 20 000 людино років
А ті хто помер від ковіду після 71 року - жили в борг.
Ви розумієте що таке середнє значення? Середнє значення тривалості життя людини яка померла в Україні в 2019 році - 71,05року...( воно складається як з смерті немовляти так і 100+років) Середнє значення тривалості життя людини яка померла в Україні в 2020 році від ковіду- 69,90 року...(тут так само від 20 до 100+)
budivelnik написав:2 Середню тривалість життя до смерті від ковіду 69,9 років
Це що за термін? Це середній вік померлих від ковід? Що за нові терміни ви вводите?
budivelnik написав:середня тривалість життя б змінилась з 71,05 до 71,015 і
Це що за термін? Про який ми дискутувади? "Середня тривалість життя в Україні"?? Так/ні??
Що розібрались , що я чітко описую те що рахую... А те що таких термінів може і не існує..так це не до мене. Як назвав - те й порахував... При чому Для того , щоб примітиви змогли зрозуміти - я використовую примітивний математичний апарат який вивчався в 4-му класі середньої школи.... Повірте мені - це вищий пілотаж , двома рівняннями пояснити те , що спеціалісти по демографії вивчають все життя....
Будівельник, та не вийде ввести новий термін "середня тривалість життя до смерті" та замінити ним тей,з яким ви сперечались спочатку. Все ж записано)) З чим ви тут сперечались, що множили і що отримали,га?))) Все ж видно. Зараз вже не підміните))) https://ibb.co/Mcc6Kr1. (в гарній якості)
budivelnik написав:А те що таких термінів може і не існує..так це не до мене.
До вас,до вас. Бо введенням нових термінів ви брехню ховаєте))) І пробуєте зі сковорідки зіскочити. Але не вийде. Всі ходи записані)))
Hotab написав:та не вийде ввести новий термін "середня тривалість життя до смерті" та замінити ним тей,з яким ви сперечались спочатку. Все ж записано))
1 Мені не треба нічого замінювати..На всіх дописах чітко показано -середня тривалість життя до смерті померлих в конкретному році 2 Для пришелепкуватих поясню ще раз за 30 років померло приблизно 18 млн осіб в Україні і ці 18 млн осіб прожили в середньому 70 років... 3 Що ви маєте на увазі середня тривалість життя і як по вашому вона розраховується 4 Чи можете ви виставити цифровий ряд за останні 30 років як це зробив я 5Якщо можете - на які величини відрізняється те що порахували ви від моїх