Це успіх

|
|
![]()
фіксуй! ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!То що краще:
Напрягтись з майбутнім ремонтом/пришвидшити його і пробувати здати в грудні-січні - в "мертвий сезон"? Чи, розтягнути задоволення(ремонт) і вже здати в березні? Що порадите, панове? (тільки постарайтесь без підколок відповісти) ![]() ![]() Робити ремонт зимою-великий перерозхід газу це мінус
В Епіцентрі святкові знижки-це плюс
![]() Успіх
З мого досвіду краще в грудні. Як зараз можу зрозуміти (за пеленою незрозумілого сарказму та еГспертності) зараз ситуація гірша, хоча тут не зрозуміло що превалює - сезонність чи ковідність
![]() Sollentuna 80
До тухіса їх знижки - як правило завжди можна дешевше за них знайти. До того ж мінусом реонтів в зимовий період є логістика та час - все не так сохне, гріється
![]() Зробити ремонт все рівно треба спалювати а як не починати зимою можна і не вкл.котла
![]() Читаю коменти інших учасників - скільки жовчі та непотрібного сарказму котрий межує з хамством - можна дискусію провадити в цивілізоване русло - краще скажіть яка зараз альтернатива нерухомості при наявності вільних коштів? І як Ви диверсифікуєте свої заощадження (якщо вони у Вас, звичайно, є)?
Востаннє редагувалось Орендодавець в Вів 06 кві, 2021 13:09, всього редагувалось 1 раз.
![]() Sollentuna 80
Так от і я про те, хай орендарі уже за опалення платять. Зі свого досвіду - на фініші ремонту довелось ночувати в листопаді минулого року - коли мінус 10 було на зовні без опалення - думав буде гірше - це в + новобудов - будинок не заселений, опалення немає, на вулиці -10 - мені було достатньо термобілизни та спортивних штанів і кофти + пухове одіяло
Зараз переглядають цей форум: барабашов і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|