|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 06 кві, 2021 09:15
Alfa_Bank написав: Oktawa написав:Flamingo У меня квитанция совсем другого вида. Графы назначение платежа вообще нет, есть только сумма, дата, а в графе одержувач стоит : коммуналка та інші платежі. Но моя квитанция с печатью (ваша со штампом) и подписью главы правления. Ни наименования поставщика, ни вида услуги, ни лицевого счёта, а тем более периода оплаты нет, хотя это все указывалось (подтягивалось) при оплате.
Оплату проводили в Сенс? Квитанцію теж там формуєте? Надайте, будь ласка, скрин квитанції, що формується.
Надіслала в приватні повідомлення. На свою почту не удаётся ее отправить, пишет, что не настроена почтовая программа. А как ее настроить? Почта внесена в профиль и подтверждена.
-
Oktawa
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2021 09:36
Друзі, через те що схоже з 12 квітня Луччший ставить загради на вихід по п2п без коміса, хочу навчитися готувати ощадний в альфі. Підкажіть, чи : 1) можна знімати з ощадного цілодобово та 2) вихід по п2п в інші банки з пакетної вайт в ІБ Альфи без коміса ? Чи може є якісь ще якісь варіанти як оптимально зберігати -> оперативно виводити-заводити обігові кошти-заощадження в Альфі?
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2021 09:38
Вопрос, а можно ли кредитки гасить СЭПом? День-в-день будет, например с моно?
-
vpchelko
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2021 09:41
1finanсier написав:Друзі, через те що схоже з 12 квітня Луччший ставить загради на вихід по п2п без коміса, хочу навчитися готувати ощадний в альфі. Підкажіть, чи : 1) можна знімати з ощадного цілодобово та 2) вихід по п2п в інші банки з пакетної вайт в ІБ Альфи без коміса ? Чи може є якісь ще якісь варіанти як оптимально зберігати -> оперативно виводити-заводити обігові кошти-заощадження в Альфі?
Доброго дня. 1) Можна. Можливі лише короткочасні затримки / не доступність сервісу під час його оновлення, закриття/відкриття операційного дня. 2) Переказ на картки інших банків через наші сервіси - 1% + 5грн.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1418 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Вів 06 кві, 2021 09:56
vpchelko написав:Вопрос, а можно ли кредитки гасить СЭПом? День-в-день будет, например с моно?
Доброго дня. Можна. Після отримання платежу, зарахуємо в той же день. Але враховуйте, що сума має бути на рахунку до 19:00 в РД.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Вів 06 кві, 2021 09:57
Alfa_Bank написав: 1finanсier написав:Друзі, через те що схоже з 12 квітня Луччший ставить загради на вихід по п2п без коміса, хочу навчитися готувати ощадний в альфі. Підкажіть, чи : 1) можна знімати з ощадного цілодобово та 2) вихід по п2п в інші банки з пакетної вайт в ІБ Альфи без коміса ? Чи може є якісь ще якісь варіанти як оптимально зберігати -> оперативно виводити-заводити обігові кошти-заощадження в Альфі?
Доброго дня. 1) Можна. Можливі лише короткочасні затримки / не доступність сервісу під час його оновлення, закриття/відкриття операційного дня. 2) Переказ на картки інших банків через наші сервіси - 1% + 5грн.
А якщо тягнути з пакетної картки Альфи сервісами п2п інших банків ?
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2021 10:30
1finanсier написав:А якщо тягнути з пакетної картки Альфи сервісами п2п інших банків ?
Тоді без комісії.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Вів 06 кві, 2021 11:03
clientage написав: Hella написав:clientage Ну вот буду знать. Сейчас начало месяца, не страшно, но неприятно. Из банка ушло, к поставщику услуг не пришло. И где деньги )?
В НБУ кантуются, до 3х дн. по регламенту жжжж. А вот када картой, то чаще мнно-но-но-гновенно, но могут и до 30дн по регламенту застрять, т.е. СЭПом (ну через Сенс), в принципе, надежнее  Однако за оплату через ИБ наврядли када КБ будет, а вот на Ясно можно заполучить КБ, правда не с карт Алки 
Мне предложили 50 баллов, если через Сенс. Рискнула, установила, оплатила, пожалела ).
-
Hella
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2021 11:33
Flamingo написав:Я конечно знаю ваши "теплые чувства" к Алле
Чего, я справедливый, иногда даже хвалю. Но банковскую платежку никакими уменьшениями не испоганишь. И подшивать в дело удобно. Короче, я за традиционную ориентацию и за стандартизацию. А не за всякую отсебятину. И период, за который плачу, у меня всегда на месте. Всяко бывает, иногда в каком-то месяце могу и пропустить (например, если меня не было или счет не пришел). А не указывать плохо. За газ могу вообще раз в 3 месяца заплатить, т.к. очень мало потребляю. Так что могу период из нескольких месяцев указать. Во всем должен быть порядок, а не абы как.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2021 11:43
1finanсier написав:тягнути з пакетної картки Альфи сервісами п2п інших банків
только, судя по постам на этой ветке, СБ алки это не сильно любит, может карту заблочить 
-
Kalgan
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
|