|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 07 кві, 2021 09:52
1.А як не смарт? 2.По газу можна буде зафіксувати тариф по 7+ (Нафтогаз) Електрика-літом 2-2.5 за кВт
-
Sollentuna 80
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 кві, 2021 10:51
Sollentuna 80 написав:1.А як не смарт? 2.По газу можна буде зафіксувати тариф по 7+ (Нафтогаз) Електрика-літом 2-2.5 за кВт
Вартість опалення на час ремонту, відносно всіх інших витрат - можна навіть не брати до уваги. А якщо вже про це перейматись, "що не сохне" то для цього є осушувачі повітря
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 кві, 2021 11:19
В мене як майстри в березні почали будинок штукатурити, то в кімнату ставили дві кіловатки , які працювали онлайн, + вдень на пару годин тепловентилятор.Тоді десь кіловат шістьсот напалили , а потім значно потеплішало на вулиці.Точно не скажу , але в 2010 кіловатт коштував 40 коп Треба врахувати , що при штукатурці йде багато води, а якщо Доллярек буде шпаклювати і клеїти плитку, то думаю споживння буде меньше.Т-ру десь градусів десять п олюбому тре буде тримати, бо нижче починається коденсація пари.Хоча на розчинах пишуть, що працюввти з ними вище +5°
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 07 кві, 2021 11:27
ol_zy написав:поставить тепловентилятор и сохнуть будет быстрее
2р. тому, коли робив ремонт на 53м2 - а починав я з електрики, ще в лютому місяці, то тепловентилятор(в народі кажуть "дуйка") приніс зразу! ol_zy написав:Главное, чтобы электрика уже была по бытовому тарифу, а не от застройщика по пром
А тут - пІчалька... Забудовник гучно рекламував, що двозонні лічильнии будуть і дотримав слова, поставив їх, але... Але електрика і до сьогодні "не розпущена" по квартирах, - тобто договір з обленерго є тільки на загальний лічильник на весь будинок! І, відповідно, тариф 1,6грн діє від початку і до сьогодні! А щоб зробити той "розпуск" поквартирно(щоб кожна квартира мала свій договір напряму) - потрібно пройти якихось "7 кіл пекла" - якусь шалену тягучу бюрократію + ще 30тис.(чи щось приблизно) з будинку треба за це заплатити обленерго. Так от, перший Голова ОСББ, обіцяв - щось, наче, робив...... наче, до якогось етапу дійшов... Далі другий Голова, наче вже наблизився до останніх двох етапів.... І от, з 1го квітня, маємо нового, третього Голову - далі буде  Доречі, завжди стикаємось з проблемою обрання Голови - ніхто не хоче бути!!! А брати УК - це те саме, що частину всіх коштів, тупо перекидати в чужу кишеню! Коротше, ГОСТРА проблема! І я розумію, що молодь не хоче бути Головою, бо кожен має роботу з більшою з/п. Але я не розумію, чому якісь пенсіонери(наприклад, чиїсь батьки з будинку) не хочуть піти на Голову ОСББ??? З/п на руки 8 500грн/міс(або 2 мінімалки з податками) Якась, трохи, безвихідь.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 07 кві, 2021 17:10
Успіх написав:Але я не розумію, чому якісь пенсіонери(наприклад, чиїсь батьки з будинку) не хочуть піти на Голову ОСББ??? З/п на руки 8 500грн/міс(або 2 мінімалки з податками) Якась, трохи, безвихідь.
Запропонуйте дружині, зарплата вища, чому не хоче підписуватись?
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 кві, 2021 17:15
dinozavrik написав: Успіх написав:Але я не розумію, чому якісь пенсіонери(наприклад, чиїсь батьки з будинку) не хочуть піти на Голову ОСББ??? З/п на руки 8 500грн/міс(або 2 мінімалки з податками) Якась, трохи, безвихідь.
Каже, що це зовсім не її! Каже, що не хоче нервуватись з дорослими - їй вже достатньо дітей у школі!  п.с. Ні, але парадокс - з/п наче нормас, а ніякий ВІЛЬНИЙ пенсіонер не хоче собі отакий чималий додаток до своєї пенсії! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 07 кві, 2021 17:52
Орендодавець написав:З мого досвіду краще в грудні
Орендодавець написав:Так от і я про те, хай орендарі уже за опалення платять
Калькулятор показує, що таки краще в грудні запускати орендарів на умовну 1 тис.грн дешевшу оренду, ніж в березні на ту ж тисячу дорожче.  Коротше, як тільки отримаю ключі(якщо до того часу не продам) - треба собі поставити чіткі рамки і графік днів ремонту(бо треба ще й на роботі бути, щоб клієнти не забували  ) Коротше, без фосмажорів - то дам собі 2 варіанти: 1. Зроблю ремонт до 2х міс. - то супер! 2. Зроблю до 3х міс. - теж не погано! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 07 кві, 2021 23:14
Успіх написав: dinozavrik написав: Успіх написав:Але я не розумію, чому якісь пенсіонери(наприклад, чиїсь батьки з будинку) не хочуть піти на Голову ОСББ??? З/п на руки 8 500грн/міс(або 2 мінімалки з податками) Якась, трохи, безвихідь.
Каже, що це зовсім не її! Каже, що не хоче нервуватись з дорослими - їй вже достатньо дітей у школі!  п.с. Ні, але парадокс - з/п наче нормас, а ніякий ВІЛЬНИЙ пенсіонер не хоче собі отакий чималий додаток до своєї пенсії! 
Як каже стара приказка *якби була б якась користь з турніка - єврей би з нього не злазив* По перше з/пл мала. То є рівень з/п гружчика на фіговій фірмі. По друге Ви не думали, що це робота не для пенса? Головою ОСББ має бути люди яка готова працювати в режимі постійного стресу. Мешканці - з їх постійними проблемами, скаргами і зрештою звинуваченнями і підозрами що ти крадеш, держ службовці і різного роду клерки - з їх "бажанням" служити ітд. Постійний стрес, який нафіг не потрібен людині похилого віку!!!!
-
Львівський БатяР
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 кві, 2021 08:45
Успіх написав: ol_zy написав:поставить тепловентилятор и сохнуть будет быстрее
2р. тому, коли робив ремонт на 53м2 - а починав я з електрики, ще в лютому місяці, то тепловентилятор(в народі кажуть "дуйка") приніс зразу! ol_zy написав:Главное, чтобы электрика уже была по бытовому тарифу, а не от застройщика по пром
А тут - пІчалька... Забудовник гучно рекламував, що двозонні лічильнии будуть і дотримав слова, поставив їх, але... Але електрика і до сьогодні "не розпущена" по квартирах, - тобто договір з обленерго є тільки на загальний лічильник на весь будинок! І, відповідно, тариф 1,6грн діє від початку і до сьогодні! А щоб зробити той "розпуск" поквартирно(щоб кожна квартира мала свій договір напряму) - потрібно пройти якихось "7 кіл пекла" - якусь шалену тягучу бюрократію + ще 30тис.(чи щось приблизно) з будинку треба за це заплатити обленерго. Так от, перший Голова ОСББ, обіцяв - щось, наче, робив...... наче, до якогось етапу дійшов... Далі другий Голова, наче вже наблизився до останніх двох етапів.... І от, з 1го квітня, маємо нового, третього Голову - далі буде  Доречі, завжди стикаємось з проблемою обрання Голови - ніхто не хоче бути!!! А брати УК - це те саме, що частину всіх коштів, тупо перекидати в чужу кишеню! Коротше, ГОСТРА проблема! І я розумію, що молодь не хоче бути Головою, бо кожен має роботу з більшою з/п. Але я не розумію, чому якісь пенсіонери(наприклад, чиїсь батьки з будинку) не хочуть піти на Голову ОСББ??? З/п на руки 8 500грн/міс(або 2 мінімалки з податками) Якась, трохи, безвихідь.
В ОСББ в Бучі голова має, думаю порядку 20К, не жлобіться А що, не можна загальнодомовий лічильник зробити двозонним? ТУ є на підключення? Чи овнозабудовник нелохів прокинув?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 08 кві, 2021 11:10
Зарплата голови-від 50 копійок на метрі. Якщо середній комплекс до 300 квартир то ЗП=20000грн.а є і більше
-
Sollentuna 80
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|