Трансбанк БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 180181182183184 ... 278>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Трансбанк БАНКРОТ 2.1 5 95
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
57%
54
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
11
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
11
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
5%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
14
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Чет 10 гру, 2009 11:45

vkladnuk написав:Дивіться Шустера - про наш банк говорять...
Як, виявляється, всі про ситуацію в ТБ знають - депутати Григорович, Стретович - різні, протилежні партії, а яка обізнаність!!!!
Де ваші дії по захисту прав ваших виборців, "слуги народу"?

Что то интересное говорили? Или как всегда у Шустера - поговорили ни о чем и баиньки?
Depozit_otdai

Повідомлення Додано: Чет 10 гру, 2009 12:41

Depozit_otdai написав:
vkladnuk написав:Дивіться Шустера - про наш банк говорять...
Як, виявляється, всі про ситуацію в ТБ знають - депутати Григорович, Стретович - різні, протилежні партії, а яка обізнаність!!!!
Де ваші дії по захисту прав ваших виборців, "слуги народу"?

Что то интересное говорили? Или как всегда у Шустера - поговорили ни о чем и баиньки?

Да ни чего о нас не говорили. Была тема о борьбе с коррупцией. Вознила тема о миллионах выделенных на больницу под патронатом К., говорили, что кроме отведеной земли (за бесплатно от гаос-ва-то есть деньги не ушли на это, больше ни чего не сделано), так вот Наем спрашивал, если Ю. даже дома у К. спросить не может - где деньги, о какой борьбе с корупцией можно говорить. На что Григорович "со знанием дела" кинулась в бой на защиту К., сказала что деньги ни куда не делись, а лежат в каком-то банке, потом вспомнила, что в Трансбанке (по ее словам классный надежный банк и деньги до сих пор там для больницы хранятся, или она совсем не в теме по Трансбанку (так название где-то слышала) или очередное наглое публичное издевательство над нами обворованными вкладчиками (типа все хорошо, остальным, в часности на этом форуме все приснилось). Стретович, все таки пролепетал, что на самом деле все не так, даже сказал в эфире, что банк банкрот. Григорович, как более громкая этого просто не услышала или сделала вид, а остальные (хроникеры, шустер не стали заострять на этом тему, она просто видими не интересна).
Ну а кто купился на пару раз вдруг прозвучавшее в этой программе звуки "Трансбанк" только зря потратили время на просмотр программы до конца.
Весна

Повідомлення Додано: Чет 10 гру, 2009 13:05

(хроникеры, шустер не стали заострять на этом тему, она просто видими не интересна).

Или не интересна или запрещенна...
Спасибо.
Depozit_otdai

Повідомлення Додано: Чет 10 гру, 2009 14:33

Вот и выведут часть наших денежек через оценщика (на оплату его услуг мораторий судя по всему не распостраняется) :evil:
Интересно, может кто знает - конкурс вчера был - кто этот "независимый" и "не дорогой" и так "нужный" нам оценщик? :lol:
Весна

Повідомлення Додано: Чет 10 гру, 2009 17:54

Дайте свої коментарі про Трансбанк і наругу над Законодавством ТУТ http://shuster.kanalukraina.tv/video/35 ... _zakone?/1
omontana

Заблокований
Подякував: 182 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 10 гру, 2009 17:59

сьогодні наша акція відбулася біля стін нбу разом з банком дністер .вийшла могильницька і ії заступник почали розповідати .що в принципі ми знаєм .що в нас мораторій .і що вони не втручаються у дії тим адмін .запросили нас всередину 6 людей і почали нам вішати лапшу -тіпа що вони не відповідають за діяльність банку -відповідає верховна радав і що ми не знаєм законів -а я їй ви дали ліцензію банку .ви ввели туди тим адм .ви продовжили мораторій- як ст 41 конституції .привели юриста -мене виперли з кабінету щоб мені юрист розказав що у нього є така стаття яка це все дозволяє .в нас в кабінеті почалась розмова достатньо гостра -а я їй кажу годі покажіть статтю -вот це анігдот -вона показує статтю 99 конституції де написаногрошова одиниця україни є гривня -я їй кажу і це все -вона мені я юрист і маю освіту і що я базарна баба.потім я повернулася в кабінет до могильницької і показала відповіді з усіх інстанцій банку дністру -бо могильницька їм розповідала як треба все робити -а я їм показала що мивже це зробили і ніякого толку - їх це так заїло .що мене ще раз вивели з кабінету і почали розповідати про високі матерії -я зрозуміла що вони вирішили остаточно не віддавати нам гроші -робіть висновки
жасмін

Повідомлення Додано: Чет 10 гру, 2009 18:03

ми на цьому не збираємось зупинятися .я взагалі напишу скаргу на могильницьку і її юриста
жасмін

Повідомлення Додано: Чет 10 гру, 2009 18:17

жасмін написав:сьогодні наша акція відбулася біля стін нбу разом з банком дністер .вийшла могильницька і ії заступник почали розповідати .що в принципі ми знаєм .що в нас мораторій .і що вони не втручаються у дії тим адмін .запросили нас всередину 6 людей і почали нам вішати лапшу -тіпа що вони не відповідають за діяльність банку -відповідає верховна радав і що ми не знаєм законів -а я їй ви дали ліцензію банку .ви ввели туди тим адм .ви продовжили мораторій- як ст 41 конституції .привели юриста -мене виперли з кабінету щоб мені юрист розказав що у нього є така стаття яка це все дозволяє .в нас в кабінеті почалась розмова достатньо гостра -а я їй кажу годі покажіть статтю -вот це анігдот -вона показує статтю 99 конституції де написаногрошова одиниця україни є гривня -я їй кажу і це все -вона мені я юрист і маю освіту і що я базарна баба.потім я повернулася в кабінет до могильницької і показала відповіді з усіх інстанцій банку дністру -бо могильницька їм розповідала як треба все робити -а я їм показала що мивже це зробили і ніякого толку - їх це так заїло .що мене ще раз вивели з кабінету і почали розповідати про високі матерії -я зрозуміла що вони вирішили остаточно не віддавати нам гроші -робіть висновки

народу много было?
сми были?
rouvimych

Повідомлення Додано: Чет 10 гру, 2009 18:22

жасмін написав:ми на цьому не збираємось зупинятися .я взагалі напишу скаргу на могильницьку і її юриста

Я підтримую всі Ваші дії, Жасмін, але скажіть, будь-ласка - Ваші численні скарги, які Ви пишете: на НБУ, ТА, і ін. "великоповажних людей" хоч якось вплинули на когось з них, мали якійсь ефект????
vkladnuk

Повідомлення Додано: Чет 10 гру, 2009 18:27

І ще до того,що сказала ЖАСМІН, люди ніхто нас не буде ліквідовувати поки ми будемо мовчати і суттєво заважати їм далі грабити нас. Вона так і сказала, по банку Дністер якщо не буде інформації до кінця року від інвестора-їх ліквідують (все таки вони досить нашуміли і акціями протесту в банку і висвітлення цього через телебачення), а ви "Трансбанківці"-сидіть і чекайте кінець мораторію у вашому банку.В НБУ є благий намір вилікувати Ваш банк (тобто ТБ), там є ще досить ліквідних активів,які дають надію про майбутню здорову роботу банку.
Ptaxa

#<1 ... 180181182183184 ... 278>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє