Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
malinin007 написав:Девочка на гарячке сказала, что "зарплатные" опции по оформленным картам активируются каждое 16е и 25е чисто месяца.
Может у кого-то еще есть информация по этому поводу?
Мені сказали 10го і 25го.
Ніби як правда - зп прийшла 7го, а вже 12го по цій картці світились зарплатні тарифи.
1. Где светились?
2. И причём тут пришла зарплата? 10% должно активироваться независимо от того пришла зарплата ли нет, карта оформляется по зарплатному «тарифу» и все плюшки должны быть доступны сразу. Но могут быть отключены, если в течение 60 дней не приходила зарплата.
malinin007, jay2004 1. так, тарифи по карті видно в Укрсиб Онлайн. 2. карті більше місяця і до першого надходження зп тарифи(ті що в додатку) були як у звичайної НК.
KVV написав:malinin007, jay2004 1. так, тарифи по карті видно в Укрсиб Онлайн. 2. карті більше місяця і до першого надходження зп тарифи(ті що в додатку) були як у звичайної НК.
И размер кешбека показывает у вас 5% или 10%? Скиньте скриншот.
malinin007 написав:И размер кешбека показывает у вас 5% или 10%? Скиньте скриншот.
Розмір кб не видно ніде - після отримання картки приходить смс про підключення рахунку до бонусної програми "NEW CASH BACK": - по звичайній НК - 5% - по зарплатній - 10%.
malinin007 написав:И размер кешбека показывает у вас 5% или 10%? Скиньте скриншот.
Розмір кб не видно ніде - після отримання картки приходить смс про підключення рахунку до бонусної програми "NEW CASH BACK": - по звичайній НК - 5% - по зарплатній - 10%.
В моєї картки зарплатні тарифи.
Все равно скиньте пожалуйста скриншот с тарифами, хочу сравнить со своими. Заранее спасибо.
malinin007 На наведеній Вами сторінці, під графічним індикатором заряду батареї знайдіть піктограму прямокутника зі стрілкою, направленою вгору. Натисніть на неї пальцем зручної Вам руки.