Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Напоминалка на счет депозитов в Альфе https://minfin.com.ua/company/alfa-bank/review/226502/ Я так понимаю, если картой не пользуешься, то лучше её закрыть от греха по дальше, а то еще додумаются поменять правила и в минус списывать начнут
Alfa_Bank написав:Доброго дня. Так, акція для вибірки клієнтів.
Я ще 13.04. здійснив 4 оплати в Сенсі по цій акції на свій водоканал, але на сайті постачальника заборгованость не зникала. Сьогодні 26.04. перевірив код квитанції (з Сенсу) на check gov ua - "Відсутня".
Alfa_Bank написав:Доброго дня. Так, акція для вибірки клієнтів.
Я ще 13.04. здійснив 4 оплати в Сенсі по цій акції на свій водоканал, але на сайті постачальника заборгованость не зникала. Сьогодні 26.04. перевірив код квитанції (з Сенсу) на check gov ua - "Відсутня".
Акція хороша але куди копати?
Доброго дня. Перевірка квитанцій з оплати комунальних послуг поки не доступна через check.gov.ua. Напишіть номер рахунку в ПП, перевіримо успішність платежів.
А скажіть, що трапилося з відправкою СЕПу в суботу? Чому аж сьогодні випустили?
І ще, підкажіть, будь ласка, де/як саме у Сенсі треба оплачувати комуналку під відповідну акцію "Пів сотні за комуналку"? Бо я там взагалі ще не бував...
Доброго дня. Сенс - Платежі/Перекази - Платежі - обираєте банери, що стосуються оплати комунальних послуг - світло, тепло, газ і т.п. СЕП поки перевіряю.
А як серед популярних банерів моїх постачальників немає, але вони знаходяться там через пошук, то платежі на їх рахунки проходять по акції?
Цікавлять наразі два ЄДРПОУ: 00131133 і 24805642.
Які результати перевірки СЕПів? Бо таке притримання платежів тягне на сорі-бонус, особливо 25-го. Достатньо було просто попередити завчасно про недоступність їх проведення у вихідні. Ось через такі нюанси особисто я не тримаю тут свою оперативну ліквідність...
kreuz написав:А як серед популярних банерів моїх постачальників немає, але вони знаходяться там через пошук, то платежі на їх рахунки проходять по акції?
Цікавлять наразі два ЄДРПОУ: 00131133 і 24805642.
Які результати перевірки СЕПів? Бо таке притримання платежів тягне на сорі-бонус, особливо 25-го. Достатньо було просто попередити завчасно про недоступність їх проведення у вихідні. Ось через такі нюанси особисто я не тримаю тут свою оперативну ліквідність...
Якщо через пошук знаходите готові шаблони, то підходить. По СЕП поки нічого сказати не можу, відпишусь коли матиму інформацію.
Судя с форума, проблема с СЕП в субботу носила массовый характер и деньги никто не отправлял. А отправили сегодня утром. Никого не предупредил заранее. Это плохо. Многих этими действиями Альфа подвела. Хотя поддержка, как мантру повторяла, что деньги ушли. Ссори бонусы должны быть начислены. Поддерживаю.
Востаннє редагувалось anikola13 в Пон 26 кві, 2021 23:12, всього редагувалось 1 раз.