Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 72367237723872397240 ... 12447>
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 11:50

sequence написав:
  change_pm написав:..
Яка у вас по виробництву інфляція наразі? Чи ви всю її (100%) перекладаєте на споживача?
Які очікування по інфлецу і попиту*?
* ну, бабло ж в нарота повинно скінчитись колись?
зі. очікування по амероінфлецу вже 30% за 5 років - це дуже дофіга і починає погано пахнути...

рост цен на готовую продукцию с конца 2019 approx. 50-60% в любом исчислении и на спрос это пока не влияет. Более того, натуральный показатель 2021 месяц к месяцу 2019 выше процентов на 20%, к карантину 2020 даже не буду писать цифру, а то самому страшно.
Всю инфляцию перекладываем на покупателя, но при этом традиционно всю прибыль и сверхприбыль реинвестируем в новое оборудование, филиалы, зарплаты, технологии и т.д. Короче, все невероятно плохо, прямо как Пифия пишет.
Подозреваю, что зарплаты растут не только у нас, ибо кто-то это все скупает и это на 98% внутренний спрос - доля экспорта у нас пока невысока

Якщо вірити голосовалці згори, то у 38% доходи виросли... а у більшості навпаки впали...

Дуже цікава ситуація... що ж насправді відбувається???

зі. я розумію, що навіть в тих, в кого впали доходи, є якась цеглинка безпеки і інфляційні реалії + очікування формують такий ВИСОКИЙ попит...

Питання, коли цей попит скінчиться? І що тоді буде?

Всю инфляцию перекладываем на покупателя

Одна з причин, чому я особисто вибрав закордон...

Тут реально є цінова стабільність, і компанії піднімають ціни НУ дуже повільно, бо ніяких сверхприбутків немає )))
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 11:59

striped написав:Ярославов Град как отличный пример.
Кличко может себе позволить ночные зачистки МАФов, может себе позволить работу Авалона и прочих своих точек, но вот после митинга титушек на Осокорках он внезапно стал бояться обвинений? Его эпический батл с участием Вашего кореша против будынка Билозир на Подоле чем закончился?

и для любителей истории - статья 2018 года, когда у Кличко были все рычаги и полнота власти. Что из этого списка остановлено? https://biz.liga.net/all/nedvizhimost/a ... ye-stroyki

по яг был достигнут компромисс по снижению высотности - все шо было возможно
земля выделялась не при кличко и разрешение на строительство дает не он, не он согласовывает проект
еще раз предлагаю вникнуть в вопрос и попытаться понять от каких именно инстанций зависят согласования и разрешения на строительство и как на них может повлиять кмда - киев это не днепр, харьков, или ирпень, где мэры являются фактически абсолютной властью
и при чем тут титушня на осокорках? после попыток кмда воспрепятствовать застройке озер, на кличко возложили вину за банкротство аркады - послушайте ради интереса мысли влада по этому поводу
идеала нет и у меня нет кумиров, но по сравнению со всеми остальными градоначальниками кличко пока лучший - вот это в сухом остатке
не нравится кличко? прежде чем на него гнать подумайте об альтернативе и сравните с попередниками
урок апреля 19го вижу ничему не научил безголовые 73%
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2732 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 12:16

kingkongovets написав:урок апреля 19го вижу ничему не научил безголовые 73%

А ты про какой урок пишешь? За два года лендлорды заработали, цены вверх, покупательная способность растет, как нам пишут. От корыт не пройти не проехать. У народа бабла валом, зарплаты растут и все такое.
И?
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 12:21

Чому я не піднімаю ціни зразу, а розтягую задоволення?)))

sequence написав:Всю инфляцию перекладываем на покупателя

Ай ви молодці! :)

Я то думаю, що я "щось роблю не так" :)
Що розтягую в себе "на прилавку" подорожчання на 2-4тижні, на вже отриманий подорожчаний товар, шкодуючи бідних людей, в яких і так погана купівельна спроможність.
І ще більше розтягую підняття цін на товар, який ВЖЕ подорожчав на гуртівнях, але я ще його не замовляв, так як є ще невеличкі запаси "старого".

А ні, щоб так "клац" - і підняти мені ціни на весь здорожчанийтовар в один день, який вже здорожчав на гуртівнях. :)

Може справді, я щось роблю "не так"? :D
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 12:32

Grand Touring написав:.. спасибо, значит везде покупательная способность растет, а если кто-то утверждает обратное - вруны

я это не утверждал. На мои товары - да, растет. Как там у остальных, свидетели госкомстата расскажут
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 12:35

Тут реально є цінова стабільність, і компанії піднімають ціни НУ дуже повільно, бо ніяких сверхприбутків немає )))

Ну как вам объяснить - это же не от хорошей жизни. У нас нет доступа к дешевому кредиту, потому развиваемся за свои. А до уровня IPO на Варшавской или Нью-йоркской фондовой пока не доросли.
sequence

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 12:39

Успіх написав:..
Що розтягую в себе "на прилавку" подорожчання на 2-4тижні, на вже отриманий подорожчаний товар..

мы отыгрываем подорожание в день подорожания сырья. А за что потом покупать новый подорожавший товар? Тут нет места альтруизму - в противном случае ты доплачиваешь из своего кошелька
sequence

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 12:45

sequence написав:

Ну как вам объяснить - это же не от хорошей жизни. У нас нет доступа к дешевому кредиту, потому развиваемся за свои. А до уровня IPO на Варшавской или Нью-йоркской фондовой пока не доросли.

Я розумію...

Питання є по маржинальності бізнеса, імхо, за 5% ви б навряд чи корячились ))))

І друге імхо, шо навіть дай "вам" дешеве кредитування, навряд би "ви" перестали перекладати ВСІ витрати на споживача?! )))

зі. Прошу не думати, шо я хотів на вас наїхати чи потролити. Мене тільки цікавить, коли інфлец захлинеться від відсутності попита...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 12:48

sequence написав:
  Успіх написав:..
Що розтягую в себе "на прилавку" подорожчання на 2-4тижні, на вже отриманий подорожчаний товар..

мы отыгрываем подорожание в день подорожания сырья. А за что потом покупать новый подорожавший товар? Тут нет места альтруизму - в противном случае ты доплачиваешь из своего кошелька

Жоре Пауелу дуже пощастило, шо на Омериці компанії так не роблять, інакше, інфлец в Штатах (core CPI) вже був би 10% )))
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 12:51

zРадио
Не треба наїзджати... )))

Його приклад тут найближчий до реального життя і напряму зв"язан зі сферою КРЖН...

Я дуже чекаю, коли він скаже, що ФСЕ, попит впав... То реально нам покаже, що все кризец-прювет!
change_pm

Заблокований

Профіль

1
  #<1 ... 72367237723872397240 ... 12447>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему