Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
тут раніше приводили інфографіку, що з 60куе (2 ляма гриши) і ти в топ 1% на Філіпінах або Індії, в Україні, не зустрічав, але думаю що виходячи із ВВП на ніс, з 1 лямом гриші чистих активів ти тут в топ 1% .. 2% багатих теж
не тре ляляля про бомжів мільонерів
з такими статками маєш житло з каналізацією, водою, електоенергією, попадаєш в золотий мільярд, і можеш не паритися про роботу на дядю роками.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 08 тра, 2021 11:49, всього редагувалось 1 раз.
тут раніше приводили інфографіку, що з 60куе (2 ляма гриши) і ти в топ 1% на Філіпінах або Індії, в Україні, не зустрічав, але думаю що виходячи із ВВП на ніс, з 1 лямом гриші чистих активів ти тут в топ 1% .. 2% багатих теж
так що не тре ляляля
Який 1-2% найбагатших з 1 млн. гривень? Ні блін - 1 млн. гривень - і ти вже в клубі мільярдерів в Україні (хіба що на Привокзальній площі серед подібних "мільярдерів-філантропів").
flyman, да пускай лезут в турецкую мышеловку... Одни уже залезли, поверий в турецкий "рай". В итоге распад молодой семьи...
Желающим купить ихний турецкий бетон на пустырях Антальи сюда... https://www.youtube.com/watch?v=4L0-6zFf6CM 3к всего за $38.000. Правда цыганский район Кепез, и до моря 10 км... Но то всё ерунда... Главное что в Турции....
Востаннє редагувалось RTC12 в Суб 08 тра, 2021 12:30, всього редагувалось 1 раз.
flyman, да пускай лезут в турецкую мышеловку... Одни уже залезли, поверий в турецкий "рай". В итоге распад молодой семьи...
Желающим купить ихний турецкий бетон на пустырях Анталии сюда... https://www.youtube.com/watch?v=4L0-6zFf6CM 3к всего за $38.000. Правда цыганский район Кепез, и до моря 10 км... Но то всё ерунда... Главное что в Турции....
а трамвай, де трамвай? Без ШРТ до набережної не цікаво. Я пас.