Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
vitaliian написав:pesikot кот сегодня не просто злой а сама ярость.
Ты тут давеча становился в третью позицию и делал обиженку, что переходят на твою личность
С какого перепуга ты перешёл на мою личность ?
Это что-то твоё личное ? Зарплаты лишают ?
когда ты переходишь на личности это норм, а когда перешли на твою - не нравится.
слишком неестественна твоя агрессивность на форуме, здесь тебе никто ничего не должен, общайся вежливо и без крайностей, кто то может не разделять твою точку зрения.
пс с зарплатой ты опоздал на 6 лет, последнюю зарплату я получил в 2015 году. Чего и тебе желаю, перестать пиарить одного кандидата и заняться чем то полезным.
А може краще так (з цього ж ресурсу): (картинка не вставляється чомусь) https://www.liga.net/images/general/202 ... 6-7799.jpg В любому випадку ці всі рейтинги брєд, тому що до виборів далеко. І прикольно - рейтинг Зе падає, але інших не росте, напевно розтворяється в вакуумі. *Тимчасове зростання пояснюється просто - ця імітація боротьби з Медведчуком. Повна аналогія зі справою Шеремета. Але коли ця імітація закінчиться, рейтинг вернеться в своє звичайне русло - поступове падіння.
Те що Путін не планував ніякого наступу на Україну - це мені було очевидно з самого почату. Можете знайти мої повідомлення місяць-два тому. Напад на Україну - це початок кінця Путіна. А те що в Україні немає незалежних СМІ - відверта і провокаційна брехня. Взагалі ніде в світі немає незалежних СМІ! По простій причині - журналістам ж хтось платить гроші, хтось платить за камери за обладнання. Як вони можуть бути 100% незалежні? Навіть скажу більше по-моєму СМІ України більш незалежні ніж США. Наприклад у нас можна без проблем ображати президента і нічого не буде. В США я думаю зробити це без наслідків ой як не просто.
pesikot написав:Вне закона ? Трепло грёбанное "Если я когда-либо в жизни нарушу закон, я уйду сам" (с) Зеленский
И где в этой фразе вы увидели нарушение? Ведь Зеленский не сказал, куда он уйдет, поэтому каждый может считать по-своему - кто-то, что он уйдет с поста Президента, кто-то, что он уйдет на второй срок президенства, кто-то, что он уйдет есть/спать/пить пиво/поплакаться маме и папе, что его обижают и т.д.