Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
jump написав:uaprofi заїзд в ремонтдепо, там жахливий сморід шпал/смоли/сцяків і гул від маневрених поїздів. збоку від будинків успіха виводи стічних вод з гандонами/гівном і супутнім калом, Лепи з іншої сторони. Це клоака Львова...
Ну тільки на перепродаж,інакше неуспіх гарантовано!
Ну чому?!Скоро його прєлєсць добудують, він ще вбухає в неї тис 150 в жлобремонт зі жлобмеблями , а потім здасть її за 3 кг .Успіх очевидний
150К на ремонт це китайські дирки -унітази? Я от 60К віддав за дашок )) Але шанси на успіх є у 2025 році.
Щось, дуже мало виставлено на олх пропозицій по переуступці в ріелсіті? Невже, всі чекають, щоб викласти свої квартирки за 2 тижні до отримання доків на руки? Я думав, що вивалять декілька десятків - а то виклали декілька штук, з яких 3-4смарти і все. Чи то їх на іншому ресурсі треба моніторити? І ще одне - як бачимо на фото, забудовник не дуже дає змогу розігнати ціну/маржу "чужому інвестору" Бо, от рахуйте, що така квартира в перших секціях, пів року тому, коштувала десь ~ 530К+. А ще врахуйте, що треба викласти забудовнику 1% за переуступку + послуги нотаріуса і т.п. - то, гра не вартує свічок)) Хіба ще можуть викладати на продаж ті інвестори, які брали ще рік тому. Чи то так всі під оренду взяли? - сумніваюсь?
Підсумую: Де поховалися інвестори? І що вони собі думають?
Bolt написав:Перездав прєлесць, на довгострок парі білоруських ІТшнків.9кг.Була пропозиція 9,5кг на чотири місяці відмовив.
Вітаю! Тобто, це подружжя? А навіщо їм на двох аж 3 кімнати?
І договір склали на рік? Я б, в цьому випадку, склав би договір на рік і 3міс. - тобто, до вересня. Чи ви так і зробили?
У зв'язку з тим, що була присутня моя дружина, вирішив не з' ясоваувати їх сімейний стан;) Через два тижня приїде її чоловік(хлопець?) з двома котиками. Але мене запевнили, що вони дуже чемнні. В мене десь роки півтора вже жили ІТшниики з одним котиком-ніби нічого,, кримінального,, після їх від'їзду не зауважив. До речі квартиру здава онлайн. Приїхав риг і знімав все починаючи від під'їзду, ліфт, а потім повністю квартиру, їм сподобалось. На наступний день скинули ригу на карту частину задатку і ми підписали попередню угоду. Сьогодні після прильоту оформили основну угоду. В той же день була пропозиція двое дорослих+дитина +пес, але на 4 ри місяці, і потім їх риг пропонував навіть +500грн, сле я подумав, що якщо вони зїдуть на початку жовтня, якраз закінчиться сезон і може бути простій. Кожний буде робити в своїй кімнаті, при необхідності навідуючись в офіс, який, доречі, навіть трошки видно з вікна квартири(хвилин за 20 пішки, або одна зупинка трамваю)