Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Damien написав:не надо под уже совершенные действия разрабатывать некую стратегию
Нє, нє! Тут(чи на сусідній гілці) можеш пошукати дописи за грудень, де всі казали - "ай-яй-яй, треба було брати неліквід, так як його здача вже через пів року, а не в наступній черзі зі здачею через 1,5р!!!" А я казав - що: а) він - неліквідний б) він - дорожчий в) за пів року/до літа я не встигну наскирдувати на ремонт, а брати кредит - так він своїми %% з'їсть всю вигоду!
Але, головне я всім казав - НАВІЩО БРАТИ НЕЛІКВІД??? Ще й трохи дорожчий!
п.с. І локація середня, а не "дуже погана"!
Вы играете в рискованную игру, поэтому лучше было сократить время нахождения в красной зоне. Вы поставили 5 коп против полутора лет. Есть шанс, что застройщик сдаст первый смарт в 21, потом начнёт подыхать, и второй сдаст в 27, или вообще не сдаст. Выигрыш не гарантирован, но вы все расчёты строите исходя из того, что повезёт.
Vlad442 написав:Вы играете в рискованную игру, поэтому лучше было сократить время нахождения в красной зоне. Вы поставили 5 коп против полутора лет. Есть шанс, что застройщик сдаст первый смарт в 21, потом начнёт подыхать, и второй сдаст в 27, или вообще не сдаст. Выигрыш не гарантирован, но вы все расчёты строите исходя из того, что повезёт
Та, скільки того життя?! На все "дмухати" і за всім "тремтіти" - то ніяких нервів не вистачить! )))
Успіх написав:Як таки добре, що я "стратегічно подумав" і купив таки ЛІКВІДНИЙ смарт в наступній черзі зі здачею в другому кварталі 2022р., а не НЕЛІКВІД у першій черзі зі здачею цього літа, ще й дорожчий! Бо, якщо б взяв би той неліквід, то от зараз його продати по переуступці - ні, так як він дуже не набрав в ціні + ще й неліквідний - важко продати. А робити ремонт після здачі (через місяць-два), щоб здавати в оренду - так кажу, що котлетка моя теж не наросла і треба дозичати, чи брати кредит, що зробити ремонт!
Тож, таки я правильно зробив, що взяв ЛІКВІДНИЙ смарт і з здачею через рік
п.с. Далі можете починати кидати в мене тапками, або..... або казати, який я молодець!
Долярчик, не надо под уже совершенные действия разрабатывать некую стратегию. Все намного проще - ты купил самый дешевый из всех возможных вариантов, который находится в очень плохой локации(что само собой разумеется)
не лише найдешевший, а й квартира з мінімальним попитом на ринку оренди. Смарт 17-20 м2 - це навіть гірший варіант для проживання, ніж "хрущовка" 30-32 м2.
airmax78 написав:Успел купить почти всю бытовую технику кроме двух духовок. Уже месяц жду. За это время все магазины прайс на +10% перерисовали. При том что гриша укрепляется.
Зачем вам две духовки?
Новая мода: одна совмещена с микроволновкой, вторая с пароваркой.