Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Julio написав:После крайнего обновления Сенс для Андроида при старте приложение повело себя так, как будто только что установлено впервые: не предложило войти по отпечатку, а начало идентификацию клиента (введите имя пользователя, дату рождения, телефон, 4 цифры номера карты, CVV, придумайте пин для входа и т.д). Я прошел этот квест, проверил балансы – все ОК. Примерно через час открываю приложение, и снова та же картина: "Це робочий стіл", "Стати клієнтом", "Увійти". Это только я такой удачливый или проблема у всех?
Доброго дня. Для виходу з додатку натискаєте кнопку "Вийти" чи вилогінюєтесь іншим чином?
Вибираю команду "Вийти" з правого крайнього пункту меню. Щойно зареєструвався знову, налаштував робочий стіл (переставив місцями пару ярликів), перейшов до меню "Вийти", з'явилося попередження, що після виходу треба буде знову пройти авторизацію. Хотів зробити знімок екрану, функція не спрацювала, екран згас. А після його пробудження за кілька секунд Сенс знову у стані як після свіжої установки, при тому що перед цим я навіть не підтвердив вихід після виклику меню "Вихід".
Телефон Samsung Galaxy A40, ОС Android 11. Ніяких рутів, меджисків, тім в'юерів і тому подібних цяцьок на телефоні немає.
mustbe написав:Несколько нубских вопросов по сенсу: 1. Можно ли двигать иконки ? 2. Можно ли отключить мерзкий звук при входе (оставив все другие) ? 3. Можно ли вернуть иконку "Мой мобильный", которую случайно отключили ? 4. Можно ли сохранять карты других банков ? 5. Можно ли быстро повторить операцию из Истории ? 6. Как пополняться с чужаков ? Неужели каждый раз вводить все реквизиты ?
Julio написав:После крайнего обновления Сенс для Андроида при старте приложение повело себя так, как будто только что установлено впервые: не предложило войти по отпечатку, а начало идентификацию клиента (введите имя пользователя, дату рождения, телефон, 4 цифры номера карты, CVV, придумайте пин для входа и т.д). Я прошел этот квест, проверил балансы – все ОК. Примерно через час открываю приложение, и снова та же картина: "Це робочий стіл", "Стати клієнтом", "Увійти". Это только я такой удачливый или проблема у всех?
Доброго дня. Для виходу з додатку натискаєте кнопку "Вийти" чи вилогінюєтесь іншим чином?
Вибираю команду "Вийти" з правого крайнього пункту меню. Щойно зареєструвався знову, налаштував робочий стіл (переставив місцями пару ярликів), перейшов до меню "Вийти", з'явилося попередження, що після виходу треба буде знову пройти авторизацію. Хотів зробити знімок екрану, функція не спрацювала, екран згас. А після його пробудження за кілька секунд Сенс знову у стані як після свіжої установки, при тому що перед цим я навіть не підтвердив вихід після виклику меню "Вихід".
Телефон Samsung Galaxy A40, ОС Android 11. Ніяких рутів, меджисків, тім в'юерів і тому подібних цяцьок на телефоні немає.
При використанні кнопки "Вийти" відбувається повний вихід для повторної реєстрації. Для того, щоб залишитись у своєму акаунті після виходу, використовуйте два кліки апаратними кнопками пристрою.
4. Интересует не выход, а вход. Не "на чужака", а "с чужака". 5. Кнопки "Повторить" нет. Как создать шаблон на пополнение с чужака - так и не понял. 6. Хотелось бы без всяких камер и куаров просто выбрать ранее сохранённую карту
mustbe написав:4. Интересует не выход, а вход. Не "на чужака", а "с чужака". 5. Кнопки "Повторить" нет. Как создать шаблон на пополнение с чужака - так и не понял. 6. Хотелось бы без всяких камер и куаров просто выбрать ранее сохранённую карту
Тоді 4 і 5 не вийде зберегти та повторити. 6. Лише так, як описала. Поки збереження карток іншого банку в такому вигляді не доступне.
Alfa_Bank написав:Тоді 4 і 5 не вийде зберегти та повторити. 6. Лише так, як описала. Поки збереження карток іншого банку в такому вигляді не доступне.
Нда уж... Ну, зато теперь стало понятно - за что именно дают пятихатку по сенсационным переводам. За развититие мелкой моторики рук ! )
Alfa_Bank написав:Тоді 4 і 5 не вийде зберегти та повторити. 6. Лише так, як описала. Поки збереження карток іншого банку в такому вигляді не доступне.
Нда уж... Ну, зато теперь стало понятно - за что именно дают пятихатку по сенсационным переводам. За развититие мелкой моторики рук ! )
Неужели сложно набрать пять раз в месяц за пятихатку то?
Julio написав: А після його пробудження за кілька секунд Сенс знову у стані як після свіжої установки, при тому що перед цим я навіть не підтвердив вихід після виклику меню "Вихід".
Хм, Samsung Galaxy S10e, Android 11, версія Sense 1.4.0 відучора - політ нормальний.