|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 19 чер, 2021 20:40
detroytred написав:Тоді виникає ключове питання: чому США наявне зливають і зливають свої позиції? Імхо. Це в нас усе подається, як рашка і рашка, тільки рашка. А так за спиною рашки стоїть Китай. Ситуація трохи! нагадує перед 2-ою Світовою. Набуваючі силу США (Китай), попередній світовий лідер Британія (США), войовнича Німеччина (рашка), яку використовують агресором, бабця беззуба, але богата Європа. Воювати, маю надію, що не будуть, але схарчать економічно-політично попередній і новий лідери Європу з рашкою. Європі та рашці не хочеться (вони й між собою не проти домовитись, як Німеччина з СССР), але прийдеться. Ця об'єднана в ЕС Європа може такий же попередчасний штучний проект, як тоді СССР. Ну й хитрющі британці недарма вискочили з ЕС.
"Зливають" на якому проміжку часу? Ну порівняно з 1990 роком - так, зливають. Чому? Ну причин багато. Світ змінюється. Нічого вічного немає. І з Китаєм вони сильно лоханулись. За спиною рашки Китай не стоїть - це маячня. Китай використовує рашку як ресурсну базу, не більше і не менше.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 чер, 2021 21:47
detroytred написав:Капіталізм відкрив двері, надав можливості саме активним (10-15% суспільства). А ви хочете довести, що вони в нас самі себе обмежують.
1 Я відношу себе до 5% найбагатших..тобто в перших 2 млн Де ще 10% ? 2 Я можу на це відповісти Вони в процесі формування, бо совок підприємництво вважав шкідливим і всіх активних тим чи іншим макаром множив на нуль(знищував конкуренцію кпрс) 3 Таким чином ви і подібні вам фантазери беруть приклад 10-15% успішних країн в світі, і не пояснюючи що в витоках цієї успішності 200 років цивілізаційного розвитку - переконують тутешніх пересічних що вони мають право жити як у Франції..працюючи і несучи відповідальність як в Україні. 4 Не я придумав Поганому танцюристу фабержея заважаютьВи з одного боку розпинаєтесь що підприємництву вчити не треба бо все написано в підручниках З другого вимагаєте якихось додаткових умов..щоб ті яких вчити не треба змогли працювати. Скажу вам страшну річ Говорити/писати ми всі вміємо з 2-10 років - а одиниці стають письменниками чи співаками Малювати вміємо з 3 років - а ще менше стає художниками Ходити можуть 99% з 7 млрд мешканців..а 100 м з 10 секунд вибігло менше 200 осіб Місяць тому приїхав з Домінікани... З точки зору підприємництва - рай.... Я гарантує що будь-хто активний і успішно продавший пару мішків насіння на базарі - зможе там заробити мільйон баксів... От тільки незадача Працювати йому прийдеться самостійно , бо в місцевих маньяна і транквілла..але живучи на 5 доларів в день вони живуть до 90 років....тому конкуренції нуль - перспектив вагон,законів не потрібно(додаткових) . ... єдине на це піде років 20 В них навіть на авто є тільки номери ззаду.. Пояснення геніальне Сеньор,якщо щось станеться ви будете авто доганяти ззаду чи спереду? То навіщо нам номер спереду,нам по барабану хто там їде якщо нічого не трапилось..
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 чер, 2021 00:08
andrijk777 написав: unicdima написав:Ця моська в усіх сучасних конфліктах подвинула США, на Близькому Сході, Африці, Європі, Південній Америці, США всюди просто зливає. США на світовій арені вже ніхто, з ними не рахуються навіть найближчі союзники в ЄС.
Це все фантазії. У США є 10 найкращих, найсучасніших авіаносців(+їх підтримка), а Росія навіть одного старого авіаносця перемонтувати не може. І це в воєнній сфері. А економічно - подивись своє ж відео.  950$ - це дрібна крадіжка. А в Росії 950$ - це зарплата багатої людини! Нагадаю, офіційна медіанна зарплата в РФ(тобто середнього класу) - 400$. А щодо "рахуються". Маленька Литва веде відкриту політику проти Росії вже десятиліттями і зовсім її не боїться. То по твоїй логіці ми Литву і РФ ставимо в один ряд?
Ти зовсім не в темі. Ну добре, назви тоді сучасні конфлікти, в яких стикалися інтереси США і Росії і де США вийшли переможцем? Авіаносці це добре коли є яйця, от в районі Перської затоки вони постійно лазять, а іранці там роблять що хочуть і навіть американських моряків беруть у полон і американці втираються.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 чер, 2021 00:13
pavilion_dv написав:Це точно якесь дивне в нас "населеніє" - то майдан, то мовчать, як риби Росіянський ГазПром платить за транзит газу по нашій ГТС ~8 коп./м3 Громадянам України начислюють ~ 1.7 грн./м3 це приблизно в 20 разів більше !!! УкрГазВидобування сьогодні добуває бідьше 15 млрд. м3 газу при собівартості газу ~2.5грн. з урахуванням прибутку 30% для компанії , але ... нам розповідають казки про закупівлю газу по найдорожчим цінам ... І "мудрий гордий волелюбний народ" мовчить і "хаває" все це ...
Зхаває і це: Я так понимаю, посольство позвонило, и сообщило свои решения по итогам торгов Бидона Сергею Лещенко, который уже собрался с 20 июня увольняться из набсовета Укрзализныци, Кабмин продлил полномочия ещё на три месяца.
До тех пор, пока не найдут замену ему. Видимо пока не могут подыскать столь же «ценного специалиста-железнодорожника».
Причём, что характерно, решение о продлении полномочий Лещенко Кабмин принял под номером 666.
Как раз тот случай, когда говорят «не к ночи будет помянут».
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Нед 20 чер, 2021 00:29
Будівельник От смішний ви...
Замість того, щоб щось відповісти за такі викрутаси (то тільки податки, а потім оточення. То влада, можновладці не торкаються, то заважають розвитку силовики, суди, рейдери. То однаково стригуть американець і українець, але отримують по-різному, то криворукі наші), почали хфілософію зі стелі про право когось жити, як у Франції (коли мова йде про реформи і темпи розвитку), про те, що я переконую тутешніх пересічних, про танцюристів і т.д.
Сприятливих умов для подальшого розвитку вимагають усі й всюди. Ви ж самі вказуєте на УМОВИ, що заважають розвитку -- розмір податків, силовики, суди, рейдери, заборони-дозволи влади. І такого ще цілий перелік.
Ваша страшна річ про говорити-писати можуть всі ну овсім недоречна!!! Мова про що? Про підприємців, які вже сталися, як підприємці. Про ЇХ ПОДАЛЬШИЙ РОЗВИТОК. Ви предмети, про які йде мова, дивіться.
Про пару мішків насіння і мільйони баксів -- якийсь сюр...
Зи. Відносно 15% активних. Ви тролите? Да за тільки ці пару днів я вже не раз вказав, що 10-15% активних в суспільстві -- це взагалі всіх. Ці 15% активних розподіляються на політиків, бізнесменів, всл, вчителів і т.д.
І в совку теж було 10-15% активних. Тільки займалися вони не приватним підприємництвом. А в перебудову масово потяглися в тому числі в підприємці. Ви ж самі!!! з військового при совку поперли в підприємці. І таких у 90-ті було маса. Самі активніші досягли результатів. Все. Перерозподілилися.
Вкотре уточнюю: питання, як розвиватися вам і Ко далі?! Мова про вас і Ко. А ви стрілки переводити знов на пасивних. Щоб вони стали активними. І відсоток активних в чудо-Україні перевищив значно 15%. Це маячня...
Так, як і коммі не змогли з пасивних обивателів зробити активних (будівників соціалізму), так і зараз неможливо з обивателя зробити активного капіталіста. Влада, активні повинні за нього створити йому нормальну судову, страхову, накопичувальну пенсійну, фонди і т.д. І робоче місце на Фонді...
А він гарно! відпрацював, попив пива, подивився бейсбол і проголосував що за Трампа, що за Байдена в залежності від того, хто його вдаліше!!! умовив і Бейонсе на свій бік узяв. І що того обрав, що іншого, за великим рахунком йому пофіг, добре.
Ще раз по буквах -- мова про вас, активних, підприємців. Чому не розвиваєте свій бізнес далі? Тільки не маячню, що детройт та пасивні (наймані працівники) самі повинні розвивати свій бізнес, самі більше заробляти, самі стати активними підприємцями.
Ви. Своїх робітників, що поруч з вами. Не можете зробити вдалими підприємцями. Ніш (равлики і т.д.)кажете бачите багато, а втягнути їх не можете. Вони (ці молоді люди) чи совки?! Чи дурні?! Чи криворукі?! Чи навчити їх складно? Так ви самі співали, що підприємництво не така й складна річ...
Вони такі, як є... Мова про вас. Чому не розвиваєте далі? Що заважає? Питання вже риторічні. Ви вже відповіли. Підтвердивши моє -- умови в ринку. Умови, які в сфері влади.
Знов хфілософію нову почннете про танцюристів, Домінікану і тещр?))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 чер, 2021 00:34
unicdima написав:Ну добре, назви тоді сучасні конфлікти, в яких стикалися інтереси США і Росії і де США вийшли переможцем? Авіаносці це добре коли є яйця, от в районі Перської затоки вони постійно лазять, а іранці там роблять що хочуть і навіть американських моряків беруть у полон і американці втираються.
Где США и где Персидский залив? Это иранцы шастают у берегов США или наоборот? Америка всё еще единственная мировая сверхдержава. Другое дело: по-сравнению с 90-х их глобальное доминирование немного снизилось. Опять же, где США и где Украина. Но американцы тем не менее весьма активны. Если брать Китай: вот Мьянма в подбрюшье Китая, и уже полвека главный, порой и единственный сателлит Пекина в юго-восточной Азии. Но вот именно сейчас Америка активно раскачивает там волнения, с которой тамошняя власть (клиент Китая) пока что справляется с трудом. Да и в самом Китае Америка пытается влиять: Фалуньгун, затем массовые протесты в Гонконге (под американскими флагами). Можно ли представить такого рода влияние Китая на американскую внутреннюю политику7 Что до России: она намного слабее Китая. Что имеем в последнее время: Россия полностью потеряла влияние на Украину, "компенсировав" это Крымом с непризнаным статусом и Донбассом-"чемоданом без ручки". Теперь уже закачался последний российский сателлит в Европе - Белоруссия. Первый "наскок" Россия отразила, как дальше пойдет неизвестно. Так что я бы не говорил так сразу об ослаблении позиции Америки в мире. Она по-прежнему доминирует и временами небезуспешно это доминирование усиливает.
-
Tegularius
-
-
- Заблокований
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 чер, 2021 08:43
detroytred написав:Сприятливих умов для подальшого розвитку вимагають усі й всюди.
Ви можете вимагати все що завгодно Ви навіть можете шукати крайніх і відповідальних... Єдине чого ви не можете - це змінити реалії Реалії наступні 1 Совок винищив підприємців 2 Свято місце пусто не буває і підприємці відновлять свою кількість в популяції країн бувшого совка,але на це потрібен час 3 В 1990 почався перехід від неефективних власників до ефективних, який продовжується і до сьогодні 4 Та мізерна кількість ефективних власників ,почала не класти животи на будівництві вузкоколійки як павка корчагін..і не з накопичення ПРОМИСЛОВОГО капіталу..а з створення умов для нормального проживання себе й своїх рідних В мене особисто підтягування моєї сімї до якості життя середньоєвропейської - зайняло 27 років. 5 Тепер мої діти , починають робити те,що особисто ви вважаєте вже зробленим Живучи в Україні по Європейським стандартам(житло/авто/відпочинок) - накопичувати первинний капітал.Я прогнозую що на це піде їх активних 20-30 років 6 Таким чином приблизно в 2040-2050 , 5% зубрів,які працювали в оточенні законів створених при соціалізмі,але змогли щось зробити - перетворяться в 10% підприємців з а - накопиченим первинним капіталом б - ринковими законами в - без протистояння совків Тому До 2040-2050 - ви і вам подібні - загнуться - Підприємці відновлять свою кількість в популяції природнім шляхом - так як підриємці першої(я) і другої(мої діти) хвилі перейдуть з стану працівник на власному підприємстві до стану власник..то зявиться 5-6 млн робочих місць для висококваліфікованих ( і високооплачуваних) найманих
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 чер, 2021 09:42
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1641 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 20 чер, 2021 09:58
detroytred написав:Мова про вас. Чому не розвиваєте далі? Що заважає?
Я не хочу вічну голку до примусу...бо не збираюсь жити вічно Мені не потрібні ще 5 млн до існуючих...бо і ті що є мені не витратити Життя має кінцеві терміни..тому хочу прожити те що залишилось не для когось..хотілось би пожити й трохи для себе,тим більше що плацдарм для подальшого просування я вже створив дітям. Якби мені зараз було 25-30( як моїм дітям) і в мене була голова мене сьогоднішнього - через 10 років(20) такі як ви проклинали б чергового олігарха.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 чер, 2021 10:14
В 1990 зарплата становила 2-3 долара______в розвинутих країнах 600____300разів В 2000 платив продавцям 20-30 доларів____в розвинутих країнах 1000___50 разів В 2010 платив продавцям 200 доларів______в розвинутих країнах 2000___10разів В 2021 плачу продавцям 400 доларів_______в розвинутих країнах 3000___7разів
Це говорить про те , що скиглики вже програли Працювати треба було тоді,коли ніяких правил підтримки бізнесу не існувало. Наступних 10-20 років , ми зменшимо різницю між зарплатами в Україні і в розвинутих країнах в 2-3 рази...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1