Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
1finanсier написав:Мда... чи то я такий невезучий, чи то банк з глюками ) Отримав о.карту, і вже другий день не можуть підключити її до 3д секьюр. Бачать що не підключена, а підключити - виявляється для них проблема. Через це не можу платити на сайтах, де йде запрос на 3д секьюр. Може у когось ще було подібна ситуація - розкажіть, як, і через який термін спромоглися вирішити цю проблему?
Мож не сильно в тему, но была абсолютно один в один ситуация год назад с CB Online. Долбал КЦ несколько дней в итоге меня таки отправили на отделение где её получал. Оказывается менеджер что выдавала, не привязала (забыла?) № телефона к карте. Поэтому смс не приходили и 3д секьюр не работал.
В мене смс приходять, але теж лише третій чи четвертий оператор припустив таку причину
1finanсier написав:Мда... чи то я такий невезучий, чи то банк з глюками ) Отримав о.карту, і вже другий день не можуть підключити її до 3д секьюр. Бачать що не підключена, а підключити - виявляється для них проблема. Через це не можу платити на сайтах, де йде запрос на 3д секьюр. Може у когось ще було подібна ситуація - розкажіть, як, і через який термін спромоглися вирішити цю проблему?
Кадата подобное подключение решалось пополнением мабилы на 1 грн через Портмоне Там сразу активировался 3д-сек. Попробуйте, щас похоже от 10грн
Платити з комісом??? Ні це не наш метод ! 🙂 Почекаю ще пару днів. Ну а потім як як шанс останньої надії використаю Ваш метод )))
Просто ждите 3-4 дня. Оно "из коробки" как правило не работает. Подключается само, когда карта промаринуется в системе
У меня точно такая же ситуация, 30 числа получила карту и до сих пор жду подключения 3д. В четверг написала в поддержку, отправили мою заявку в тех отдел. В субботу снова обратилась, получила ответ: "по даному питанню вже було зареєстровано запит на тех. відділ, за фактом вирішення проблеми Вас проінформують телефонним дзвінком. Наразі дійсно 3дс ще не підключений, дана проблема на етапі вирішення. Вибачте за незручності."
У меня точно такая же ситуация, 30 числа получила карту и до сих пор жду подключения 3д. В четверг написала в поддержку, отправили мою заявку в тех отдел. В субботу снова обратилась, получила ответ: "по даному питанню вже було зареєстровано запит на тех. відділ, за фактом вирішення проблеми Вас проінформують телефонним дзвінком. Наразі дійсно 3дс ще не підключений, дана проблема на етапі вирішення. Вибачте за незручності."
Співчуваю подрузі по нещастю ) Ну можливо, якщо випадок не одиничний, то пофіксять все ж. Але коли? Вже потрібно здійснювати онлайнплатежі, а не можу. Доведеться поки що іншою картою якоюсь платити. Якщо буде ще якась інфа - пишіть. І я також напишу, якщо в мене будуть якісь новини з цього приводу