Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 226227228229230 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Вс 04 июл, 2021 18:59

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Долярчику посвящается 8)

-[url]=https://radikal.ru]Изображение[/url]
[url]=https://radikal.ru]Изображение[/url][/url]

Был недавно в гостях у знакомых и решил сфотографировать как в Израиле строят новые проекты. Обратите внимание на ПЛОТНОСТЬ застройки :!: Киеву и рукожопым большой привет :lol: Внизу мелкие белые здания - это почта, банки, минимаркет, кафешки. В 5 минутах ходьбы огромный торговый центр.

[url]=https://radikal.ru]Изображение[/url]

А как там в Анталии с песочными пляжами ? По камням в резиновых тапках гоняют? :mrgreen: Oбращаем внимание на количество отдыхающих на ближайшем ко мне пляже, в будний день. Кайф ведь правда? Где то в рашке, читал недавно, чуть ли не стоя на пляже загорают? В Сочи что-ли? :roll:
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 05 июл, 2021 05:43

mixei писал(а):Доброго дня,шановному товариству.
Цікавить питання інвестицій в США. Здається бачив тут раніше інофрмацію, що хтось інвестував в Остіні, штат Техас. Чи можна дізнатися більше інформації, щодо самого процесу і вимог. Теж можу поділитися щодо подібних речей в Польші, де зараз мешкаю. Заздалегідь вдячний за відповідь. :D

Ку. Я не инвестировал, а купил дом для жизни в Round Rock TX. Инвестировал я в землю Lago Vista TX:)
На форуме бываю редко- нет времени. Если что конкретно интересно - пиши в личку. Но я не не агент. Коммерцией не занимаюсь. По "вымогам" - у меня кредитный рейтинг более 800. Мне лендер без вопросов дает. Показваю 2 крайних W2 и после проверки выписываю чек на 20% стоимости. После этого едем в тайтлс компани. Усе. :)
Понаехал

С нами с: 22.05.16
Благодарил (а): 79 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 05 июл, 2021 07:53

Цікавить питання інвестицій в США. Здається бачив тут раніше інофрмацію, що хтось інвестував в Остіні, штат Техас. Чи можна дізнатися більше інформації, щодо самого процесу і вимог. Теж можу поділитися щодо подібних речей в Польші, де зараз мешкаю. Заздалегідь вдячний за відповідь. :D

Привіт, бро! )))

Не знаю, чому саме зара тебе цікавлять Штати, я б наразі туди і близько не підходив... і взагалі б не інвестував по-новому...

Моя халупа в одному з північних штатів приносить 20+% гросс, і десь 10% нет.
Пощастило, що БЛМщики оказалісь чесними і чесно плотють рент, а якщо б ні?

Читав же які закони по виселенню, завдячюючи компартіям СОШОА?

Якщо б мої не плотили б, я попав би на 3-5 куе кожен рік видатків, без можливості вигнати нах... халявщиків.

Воно тобі треба :?:

Це було перше, друге - в Штотах такий "пузирище" на ринку нерухомості, коли лусне оххх... буде так боляче багатьом...
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 05 июл, 2021 07:54

mixei писал(а):roberto dark Що саме Вас цікавить - ціна, квартплата,інвестиції в нерухомість для заморожування капіталу (типу зменшення інфляційних ризиків)чи щось подібне як описував Пан change_pm - придбання і віддання в управління? Також Польща є дуже різною, тому ситуація з інвестиціями чи прибанням квартири для життя може бути різною. Я особисто купив квартиру в Кракові, однак ще цікавими є Вроцлав і Варшава. Пригляаюся до них, ну і думаю може ще Німмечину подивитися. У мене вийшло практично по "Кіосакі" :), хоча насправді куплялося як запасний аеродром...

Розкажи, шо виходить по доходам? Який їйлд?
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 05 июл, 2021 08:03

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

дєкларировать и по красному калідору
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 05 июл, 2021 08:05

change_pm писал(а):

Привіт, бро! )))

Не знаю, чому саме зара тебе цікавлять Штати, я б наразі туди і близько не підходив... і взагалі б не інвестував по-новому...

Моя халупа в одному з північних штатів приносить 20+% гросс, і десь 10% нет.
Пощастило, що БЛМщики оказалісь чесними і чесно плотють рент, а якщо б ні?

Читав же які закони по виселенню, завдячюючи компартіям СОШОА?

Якщо б мої не плотили б, я попав би на 3-5 куе кожен рік видатків, без можливості вигнати нах... халявщиків.

Воно тобі треба :?:

Це було перше, друге - в Штотах такий "пузирище" на ринку нерухомості, коли лусне оххх... буде так боляче багатьом...

так продай, поки пузириться!
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 05 июл, 2021 09:24

От таке буває....

Короче поділюсь спостереженням:

- який вже рік купляю і їм іранські кавуни, не завжди бувають супер червоні і солодкі, але ні разу не відчував нітрати після споживання...
- в той же час купляючи кавун в Україні через раз відчуття, шо нітратів дохє...а

От як так може бути?
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 05 июл, 2021 09:26

flyman писал(а):так продай, поки пузириться!

І чьо робить з баблом?
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 05 июл, 2021 09:54

roberto dark писал(а):
  change_pm писал(а):
  flyman писал(а):так продай, поки пузириться!

І чьо робить з баблом?

Як що? Бабло в труселя і гайда в свою улюблену Туреччину квартири в Хурмі купляти, поки ще всі інвеШтори не розкупили :D

У мене усє бабло біле, я легко і просто свіфтом все перекидаю... - ураз...

удва - навіщо мені 2 чи 3 квартири в Хурмє?

утри - чьо там у евреїв, беруть не еврєїв на руководящі ролі в Трансформаціях бузінесов?

15-20 куе плотють? Чьо з податками при такій з.п.? Будуть плотити песнії не єврею, якшо років 5 плотити "нетоньяху" податки?
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Пн 05 июл, 2021 10:08

change_pm На руководящі ролі своїх хватає і євреїв, і не євреїв. Але роботи всякої не престіжної для українських заробітчан завалісь . Пенсію мінімальну платять усім обладателям синього паспорту, щоб з голоду не здох. О таке .. :P
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

#<1 ... 226227228229230 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор