|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 04 лип, 2021 19:59
Долярчику посвящается -[url]=https://radikal.ru]  [/url] [url]=https://radikal.ru]  [/url][/url] Был недавно в гостях у знакомых и решил сфотографировать как в Израиле строят новые проекты. Обратите внимание на ПЛОТНОСТЬ застройки  Киеву и рукожопым большой привет  Внизу мелкие белые здания - это почта, банки, минимаркет, кафешки. В 5 минутах ходьбы огромный торговый центр. [url]=https://radikal.ru]  [/url] А как там в Анталии с песочными пляжами ? По камням в резиновых тапках гоняют?  Oбращаем внимание на количество отдыхающих на ближайшем ко мне пляже, в будний день. Кайф ведь правда? Где то в рашке, читал недавно, чуть ли не стоя на пляже загорают? В Сочи что-ли? 
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 лип, 2021 06:43
mixei написав:Доброго дня,шановному товариству. Цікавить питання інвестицій в США. Здається бачив тут раніше інофрмацію, що хтось інвестував в Остіні, штат Техас. Чи можна дізнатися більше інформації, щодо самого процесу і вимог. Теж можу поділитися щодо подібних речей в Польші, де зараз мешкаю. Заздалегідь вдячний за відповідь. 
Ку. Я не инвестировал, а купил дом для жизни в Round Rock TX. Инвестировал я в землю Lago Vista TX:) На форуме бываю редко- нет времени. Если что конкретно интересно - пиши в личку. Но я не не агент. Коммерцией не занимаюсь. По "вымогам" - у меня кредитный рейтинг более 800. Мне лендер без вопросов дает. Показваю 2 крайних W2 и после проверки выписываю чек на 20% стоимости. После этого едем в тайтлс компани. Усе. 
-
Понаехал
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 лип, 2021 08:53
mixei написав:Доброго дня,шановному товариству. Цікавить питання інвестицій в США. Здається бачив тут раніше інофрмацію, що хтось інвестував в Остіні, штат Техас. Чи можна дізнатися більше інформації, щодо самого процесу і вимог. Теж можу поділитися щодо подібних речей в Польші, де зараз мешкаю. Заздалегідь вдячний за відповідь. 
Привіт, бро! ))) Не знаю, чому саме зара тебе цікавлять Штати, я б наразі туди і близько не підходив... і взагалі б не інвестував по-новому... Моя халупа в одному з північних штатів приносить 20+% гросс, і десь 10% нет. Пощастило, що БЛМщики оказалісь чесними і чесно плотють рент, а якщо б ні? Читав же які закони по виселенню, завдячюючи компартіям СОШОА? Якщо б мої не плотили б, я попав би на 3-5 куе кожен рік видатків, без можливості вигнати нах... халявщиків. Воно тобі треба Це було перше, друге - в Штотах такий "пузирище" на ринку нерухомості, коли лусне оххх... буде так боляче багатьом...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 08:54
mixei написав:roberto dark Що саме Вас цікавить - ціна, квартплата,інвестиції в нерухомість для заморожування капіталу (типу зменшення інфляційних ризиків)чи щось подібне як описував Пан change_pm - придбання і віддання в управління? Також Польща є дуже різною, тому ситуація з інвестиціями чи прибанням квартири для життя може бути різною. Я особисто купив квартиру в Кракові, однак ще цікавими є Вроцлав і Варшава. Пригляаюся до них, ну і думаю може ще Німмечину подивитися. У мене вийшло практично по "Кіосакі"  , хоча насправді куплялося як запасний аеродром...
Розкажи, шо виходить по доходам? Який їйлд?
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 09:03
дєкларировать и по красному калідору
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 05 лип, 2021 09:05
change_pm написав: mixei написав:Доброго дня,шановному товариству. Цікавить питання інвестицій в США. Здається бачив тут раніше інофрмацію, що хтось інвестував в Остіні, штат Техас. Чи можна дізнатися більше інформації, щодо самого процесу і вимог. Теж можу поділитися щодо подібних речей в Польші, де зараз мешкаю. Заздалегідь вдячний за відповідь. 
Привіт, бро! ))) Не знаю, чому саме зара тебе цікавлять Штати, я б наразі туди і близько не підходив... і взагалі б не інвестував по-новому... Моя халупа в одному з північних штатів приносить 20+% гросс, і десь 10% нет. Пощастило, що БЛМщики оказалісь чесними і чесно плотють рент, а якщо б ні? Читав же які закони по виселенню, завдячюючи компартіям СОШОА? Якщо б мої не плотили б, я попав би на 3-5 куе кожен рік видатків, без можливості вигнати нах... халявщиків. Воно тобі треба Це було перше, друге - в Штотах такий "пузирище" на ринку нерухомості, коли лусне оххх... буде так боляче багатьом...
так продай, поки пузириться!
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 05 лип, 2021 10:24
Короче поділюсь спостереженням:
- який вже рік купляю і їм іранські кавуни, не завжди бувають супер червоні і солодкі, але ні разу не відчував нітрати після споживання... - в той же час купляючи кавун в Україні через раз відчуття, шо нітратів дохє...а
От як так може бути?
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 10:26
flyman написав:так продай, поки пузириться!
І чьо робить з баблом?
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 10:54
roberto dark написав: change_pm написав: flyman написав:так продай, поки пузириться!
І чьо робить з баблом?
Як що? Бабло в труселя і гайда в свою улюблену Туреччину квартири в Хурмі купляти, поки ще всі інвеШтори не розкупили 
У мене усє бабло біле, я легко і просто свіфтом все перекидаю... - ураз... удва - навіщо мені 2 чи 3 квартири в Хурмє? утри - чьо там у евреїв, беруть не еврєїв на руководящі ролі в Трансформаціях бузінесов? 15-20 куе плотють? Чьо з податками при такій з.п.? Будуть плотити песнії не єврею, якшо років 5 плотити "нетоньяху" податки?
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-