Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
demichh написав:Ответили на запрос по электронке: Доброго дня! Так, з 01.08.2021 по ТП «Ощадна картка» вводится щомісячна комісія за пакетне обслуговування у розмірі 30 грн, якщо сума операцій в торгівельній мережі та мережі інтернет меньше 3000 гривень в розрахунковому періоді та місячна плата за СМС-інформування (сум від 100 грн) у розмірі 10 гривень.
Обидві комісії будуть нараховуватись, незалежно від залишку на рахунку та будуть утворювати заборгованість по рахунку комісійної винагороди.
А вааще ощАд дето указал как старые карты переходят на новые тарифы? Вот моя МК в тарифе МійКомфорт на какой тариф переходит: на МояКртка или остается в МійКомфорт? А моя обычная карта под депозит в тарифе МійРахунок на какой тариф переходит? Она ж не Социалка не Пенсионка! Значит переходит на МійКомфорт или как?
Amethyst написав:А моя обычная карта под депозит в тарифе МійРахунок на какой тариф переходит? Она ж не Социалка не Пенсионка! Значит переходит на МійКомфорт или как?
На Мій рахунок СМС відключена, може на Мій Комфорт переходити.
Куму вже другий день в відділенні ощАДА талдичать що неактивність в банці 3 місяці за яку наказують. Він хвилюється, дзвонить. Кажу вроді 12 місяців зараз неактивність. Не міняли на 3? Хто правий?
Квесторе_поверніться написав:Куму вже другий день в відділенні ощАДА талдичать що неактивність в банці 3 місяці за яку наказують. Він хвилюється, дзвонить. Кажу вроді 12 місяців зараз неактивність. Не міняли на 3? Хто правий?