|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Сер 14 лип, 2021 11:23
greenozon написав:ЗІС-5 Зазвичай просто так в ООО гроші не тримають їх заводять під цільову покупку (коп - в - коп) і далі куплені бумаги збегаріються в депозитарії (при термінації ООО ви можете переевсти свої кровні бумаги в інший депозитарій) при погашенні (купон, тіло) я зразз ж вивожу гроші на власний банківський рахунок, чи купую наступні бумаги просто так тримати гроші в ООО нема сенсу, як на мене
В чому сенс купувати через ООО замість використання крупного банку?
-
Scholar
-
-
- Подякував: 156 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 лип, 2021 14:36
Scholar написав: greenozon написав:ЗІС-5 Зазвичай просто так в ООО гроші не тримають їх заводять під цільову покупку (коп - в - коп) і далі куплені бумаги збегаріються в депозитарії (при термінації ООО ви можете переевсти свої кровні бумаги в інший депозитарій) при погашенні (купон, тіло) я зразз ж вивожу гроші на власний банківський рахунок, чи купую наступні бумаги просто так тримати гроші в ООО нема сенсу, як на мене
чаще всего - более низкие комиссии + оперативность
-
la9
-
-
- Подякував: 538 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 лип, 2021 13:36
la9 написав: Scholar написав: greenozon написав:ЗІС-5 Зазвичай просто так в ООО гроші не тримають їх заводять під цільову покупку (коп - в - коп) і далі куплені бумаги збегаріються в депозитарії (при термінації ООО ви можете переевсти свої кровні бумаги в інший депозитарій) при погашенні (купон, тіло) я зразз ж вивожу гроші на власний банківський рахунок, чи купую наступні бумаги просто так тримати гроші в ООО нема сенсу, як на мене
чаще всего - более низкие комиссии + оперативность
и меньшая доходность
-
rasmus
-
-
- Подякував: 857 раз.
- Подякували: 246 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 лип, 2021 16:57
3 августа будут удачные долл овгз на аукционе, рекомендую.
-
vadymbanker
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 лип, 2021 11:01
vadymbanker написав:3 августа будут удачные долл овгз на аукционе, рекомендую.
в чем бедут заключаться их особая удачность ?
-
pret
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 лип, 2021 14:04
Кто пользуется услугами ICU, у них можно купить только их бумаги, которые они перепродают или же у них можно купить первичку? Если можно купить первичку, то как это сделать в их программе он-лайн?
-
Daswer
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 лип, 2021 15:01
Daswer написав:Кто пользуется услугами ICU, у них можно купить только их бумаги, которые они перепродают или же у них можно купить первичку? Если можно купить первичку, то как это сделать в их программе он-лайн?
ICU не есть первичный диллер. Там только крупные банки. Если пакет покупки большой, то есть смысл изучать их тарифы
-
la9
-
-
- Подякував: 538 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 лип, 2021 15:46
Додано: Нед 18 лип, 2021 22:54
pret написав: vadymbanker написав:3 августа будут удачные долл овгз на аукционе, рекомендую.
в чем бедут заключаться их особая удачность ?
Соотношение срока и доходности, 3.90%, погашение февраль 23, если платить комиссию то уже за такие, плюс депозитарные услуги.
-
vadymbanker
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 лип, 2021 18:16
Кто-нибудь собирается участвовать во всеобщем декларировании доходов путем покупки ОВГЗ, стоит//нет?!
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1