Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 33563357335833593360 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2021 08:44

tumos написав:
  Hotab написав:
  tumos написав:вы изначально разделяли точку зрения Будивельника о вакцинировании категории 20-40.

Прикиньте!! :D И?))
Словеи "конвергенция", "дифракция" вдруг становятся вашим неуместным детским лепетом,а слово "дезинтеграция"(ваших полушарий) вдруг заиграло новыми красками? :D

Все оппонент в очередной раз сдулся. )

Подростковый движ -успеть сказать первым "ты слился,я всех апиридил во всем". :D
А ведь Тумос какое-то время подавал надежды адекватного. На фоне этой недалёкой публики.
Сейчас все дискуссии сводит "так вы верите госстату,или нет?","так Будивельнык когда-то так говорил!".
Детский сад какой-то. Аргументов по сути можно уже не ждать.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2021 09:21

tumos написав:
  Hotab написав:
  tumos написав:вы изначально разделяли точку зрения Будивельника о вакцинировании категории 20-40.

Прикиньте!! :D И?))
Словеи "конвергенция", "дифракция" вдруг становятся вашим неуместным детским лепетом,а слово "дезинтеграция"(ваших полушарий) вдруг заиграло новыми красками? :D

Все оппонент в очередной раз сдулся. )

1. Ключове слово було там - СВОГО здоров'я. Свого.
Це не відміняє того, що молодим треба вакцинуватися для того, щоб:
- при середньому стані ходу хвороби не перевантажувати медсистему. Залишити більше ресурсів для уваги до похилих хворих;
- менш самим хворіти, щоб був менший загальний рівень захворюваності. Менш заражали похилих. З якими вони неодмінно будуть контактувати.
2. Опонент практично прямо нагадав свою ранішу позицію, що при обмеженості ресурсу вакцинування (тобто при виборі кого в першу чергу), то -- похилих і тих, хто має велику кількість контактів.
Тобто не заперечував Істребіна про першочерговість вакцінації похилих, коли про Адмірала)) вказав будівельнику.

Не розумію з чого Ви витягли ці конвергенції))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2021 09:29

stm написав:.........
Та скорее всего он про 17% от своего плана в 10млн. говорил. Вы мне лучше скажите,
https://www.pravda.com.ua/news/2021/07/16/7300783/
Когда едете? или как с вакцинацией - так хотел так хотел, но звёзды встали иначе )))

1. На мой вопрос (скорее, правда, риторический) Вы не ответили.
2. Вас сильно волнует, поеду я в Германию или нет?
По Вашей ссылке, кстати:
Внесення країни до переліку таких, із яких дозволено в'їжджати, не звільняє мандрівників від обов'язку надавати актуальний негативний тест на коронавірус. Країни-члени ЄС можуть також вимагати самоізоляцію та повторний тест.

Так что надо проверить по их источникам, а не в изложении "правды".
3. А при чём тут звёзды?
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 17 лип, 2021 10:16, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2021 09:53

Я цей висновок зробив ще рік тому , тому що в мене є таблички з розбивкою по ковідним смертям від віку станом на 30-06-2021

Потрясающе!
У человека есть машина времени?!
Сделать вывод год назад по данным на "30-06-2021"!

Як бачите основна маса це ті хто йшли до завершення життя.

То есть на смерти людей после 40 (50?) лет внимание можно не обращать, всё равно идут "до завершення життя". Правда, к этой цели человек начинает идти с момента рождения. :)

4 Вакцинація в групі60+...не додасть здоровя тим хто провакцинується
Вони все одно з часом помруть,просто в свідоцтві про смерть буде інший діагноз.

Если насчёт "не додасть здоровя" можно было бы поговорить, то вторая фраза абсолютно справедлива. "з часом помруть" все люди, даже сегоднящние новорожденные.

Я звик до цифр...Може тому я в перших 5% , а ви не можете парочку циферок переварити?

Ну, а этот аргумент свидетельствует о крайней ограниченности человека. Выделение "перших 5%" по размеру дохода...
Ну-ну. Многим нобелевским лауреатам, думаю, не дотянуться до уровня. Зато все жулики и воры, которые сейчас наверху, наверняка опережают. :)
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 17 лип, 2021 10:02, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2021 10:01

roberto dark написав:.......
+ Мне понравился ход ваших мыслей.

??? :shock:

Возможно отчасти поэтому в Израиле минздрав нового правительства будет всеми силами пытаться претворить в жизнь лозунг – «жизнь с коронавирусом». https://detaly.co.il/minzdrav-karantina ... -ne-budet/ . При том, что по новым оценкам, существующие вакцины защищают от штамма коронавируса «Дельта» гораздо слабее, чем предполагалось ранее. О чем кстати говорил сегодня премьер-министр Израиля Нафтали Беннет на экстренном обсуждение по поводу роста заболеваемости коронавирусом.

"Гораздо слабее" не значит "весьма слабо". По Вашей ссылке:
Эффективность вакцины в предотвращении заражения штаммом «Дельта» составляет около 60 процентов. Но в 93 процентах случаев она все же предотвращает серьезное заболевание, что очень важно, добавила Эльрои-Прайс.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2021 10:14

Re: Эпидемия коронавируса в мире

ЛАД написав:вторая фраза абсолютно справедлива. "з часом помруть" все люди, даже сегоднящние новорожденные.

О, я эти его шедевры пробежал глазами не вникая. А это прикольно. Он до сих пор не угомонился с его "не дожили півроку"?
На днях залез на Росстат, на их ожидаемую среднюю продолжительность жизни по регионам. Они по итогам 2020 года снизили этот показатель для Москвы сразу на 2 года (для всей РФ - на 1.5 года).
И это умерло относительно мизерное количество людей, а в 2021 году мор продолжился. По итогам 2021 цифра будет ещё интереснее.

Ну и наш математик никак не может ответить,где же падение смертности ниже обычного уровня,ведь сейчас не должны умирать те, кто умерли осенью и зимой, не дожив полгода отведённого срока.
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2021 10:21

ЛАД написав:
  budivelnik написав:Я цей висновок зробив ще рік тому , тому що в мене є таблички з розбивкою по ковідним смертям від віку станом на 30-06-2021
Потрясающе!
У человека есть машина времени?!
Сделать вывод год назад по данным на "30-06-2021"!
А припустити(чи згадати) що рік тому назад я викладав таблички станом на період викладення - релігія чи память не позволяють?
Наприклад ця Зображення

ЛАД написав:
  budivelnik написав:Як бачите основна маса це ті хто йшли до завершення життя.

То есть на смерти людей после 40 (50?) лет внимание можно не обращать, всё равно идут "до завершення життя". Правда, к этой цели человек начинает идти с момента рождения. :)
Отже
мій опонент сам бачить де маніпулює..адже я всюди використовую 60+..., а він так підленько підмінює на 40(50)...і це робить з мене буку/бяку....
Але летальність в групі 0-40 - менша ніж від грипу
в групі 40-50 - десь на рівні грипу...
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:4 Вакцинація в групі60+...не додасть здоровя тим хто провакцинується
Вони все одно з часом помруть,просто в свідоцтві про смерть буде інший діагноз.
Если насчёт "не додасть здоровя" можно было бы поговорить, то вторая фраза абсолютно справедлива. "з часом помруть" все люди, даже сегоднящние новорожденные.
Знову,таке собі тявкання збоку....
З тими самими табличками я показував що.... від ковіду помирають просто на пару місяців швидше ніж все одно б померли..
Тому вакцинація від ковіду...не дає померти від ковіду, але як не захищала від старості , так і не захищає.

ЛАД написав:
  budivelnik написав:Я звик до цифр...Може тому я в перших 5% , а ви не можете парочку циферок переварити?

Ну, а этот аргумент свидетельствует о крайней ограниченности человека. Выделение "перших 5%" по размеру дохода...
Ну-ну. Многим нобелевским лауреатам, думаю, не дотянуться до уровня. Зато все жулики и воры, которые сейчас наверху, наверняка опережают. :)
А це чисто совковий стереотип пропаганди.
Багаті=погані
Розумні=бідні...
Це брехня
Будь-який Нобелівський лауреат ,отримав премію,яка як мінімум в 2 рази більша від всього що я заробив за 27 років....
Статистика
Всього отримало приблизно 830 осіб і організацій( з 1900 року і по сьогодні)
Всього виплачено близько 840 млн доларів....
Тому не мисліть совковими категоріями,які в вашу голову вбивала пропаганда в дитинстві...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2021 10:22

Hotab написав:......
Ну и наш математик никак не может ответить,где же падение смертности ниже обычного уровня,ведь сейчас не должны умирать те, кто умерли осенью и зимой, не дожив полгода отведённого срока.

Да какая разница, не дожили полгода, год, 10 лет?
Умерли "лишних" 50, 100, 200 тысяч?
Главное, лично он благополучно переболел и выздоровел. И входит в верхние 5%. Правда, не по уму, а по доходу. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2021 10:30

Re: Эпидемия коронавируса в мире

budivelnik написав:табличками я показував що..
від ковіду помирають просто на пару місяців швидше ніж все одно б померли..

А в Германии , Дании и ряде других стран, где средний возраст умерших от Ковид на 2-3 года даже БОЛЬШЕ, чем средняя продолжить жизни в стране, так у них Ковид даже увеличил эту цифру им!!! :D
Ну шедеврально же. Говорили-балакали, сіли і заплакали. Не зазорно быть глупым,зазорно ничего не понять даже после того,как тебе разжевали твою дурь.
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 лип, 2021 10:35

ЛАД написав:И входит в верхние 5%. Правда, не по уму, а по доходу.
Ні.. ну в бідних своя гордість - це я памятаю....
А реально - що таке розумний?
Ви дійсно вважаєте що досягнути доходу який є у 5% - можуть дурні?
А можете назвати цих дурнів?
Чи ви думаєте що всі лікарі/вчителі/митці - бідні?
Якраз ті які розумні і багаті - ті у всіх на устах
А про дурних і бідних - вже давно некрологи склали(подавав надії..але спився...)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 33563357335833593360 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему