Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
я взяв готову з ремонтом 41 м2 під заселення - 637уо/м у 2018. За тиждень там уже жив квартирант по 7500/міс. Кусай лікті, "не практик". Калькулятор на кнопці "пуск", єсі шо.
Востаннє редагувалось stas_rst в П'ят 23 лип, 2021 11:41, всього редагувалось 1 раз.
Фанатам Русановки - видно начитались нашу ветку и решили, что пора вам помочь - продается участок во дворах под застройку. Так что не хотели ехать на ПОХ - теперь ПОХ приедет к вам. https://kiev.vgorode.ua/news/sobytyia/a ... n-dollarov
flyman для тих, хто в танку: готову з нульовим ремонтом 41 м2 під заселення - 637уо/м у 2018. За тиждень там уже жив квартирант по 7500/міс. Зрівняв лофт-підвал із готовим активом в роботі через тиждень після договору.
stas_rst написав:flyman для тих, хто в танку: готову з нульовим ремонтом 41 м2 під заселення - 637уо/м у 2018. За тиждень там уже жив квартирант по 7500/міс. Зрівняв лофт-підвал із готовим активом в роботі через тиждень після договору.
flyman написав:.. а "не практик" проінвестував ПА650. ..
Ради интереса, сколько бы вы заработали, продав сегодня все свои "студии"?
Не цікавився перепродажем. Якщо би мене це інтересувало, то вибрав би іншу стратегію для перепродажу, а не для "оточення Києва кавалірками біля основних гілок ШРТ". Думаю, що від 30% до 100%. Тільки інвестував на рівні котловану, а тепер це готове.
flyman написав:.. Не цікавився перепродажем. Якщо би мене це інтересувало, то вибрав би іншу стратегію ..
а чего не интересовались? Вы же сами пишете, что в связи с уходом на удаленку, "запасные аэродромы" простаивают. Реализуйте неликвиды, пока дорого. Вы же верите в легенду про пушистого зверька, что придет в октябре, и будет -40%. В аренду эту дичь все равно не сдашь
stas_rst написав:flyman для тих, хто в танку: готову з нульовим ремонтом 41 м2 під заселення - 637уо/м у 2018. За тиждень там уже жив квартирант по 7500/міс. Зрівняв лофт-підвал із готовим активом в роботі через тиждень після договору.
І що, мова про оКРЖН. Я ж писав про ПА650 в КРЖН біля ШРТ
ти суті не зрозумів, - нафіг такий ШРТ-КРЖН, якщо він тупо неліквід ? на противагу твоєму інвестиційному генію привів приклад свого "неліквідного" оКРЖН. Як пише Успіх - думай/дій/багатій. Тобі ж практики пишуть - продай і запий водою. Колись їм дякую скажеш.
striped написав:Фанатам Русановки - видно начитались нашу ветку и решили, что пора вам помочь - продается участок во дворах под застройку. Так что не хотели ехать на ПОХ - теперь ПОХ приедет к вам. https://kiev.vgorode.ua/news/sobytyia/a ... n-dollarov
В том месте непонятные гаражи, какая-то мини промка, заброшенный 2-эт дом. Местные должны радоваться, если место облагородят. Ходить там стремно. Не фанат Русановки