Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:.. Не цікавився перепродажем. Якщо би мене це інтересувало, то вибрав би іншу стратегію ..
а чего не интересовались? Вы же сами пишете, что в связи с уходом на удаленку, "запасные аэродромы" простаивают. Реализуйте неликвиды, пока дорого. Вы же верите в легенду про пушистого зверька, что придет в октябре, и будет -40%. В аренду эту дичь все равно не сдашь
а вдруг вакцина, побєда корони і всяких там дельт, і всі в офіс "як діти в школу", і де я знайду кавалірки біля ШРТ? а МХЗ удвояцця? а диверсифікаці? а кавалірка в Києві як пенсійний фонд (привіт Уні - волонтеру)?
нє-нє-нє.
от коли вирішу слідувати совєтам чейнж-пм та забити довгий і товстий вна неньку та перебратися в Португалію чи Анталію "для себе а не в оренду", от тоді буду думати, кавалірки "пасив" чи "актив"
Наразі це "тиха гавань", "антиінфляційний хедж актив", і т.д.
з.і. те що я не докупаю на КРЖН, оКРЖН чи ТРЖН, не означає, що тре розпродувати і чекати БПЦ із кешем в матраці/під грушею.
stas_rst написав:flyman для тих, хто в танку: готову з нульовим ремонтом 41 м2 під заселення - 637уо/м у 2018. За тиждень там уже жив квартирант по 7500/міс. Зрівняв лофт-підвал із готовим активом в роботі через тиждень після договору.
І що, мова про оКРЖН. Я ж писав про ПА650 в КРЖН біля ШРТ
ти суті не зрозумів, - нафіг такий ШРТ-КРЖН, якщо він тупо неліквід ? на противагу твоєму інвестиційному генію привів приклад свого "неліквідного" оКРЖН. Як пише Успіх - думай/дій/багатій. Тобі ж практики пишуть - продай і запий водою. Колись їм дякую скажеш.
Давай почнем з того, що нерухомість взгалі є неліквідом (згідно означення ліквідності).
А ліквід, це гроші у формі кеша, поточних рахунків і що швидко може трансформуватися в готівку.
-- Вікі: Ліквідність — можливість швидкого переводу активу в готівку без істотної втрати його вартості (з мінімальними витратами).
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 23 лип, 2021 12:31, всього редагувалось 1 раз.
это как? вы вроде раньше были по другую сторону баррикад? перекрасились? ))
flyman написав: ..от коли вирішу слідувати совєтам чейнж-пм та забити довгий і товстий вна неньку та перебратися в Португалію чи Анталію "для себе а не в оренду", от тоді буду думати, кавалірки "пасив" чи "актив"
У меня есть наркоманский лайфхак на этот случай, куда там Акурту. Берете 1 Евро и покупаете целый дом где-то в деревухе в Италии. Там жилище как раз в вашем стиле - лофт полный. На типовой ремонт в вашем стиле еще пару тыщ и можно заселяться.
Фотки с Галактона. На первых - жители домов на Туманяна старательно облагородили парковку на троутаре. Дальше - старания БЦ и паркунов Галактики. На последних жлобы на Мерсе и Вольво заезжают, пользуясь отсутствием столбиков на автобусной остановке и высоким клиренсом. Паркуны с БЦ, стоят там постоянно. Наверное любимое место, горды собой и своим размером.
это как? вы вроде раньше были по другую сторону баррикад? перекрасились? ))
flyman написав: ..от коли вирішу слідувати совєтам чейнж-пм та забити довгий і товстий вна неньку та перебратися в Португалію чи Анталію "для себе а не в оренду", от тоді буду думати, кавалірки "пасив" чи "актив"
У меня есть наркоманский лайфхак на этот случай, куда там Акурту. Берете 1 Евро и покупаете целый дом где-то в деревухе в Италии. Там жилище как раз в вашем стиле - лофт полный. На типовой ремонт в вашем стиле еще пару тыщ и можно заселяться.
Наразі не важно на якій стороні баракад щодо КРЖН. А що важно, так це структура портфелю: який % в кеші, який % в депо, який в % в бетоні КРЖН чи оКРЖН чи ТРЖН, що є в грн., що є в USD, що в єврах, а що в злотих.
Менше цікавить як заробити на рості, а більше цікавить як втратити при всяких інфляціях/давальваціях, ковідах, глобальному потепліні та інших формажорах.
Плюс комфорт і мінімум геморою.
Ми ж на фінансовому форумі, а не на форумі загонял в бетон та інфесторів-успіхів-таксистів (чистильщиків взуття чи продавців велозапчастин та іншого мотлоху).
а вот так сделана велодорожка вдоль Галактики. Во первых идет справа от троутара (лучше как по мне между тротуаром и дорогой, а еще лучше делать ее частью проезжей части, а не тротуара, как на Ярославом Валу), во вторых местами идет дугами или пересекает пешеходную часть. 3) нет заниженных бордюров в красной части 4) ФЭМ надо вылаживать вдоль движения хотя бы, а вообще должен использоваться другой тип покрытия, поскольку на этом возникают большие вибрации, особенно на мелких колесах самокатов. В общем чудаки просто выложили красную брущатку. Надеюсь какие-то проектировщики-калеки почитают, хоть в будущем сделают выводы.
Ромасик написав:а вот так сделана велодорожка вдоль Галактики. Во первых идет справа от троутара (лучше как по мне между тротуаром и дорогой, а еще лучше делать ее частью проезжей части, а не тротуара, как на Ярославом Валу), во вторых местами идет дугами или пересекает пешеходную часть. 3) нет заниженных бордюров в красной части 4) ФЭМ надо вылаживать вдоль движения хотя бы, а вообще должен использоваться другой тип покрытия, поскольку на этом возникают большие вибрации, особенно на мелких колесах самокатов. В общем чудаки просто выложили красную брущатку. Надеюсь какие-то проектировщики-калеки почитают, хоть в будущем сделают выводы.
то вы еще знаменитую «велодорожку» в ирпень не видели, или сделанные недавно дорожки на тротуарах на окружной, которые поворачивают под прямыми углами перед остановками и по которым люди ходят больше, чем по тротуарам киевские «велодорожки» и прочую «велоинфраструктуру» типа непонятно кому нужных велопарковок юзать практически невозможно, увы и ах
flyman написав:-- Вікі: Ліквідність — можливість швидкого переводу активу в готівку без істотної втрати його вартості (з мінімальними витратами).
ще один приклад для теоретика - якщо ріст з 2018 тільки вартості готової квартири склав 60%, то це ліквідна чи не дуже ? і ще порахуй відсотки за 3 роки оренди. А швидко перевести - аж бігом. Однушки в комплексі розгрібають швидко і невимушено. Три роки уже є. Податок мінімальний. Вікі-шмікі тут цитуєш
flyman написав:-- Вікі: Ліквідність — можливість швидкого переводу активу в готівку без істотної втрати його вартості (з мінімальними витратами).
ще один приклад для теоретика - якщо ріст з 2018 тільки вартості готової квартири склав 60%, то це ліквідна чи не дуже ? і ще порахуй відсотки за 3 роки оренди. А швидко перевести - аж бігом. Однушки в комплексі розгрібають швидко і невимушено. Три роки уже є. Податок мінімальний. Вікі-шмікі тут цитуєш
Якщо ти не розумієш української, то може зрозумієш визначення ліквідності російською теж з Вікі.
Ликви́дность (от лат. liquidus «жидкий, перетекающий») — свойство активов быть быстро проданными по цене, близкой к рыночной. Ликвидный — обращаемый в деньги. Бывают высоколиквидные, низколиквидные и неликвидные ценности (активы). Чем легче и быстрее можно обменять актив с учётом его полной стоимости, тем более ликвидным он является.
І перечитай мою відповідь оператору обліківки sequence. Там іде мова про "портфель активів". А не про максимізацію доходу через гемблінг на КРЖН.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 23 лип, 2021 13:11, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets написав:то вы еще знаменитую «велодорожку» в ирпень не видели, или сделанные недавно дорожки на тротуарах на окружной, которые поворачивают под прямыми углами перед остановками и по которым люди ходят больше, чем по тротуарам киевские «велодорожки» и прочую «велоинфраструктуру» типа непонятно кому нужных велопарковок юзать практически невозможно, увы и ах