|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 03 сер, 2021 20:10
detroytred написав:От зливщик... До речі,я відразу вказав, що побудовано поки тільки на словах. Де в мене брехня-то? А ти мене в брехню відносно цього тичеш!!! Що наче я кажу про побудований.
У тебя раздвоение личности в одном посте ? detroytred написав:Янукович будував ... на обіцянках))
и далее detroytred написав:Можна повірити на слово, що, наприклад, Овоч або ЗЕ нічогісінько в цьому плані не зробили. А можна поцікавитись і пошукати об'єктивну інфу, як воно є.
І випливає... По мінімуму, але роблять, що По, що Яник, що ЗЕ.Як не крути, але необхідний ситуації мінімум вони мають за мету забезпечити. Є держава, є море, потрібен мінімальний флот...
И как это ты в одном посте и написал, что Яник строит на обещаниях, и Янык делал по минимуму ? А когда тебя в это я макнул, ты начал, "я писал, что янык ничего не строил"  Вот, твоя цитата, что Янык делал по минимум. То есть, ты написал пост взаимоисключающих фраз, чтобы потом вертеть жопой. Ну так довертелся.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1257 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 03 сер, 2021 20:37
unicdima написав:Український Джордж Флойд
Свинота тащит любой инфо-мусор сюда, за прайс малый
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1257 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 04 сер, 2021 00:26
Арестович назвав причину звільнення Хомчака та інших командирів ЗСУ
Масштабні кадрові перестановки у Збройних силах України будуть не останніми, стверджує радник глави офісу президента Олексій Арестович.
"Я думаю, не останні. Будуть ще. Бо військова загроза Україні нікуди не поділася, і на неї треба відповідати. Відповідно, підбираються люди, кадри, які здатні виконати ці завдання, підготувати силову машину України до гідної відповіді", - сказав він.
Арестович зазначив, що військове командування країни замінили через їхню неефективність у вирішенні завдань, поставлених Володимиром Зеленським, коли він став президентом.
"Дорожні карти, план реформ, пункти і положення, які вони мали реалізувати. Минуло два роки. Відбулася оцінка посадових осіб, їхньої діяльності на посадах", - каже радник Андрія Єрмака.
Він стверджує, що нові призначенці з такими завданнями впораються краще.
-
unicdima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 191 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 сер, 2021 08:49
pesikot написав: detroytred написав:От зливщик... До речі,я відразу вказав, що побудовано поки тільки на словах. Де в мене брехня-то? А ти мене в брехню відносно цього тичеш!!! Що наче я кажу про побудований.
У тебя раздвоение личности в одном посте ? detroytred написав:Янукович будував ... на обіцянках))
и далее detroytred написав:Можна повірити на слово, що, наприклад, Овоч або ЗЕ нічогісінько в цьому плані не зробили. А можна поцікавитись і пошукати об'єктивну інфу, як воно є.
І випливає... По мінімуму, але роблять, що По, що Яник, що ЗЕ.Як не крути, але необхідний ситуації мінімум вони мають за мету забезпечити. Є держава, є море, потрібен мінімальний флот...
И как это ты в одном посте и написал, что Яник строит на обещаниях, и Янык делал по минимуму ? А когда тебя в это я макнул, ты начал, "я писал, что янык ничего не строил"  Вот, твоя цитата, что Янык делал по минимум. То есть, ты написал пост взаимоисключающих фраз, чтобы потом вертеть жопой. Ну так довертелся.
Ну ти й брехло. Нема там взаемовиключних висловів. Ти брехливо трактуєш "по мінімуму". Ось оце тільки розробляти (почати будувати) -- і було тоді мінімумом. Про що я й вказав. Тобто знов ти к брехні почав генерити нову брехню. Паталогічний брехунець...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 сер, 2021 08:49
unicdima написав: Schmit написав:Якщо тобі так подобається свиноводство, то говоритимемо далі термінами рідної тобі свинарії. Насправді все простіше. Коли ці двоє були співробітниками зеленої свиноферми, працював принцип "кнур кнурові око не виклює". Тепер же цих поросят відігнали від корита і вони можуть без оглядки говорити правду.
І де хоч один доказ цієї "правди"? А нема. Свинарнія це ваша брехлива шобла, цю назву ви заслужили,тому нічого інших цим називати.
Зелені поросята біля корита перетворюють всю країну у свинарнію.
Востаннє редагувалось Schmit в Сер 04 сер, 2021 09:00, всього редагувалось 1 раз.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 сер, 2021 09:40
unicdima написав:Арестович назвав причину звільнення Хомчака та інших командирів ЗСУ Масштабні кадрові перестановки у Збройних силах України будуть не останніми, стверджує радник глави офісу президента Олексій Арестович. "Я думаю, не останні. Будуть ще. Бо військова загроза Україні нікуди не поділася, і на неї треба відповідати. Відповідно, підбираються люди, кадри, які здатні виконати ці завдання, підготувати силову машину України до гідної відповіді", - сказав він. Арестович зазначив, що військове командування країни замінили через їхню неефективність у вирішенні завдань, поставлених Володимиром Зеленським, коли він став президентом. "Дорожні карти, план реформ, пункти і положення, які вони мали реалізувати. Минуло два роки. Відбулася оцінка посадових осіб, їхньої діяльності на посадах", - каже радник Андрія Єрмака. Він стверджує, що нові призначенці з такими завданнями впораються краще.
Навіщо ти цю муру сюди тягнеш? Зе міняє менш лояльних людей на більш лояльних. Ось і все. Навіть не знаю, хто ще може вірити цим казкам Арестовича.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 сер, 2021 20:22
Та да, дуже цікаві справжні причини таких ротацій. Про ще більшу ефективність підготовки до відсічі загрозі війни - це схоже якась фантастична фантастика.
А от те, що була суперечка міністр-головнокомандувач і посунили саме другого - більш схоже на реальність. Ну й заодне людей ГК.
Хоча, що там насправді, хто зна.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 сер, 2021 20:32
unicdima написав:Арестович назвав причину звільнення Хомчака та інших командирів ЗСУ Масштабні кадрові перестановки у Збройних силах України будуть не останніми, стверджує радник глави офісу президента Олексій Арестович. "Я думаю, не останні. Будуть ще. Бо військова загроза Україні нікуди не поділася, і на неї треба відповідати. Відповідно, підбираються люди, кадри, які здатні виконати ці завдання, підготувати силову машину України до гідної відповіді", - сказав він. Арестович зазначив, що військове командування країни замінили через їхню неефективність у вирішенні завдань, поставлених Володимиром Зеленським, коли він став президентом. "Дорожні карти, план реформ, пункти і положення, які вони мали реалізувати. Минуло два роки. Відбулася оцінка посадових осіб, їхньої діяльності на посадах", - каже радник Андрія Єрмака. Він стверджує, що нові призначенці з такими завданнями впораються краще.
И наказание организатору котлов - увольнение, и покупка дворца рядом с "полководцем Гелетеем"? Но если Арестович "на страже" - то можно спать спокойно. Я бы назначил его министром обороны. А "доктора Пи" - министром здравоохранения 
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Сер 04 сер, 2021 20:37
"Яркое кино" продолжается: #Слухи #Раскладка Наш источник сообщает, что нардепа от Слуги Народа Ирину Верещук «продвигает» Глава Офиса Президента Андрей Ермак на пост Министра Обороны. Пока еще не утвердили на сто процентов ее кандидатуру. В ОП рассматривают еще «старых вояк». Когда утвердят начнут разгонять месседжи в ее поддержку, что первая женщина Министр Обороны (западные тренды), женщина принесет мир в Украину и на Донбасс и будет больше беречь жизни солдат - как мать и т.д.. Утверждение в ОП продолжается. Август – это подготовка к осени.
По "западным трендам" она должна быть черной лесбиянкой 
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Сер 04 сер, 2021 20:42
А вот Мустафу Найема Кабмин назначил заместителем министра инфраструктуры. И это не шутка.
Удивительно широкий, конечно, специалист.
В прошлом реформировал МВД, потом Укроборонпром, теперь бросили на инфраструктуру.
С учетом «успешности» его предыдущих реформ как-то тревожно за инфраструктуру.
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-