|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 18 сер, 2021 14:54
Мій замовник у Бельгії не зміг відправити мені платіж у євро. Гроші повернулися через "внутрішню політику банка - кореспондента". Це Commerzbank. У Приваті мій менеджер відмовляється взагалі щось коментувати. Бельгійці - офіційно діюча компанія, я їм надаю послуги перекладу. Працюємо вже років десять разом. Я офіційно зареєстрований ФОП, отримую гроші на підприємницький рахунок. Все прозоро і офіційно. Що це все означає? Я так розумію, мені потрібно шукати інші шляхи отримання грошей, не пов'язані з Приватом, чи замовнику конвертувати і платити мені в долларах, чи це тимчасове непорозуміння і скоро вирішиться, або ше якісь варіанти?
-
meddoctran
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 сер, 2021 15:51
meddoctran, тому банку мог не понравится адрес регистрации или Ваши ФИО. Может ещё обороты.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1137 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 18 сер, 2021 17:21
MASolomko Варіантів може бути багато, але ситуація дивна. Прозора офіційна діяльність багато років. Останній платіж пару місяців тому нормально пройшов за тими самими реквізитами від того самого клієнта (звичайно, прізвище і реєстрацію не змінював  ). Чи це така "внутрішня політика банків" зараз - що за хочу і коли захочу, те і зроблю? Але мене дивує позиція Привату. Єдина відповідь - "без комментариев". Мені не треба щось конфіденційне у ваших стосунках з банком-кореспондентом, а лише що робити далі - конвертувати і платити в долларах, чи це тимчасове непорозуміння і скоро вирішиться, або ше якісь варіанти? Приват, вибачте, але просте "без коментарів" стосовно грошей клієнта - це ненормально. У мене у вас рахунки відкриті, щоб гроші отримувати на них, а не догадки збирати, коли ви відмахуєтеся від клієнта.
-
meddoctran
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 сер, 2021 22:23
meddoctran написав:Чи це така "внутрішня політика банків" зараз - що за хочу і коли захочу, те і зроблю?
Взагалі-то саме так і є. Важілів впливу на банк у клієнтів майже немає.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 501 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 18 сер, 2021 22:37
meddoctran, по операции в $ будет другой банк корреспондент. А этого корреспондента стоит избегать до выявления причины.
Попробуйте у исходящей стороне узнать причину, может будет больше информации.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1137 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 20 сер, 2021 20:20
Пипец у бегемота 2 дня тишины. Во жизнь пошла.
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 сер, 2021 10:25
meddoctran написав:Мій замовник у Бельгії не зміг відправити мені платіж у євро. Гроші повернулися через "внутрішню політику банка - кореспондента". Це Commerzbank. У Приваті мій менеджер відмовляється взагалі щось коментувати. Бельгійці - офіційно діюча компанія, я їм надаю послуги перекладу. Працюємо вже років десять разом. Я офіційно зареєстрований ФОП, отримую гроші на підприємницький рахунок. Все прозоро і офіційно. Що це все означає? Я так розумію, мені потрібно шукати інші шляхи отримання грошей, не пов'язані з Приватом, чи замовнику конвертувати і платити мені в долларах, чи це тимчасове непорозуміння і скоро вирішиться, або ше якісь варіанти?
Добрий день! Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та розібратися в ситуації детальніше.
-
ПриватБанк
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 сер, 2021 10:35
ПриватБанк Добрий день! Не можу відповідати на приватні повідомлення - там стоїть обмеження адміністрації форума для нових (неактивних) користувачів. Але я вже отримав гроші на рахунок в іншому банку, тому питання неактуальне.
-
meddoctran
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 сер, 2021 13:41
meddoctran написав:ПриватБанк Добрий день! Не можу відповідати на приватні повідомлення - там стоїть обмеження адміністрації форума для нових (неактивних) користувачів. Але я вже отримав гроші на рахунок в іншому банку, тому питання неактуальне.
Хорошо когда есть выбор.
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 сер, 2021 03:07
пропала ссылка на приват 24 с главной, предлагает некст. Все, покращення настало?
-
Diman
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 58 раз.
-
-
Профіль
-
-
|