Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
meddoctran написав:Мій замовник у Бельгії не зміг відправити мені платіж у євро. Гроші повернулися через "внутрішню політику банка - кореспондента". Це Commerzbank. У Приваті мій менеджер відмовляється взагалі щось коментувати. Бельгійці - офіційно діюча компанія, я їм надаю послуги перекладу. Працюємо вже років десять разом. Я офіційно зареєстрований ФОП, отримую гроші на підприємницький рахунок. Все прозоро і офіційно. Що це все означає? Я так розумію, мені потрібно шукати інші шляхи отримання грошей, не пов'язані з Приватом, чи замовнику конвертувати і платити мені в долларах, чи це тимчасове непорозуміння і скоро вирішиться, або ше якісь варіанти?
Добрий день! Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та розібратися в ситуації детальніше.
ПриватБанк Добрий день! Не можу відповідати на приватні повідомлення - там стоїть обмеження адміністрації форума для нових (неактивних) користувачів. Але я вже отримав гроші на рахунок в іншому банку, тому питання неактуальне.
meddoctran написав:ПриватБанк Добрий день! Не можу відповідати на приватні повідомлення - там стоїть обмеження адміністрації форума для нових (неактивних) користувачів. Але я вже отримав гроші на рахунок в іншому банку, тому питання неактуальне.
Случилось чудо: мне предложили кэшбэк по универсальной. Я, на радостях, не спросил даже какой процент, и какая максимальная сумма. Вроде тут уже опытные товарищи в этой теме, ткните носом, какие там условия обычно?
У меня две КДВ валютные: в евро и долларах. Но я ими не пользуюсь. Их лучше закрыть? А то слышал, что комиссия какая то есть на карты у которых нет движения средств. Это так?