Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 35303531353235333534 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 28 сер, 2021 15:36

Re: Эпидемия коронавируса в мире

fler написав:Делать вывод об эффективности вакцинации, исходя из этой информации:

Вам дали ещё и другую информацию, чтобы вам было под силу. :)
Она просто неудобная для вашего мировоззрения, или почему ее ваше сознание вытеснило, а оставило только ту, с которой "не под силу"? :)
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 28 сер, 2021 16:03

Hotab написав:Відразу після того, як ви покажете цитату моїх слів, яку ви тут озвучили.
  Ой+ написав:А переможець олімпіад по хамству полірнувшись пивасиком доведе, що навіть смерть 100 річних скоротить показники тривалості життя на 5-10 років, бо так би всі жили вічно і працювати та і навчатись зовсім не потрібно, краще локдаунитись.

Та іронічне:

Ой+ написав:Треба продовжувати компанію, бажано, щоб на все наступне життя кожен повинен був вакцинуватись, що півроку

И это я не исследую (но ранее упоминались) ваши лайки тем,кто таскал на ветку "вакцина убийца". Вам это все заходило очень даже.
После этого всего очень странно видеть вас в рядах вакцинаторщиков. Если вас заставили на работе и не разрешают это говорить - дайте знать как-то. Там, например , точку жирную поставьте после фразы "люблю вакцину". Чтоб только мы поняли.

А як ви догадались, що 01.04.21 можливо йшлось про ваші пости? :shock: Ніка я не наводив.
Хоча що це тут у вас:
  Hotab написав:
  Ой+ написав:німців середній вік померлих від ковіду 83 роки.

Да хоть 100. Взагалі не принципово. Чи ви думаєте,що якщо середня тривалість життя в Німеччині 81 рік, то дострокові смерті людей після 83 років її не скорочують?
Вже починає втомлювати дурість людей, далеких від математики.

Hotab написав:Давайте ми ці мільйони дуже старих німців закопаємо в 83 роки, то чи скоротиться середня тривалість суттєво? Може бути ця цифра 10 років? Чому ні. А помирають ковідні не тільки в 83, а і раніше.

добре що старі німці не читають тутешній форум, а то точно би не вижили.
Чекаю як ви кажете, або підтвердження різкого скорочення тривалості життя в ФРН, або вибачень і каяття перед товариством. Ну про любов до пива у громадських місцях шукати не буду.
Про півроку сам не очікував що так точно визначу термін придатності вакцинації. На роботі і не тільки в мене дійсно натякають на необхідність вакцинації, та ще і в перспективі думаю побачимо всілякі обмеження для невакцинованих в інших сферах.
Ряд ЗВО не поселяє в гуртожитки невакцинованих, хоча 1-курсники до 18-ти років не можуть навіть при бажанні завакцинуватись.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 28 сер, 2021 16:06

Hotab написав:
  fler написав:Делать вывод об эффективности вакцинации, исходя из этой информации:

Она просто неудобная для вашего мировоззрения, или почему ее ваше сознание вытеснило, а оставило только ту, с которой "не под силу"? :)

Hotab, я не просила давать мне информацию. А если вам так хочется выводов об эффективности вакцинации - так кто ж мешает? Делайте их, вам это под силу, я уверена 8) А то с вашего лагеря никакой полезной информации - ни прогнозов, ни выводов, одно об_сирание то есть критика постов инакомыслящих и вопросы к ним. Создается впечатление, что вы ничего не читаете, кроме форума.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 сер, 2021 16:15

fler написав:
  Hotab написав:

Hotab, я не просила давать мне информацию. А если вам так хочется выводов об эффективности вакцинации - так кто ж мешает? Делайте их, вам это под силу, я уверена 8) А то с вашего лагеря никакой полезной информации - ни прогнозов, ни выводов, одно об_сирание то есть критика постов инакомыслящих и вопросы к ним. Создается впечатление, что вы ничего не читаете, кроме форума.

Флер, даю! болеют неожиданно в Техасе, где как раз мекка антивакцинаторов. Абсолютно неожиданные цифры выходят... Наверное страх за СП-2 и до Техаса дошёл... TX в Table preview ;)
https://data.cdc.gov/Case-Surveillance/United-States-COVID-19-Cases-and-Deaths-by-State-o/9mfq-cb36
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 сер, 2021 16:22

Ой+ написав:Хоча що це тут у вас

Як що. Дві окремі тези,які ви для чогось маніпулятивно (вам теж з ваших же слів склеїти, що ви у своєму райцентрі на Івано-Франківщині снідаєте немовлятами??) склеїли до купи:
1. Немає значення, який вік померлого від ковід. Хоч 100, але якщо він помер передчасно, то середня тривалість життя в країні знизилась.
2. Якщо мільйони 83-річних німців зараз з якоїсь причини винищити (хай буде Ковідом) , то середня тривалість в Німеччині впаде. Може навіть і на 10 років, якщо мільйони. Не дивлячись на те, що у них зараз середня 81 роки.

У вас на якесь з цих тверджень є заперечення??
А тепер перечитайте, чи казав я, що смерть 100-річних німців скоротить середню тривалість на 10 років?? То ви брехали,чи що тут?? То хто тут має вибачатись при всьому товаристві??

А заодно за приписування мені отакого

навчатись зовсім не потрібно, краще локдаунитись.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 28 сер, 2021 16:36, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 28 сер, 2021 16:30

fler написав:Hotab, я не просила давать мне информацию.

fler написав:А то с вашего лагеря никакой полезной информации

Что происходит?)))
Вам давать или не давать?))
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 28 сер, 2021 16:34

Hotab написав:А тепер перечитайте, чи казав я, що смерть 100-річних німців скоротить середню тривалість на 10 років?? То ви брехали,чи що тут?? То хто тут має вибачатись при всьому товаристві??

Та ви не тільки німців, а всіх лякали.
  Hotab написав:
  budivelnik написав:що вірус є відносно небезпечними і не приведе до тотальної смертності.

Ну он точно не бубонная чума))
Но сократить среднюю продолжительность жизни у буржуев на 10, а у нас на 5 лет - вполне может. При отпускании ситуации "как есть". Вспоминаем вот те слабые потрёпанные окончания ниточек. Которые он обрывает. Ну или , проще говоря, отправляет умирать в более раннем возрасте,чем человек мог бы.

Десь є таке -5-10 р? Для чого було залякувати? Хто з ворогів вам платить? Де завербували?
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 28 сер, 2021 16:37

В чём проблема вакцинироваться. Мне 60 лет . Уже мне сделали две дозы Пфайзера.
Когда сказали чир пфайзером будут, ни секунды не сомневался.
Не вакцинироваться - это преступление против себя и окружающих.
Все на вакцинацию!
Прекратите трёп о вреде вакцинации. Или вы не чего не понимаете в РНК вакцинах.
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Суб 28 сер, 2021 16:39, всього редагувалось 1 раз.
Yuri_61

Подякував: 378 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 28 сер, 2021 16:39

Ой+ написав:Десь є таке -5-10 р?

А десь відпустили "як є"?
  Ой+ написав:Для чого було залякувати?

Якби ви попередили, що лякливий, я б дозував для вас інформацію. Приходьте, кажіть, я розгляну.

Ой+ написав:Хто з ворогів вам платить? Де завербували?

Ви запропонуєте більше, щоб я вас не лякав?

То що, не плануєте вибачатись за свої наклепи про "100-річних, які скоротять середню на 10"? А про призиви до локдаунів? ? Ну добре, не треба, якщо не вмієте. .
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 28 сер, 2021 16:54, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 28 сер, 2021 16:54

МОЗ заявило, что разрывает контракт на поставку COVID-вакцин из Индии.

Компания должна была поставить в Украину 1,5 млн доз препарата CoviShield и 10 млн Novavax.

По словам министра Виктора Ляшко, индийский завод Serum Institute не выполнил своих обязательств по контрактам и из 12 млн доз поставил только 500 тысяч.

Для власти сразу 3 профита:
1. На индусов можно свалить "провал вакцинации"
2. Снимается проблема просрочки
3. Можно снизить давление на население
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2