p_vovk74 написав:Так ось в чому справа: винуватий дядя з ФРС що в вас біда з особистими коштами! Може, ви тому і топите за юань, що дядя Ден ще не насрав вам у кишеню? Так то лише питання часу, повірте. І Європарламент також насре. Не варто вигадувати церкву свідків краху доларів лише через власну образу. Це виглядає не по-дорослому.
Не варто зв'язуватись з будь-якою економікою що на ручному керуванні і має занадто виражену безальтернативну залежність від чого-небуть. В випадку Китаю - від експорту в розвинені країни (читай - країни потенційного альянсу проти Китаю).
Mirax написав:Бакс чим забезпечений? Та там одна Кока-кола як кілька бюджетів Срашки.
Не знаю, чому ти вирішив приплести срашку сюди, мені на неї пофіг якось... а ти якось рефлексуєш, подивився би краще на те, що ми втратили літакобудування (((
Та видно під чию дудку танцює латентний кремлебот.
І чьо Кола якось забезпечує бакс? Перераховує дівіденди в спеціальний хфонд підтримки баску імені ...
Інвестори американці і податки платять в американський бюджет, і не як наші олігархи по офшорах. Тому Америка дефолт не оголосила по трежерях, а нормально їх обслуговує, а бакс не обвалився в рази як гривня чи срубль, можуть собі дозволити навіть ще баксів надрукувати.
Не знаю, про що ми взагалі мовимо... Гугол у всіх є, здається... 2017 рік..
An estimated $2.6 trillion in American corporate profits is sitting in overseas bank accounts, about half of that in cash.
наразі ця сумма менше, але не набагато...
Treasury officials said the Made In America tax plan, tied to President Joe Biden’s $2 trillion infrastructure overhaul, would recoup about $2 trillion in corporate profits into the U.S. currently derived overseas.
То, що омериканський бізнез не ховає прибутки по офшорам 2 трлн баксів в офшорах
Всі нормальні люди оптимізують податки!!!
Востаннє редагувалось change_pm в Вів 07 вер, 2021 10:31, всього редагувалось 1 раз.
p_vovk74 написав:Так ось в чому справа: винуватий дядя з ФРС що в вас біда з особистими коштами! Може, ви тому і топите за юань, що дядя Ден ще не насрав вам у кишеню? Так то лише питання часу, повірте. І Європарламент також насре. Не варто вигадувати церкву свідків краху доларів лише через власну образу. Це виглядає не по-дорослому.
Не варто зв'язуватись з будь-якою економікою що на ручному керуванні і має занадто виражену безальтернативну залежність від чого-небуть. В випадку Китаю - від експорту в розвинені країни (читай - країни потенційного альянсу проти Китаю).
Чьо там у нас, у неньки?
Дивіться, упс!!!
China remains Ukraine’s largest trade partner in 2020
The main countries-suppliers of goods to Ukraine were China (with a share of 15.3%), Germany (9.4%), and Russia (8.5%).
Most of all, Ukraine exported grains, ferrous metals, fats, and oils of animal or vegetable origin.
The most active buyers of Ukrainian products were also China (with a share of 14.4%), Poland (6.7%), and Russia (5.5%).
The EU countries together occupy 44% of imports and 38% of exports of Ukraine.
p_vovk74 написав:Не варто зв'язуватись з будь-якою економікою що на ручному керуванні і має занадто виражену безальтернативну залежність від чого-небуть. В випадку Китаю - від експорту в розвинені країни (читай - країни потенційного альянсу проти Китаю).
Чьо там у нас, у неньки?
Дивіться, упс!!!
China remains Ukraine’s largest trade partner in 2020
The main countries-suppliers of goods to Ukraine were China (with a share of 15.3%), Germany (9.4%), and Russia (8.5%).
Most of all, Ukraine exported grains, ferrous metals, fats, and oils of animal or vegetable origin.
The most active buyers of Ukrainian products were also China (with a share of 14.4%), Poland (6.7%), and Russia (5.5%).
The EU countries together occupy 44% of imports and 38% of exports of Ukraine.
Цікаво звучить ваша виділена фраза на фоні даних вище
Ну? І що тут "цікаво звучить"? Я сказав "Не варто зв'язуватись з будь-якою економікою що на ручному керуванні і має занадто виражену безальтернативну залежність від чого-небуть." У нас експорт і імпорт досить непогано диверсифіковані, доля Китаю 14,4% і 15,3% відповідно (досить небагато). І навіть при цьому з економікою України зв'язуватись явно не варто Але мова не про Україну, а про США і Китай. Чи я щось не те побачив в виділенному вами?
somilitark написав:Який гарненький боковик сьогоднi. Хто там не встиг позеленитись? Запрошуэмо до столу, поки дешево! Поспiшайте! Бо буде ще дешевше...
Обов'язково буде дешевше.... якщо не полетимо в космос
Як бачимо, далі по центру стрічку НЕ приклеюють)) Одним словом - непотріб є непотріб
Доречі, цей непотріб був куплений па 26,86 сьогодні зранку в банку, який названий на честь славетного міста Лева!
p_vovk74 написав:Ну? І що тут "цікаво звучить"? Я сказав "Не варто зв'язуватись з будь-якою економікою що на ручному керуванні і має занадто виражену безальтернативну залежність від чого-небуть." У нас експорт і імпорт досить непогано диверсифіковані, доля Китаю 14,4% і 15,3% відповідно (досить небагато).
Я думаю, що починаючи з літа 2021 доля експорту у Китай не перевищує 8% через переорієнтацію ексорту ЗРС на Європу. Яка з Китаю доля імпорту - для курса гривні все одно. Критичного імпорту там дуже мало.