Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 789790791792793 ... 1055>
Повідомлення Додано: П'ят 17 вер, 2021 11:56

roberto dark написав:
  Bolt написав:
  roberto dark написав:5/5 ПОВЕРХУ В АВСТРІЙСЬКОМУ ЛЮКСІ ІЗ СТЕЛЯМИ ВІД 4 М. ЖОРСТОКО!!! Ви ж друже повинні розуміти, що це як на 6-й поверх підніматися в новобудові БЕЗ ЛІФТУ! Я би навіть подобово не поселився в такій квартирі, не те що жити там. А ще й в середині самого помешкання сходи + мансарда із скошеними стелями (за рахунок чого накрутили загальний метраж), що також мінус. Це долярикова племінниця на ЄМОЦІЯХ, ДИВЛЯЧИСЬ З ТЕРАСИ НА ВИСОКИЙ ЗАМОК, може від такої квартири бути в захваті але не людина, яка в нерухомості хоч трохи розуміється :wink:

В мене олногрупник жив в люксі на Тарнаввського. Три ізольовані кімнати, і кухня метрів вісімнадцять.Одружився перехав на Пасічну.Каже , що йому там більше подобається.
Ми, перед тим як купити квартиру на Сихові дивилися двушку на Тарнавського не сподобалось.Вхід через подвір'я.Круті дерев'яні сходи.Хоч, то був і другій поверх відчуття вологості.Судячи з розташування вікон сонце максимум дві години на добу.Короче не дуже.

Вхід через подвір'я - це відразу НЕЛІКВІД. ПАНИ У ЛЬВОВІ НІКОЛИ ЧЕРЕЗ ПОДВІР'Я НЕ ЗАХОДИЛИ. То був вхід для домогосподарок та обслуги, яка жила з так званого "чорного ходу" із звичайними дерев'яними сходами на відміну від мармурових у парадному. У моєму будинку також такий був. Якщо це звичайно не палац Потоцьких або хоча би Італійський дворик :roll:

Буду бачити бувшого одногрупника поцікавлюсь , чим йому не зайшла Тарнавського.Хоча він жив в люксі(дві кімнати на вулицю, третя та кухня в подвір'я)'Третій поверех, МОПи облицьовані мармуром.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 17 вер, 2021 15:48

Успіх написав:
  athena1 написав:Йти по Замарстинівський....
Це не моє. Там райончик ще той.
Хоча можливо щось змінилося.

Коли ви вже всі зрозумієте - що так, вглиб райончику Топольної, а точніше на Щурата - так був раніше депресивний район - але по-трохи, по-трохи і викарабкався!

Спокійно можу в районі Топольної о 23й годині пройтись до цілодобової аптеки, чи в атб!

Маю сумнів. А тим більше по маршруту, що йде вул. Замарстинівською до центру.
Зрештою є дані МВС.
Напевно стало трохи краще, бо з 14-го іздить ПП, але...
athena1

Подякував: 91 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 вер, 2021 15:51

Bolt написав:
  roberto dark написав:[quote="5299030:Bolt"
В мене олногрупник жив в люксі на Тарнаввського. Три ізольовані кімнати, і кухня метрів вісімнадцять.Одружився перехав на Пасічну.Каже , що йому там більше подобається.
Ми, перед тим як купити квартиру на Сихові дивилися двушку на Тарнавського не сподобалось.Вхід через подвір'я.Круті дерев'яні сходи.Хоч, то був і другій поверх відчуття вологості.Судячи з розташування вікон сонце максимум дві години на добу.Короче не дуже.

Вхід через подвір'я - це відразу НЕЛІКВІД. ПАНИ У ЛЬВОВІ НІКОЛИ ЧЕРЕЗ ПОДВІР'Я НЕ ЗАХОДИЛИ. То був вхід для домогосподарок та обслуги, яка жила з так званого "чорного ходу" із звичайними дерев'яними сходами на відміну від мармурових у парадному. У моєму будинку також такий був. Якщо це звичайно не палац Потоцьких або хоча би Італійський дворик :roll:

Буду бачити бувшого одногрупника поцікавлюсь , чим йому не зайшла Тарнавського.Хоча він жив в люксі(дві кімнати на вулицю, третя та кухня в подвір'я)'Третій поверех, МОПи облицьовані мармуром.[/quote]
Там місцями грунти пливуть. Колись чуть не купили подібний варіант. Добре, що знайомих розпитав і ... прибиральницю)
athena1

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 вер, 2021 16:07

А як панство планує боротися з неплатниками?

Сьогодні прочитав у подібному топіку про проблеми з неплатниками-орендарями у Польші.
Знаю, про ще більші проблеми в орендодавців у Німеччині, а особливо в деяких регіонах Іспаніі.
Там взагалі вигнати нереально інколи орендарів.
А як в Украіні вирішують подібні проблеми?
В мене було декілька, але неграмотних. Поміняв замки і проблем не було, але знаю, що бувають проблеми і вони суттєво змінюють величину бажаного прибутку.
https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,444 ... rects=true
athena1

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 вер, 2021 16:41

athena1 написав:Сьогодні прочитав у подібному топіку про проблеми з неплатниками-орендарями у Польші.
Знаю, про ще більші проблеми в орендодавців у Німеччині, а особливо в деяких регіонах Іспаніі.
В мене було декілька, але неграмотних. Поміняв замки і проблем не було, але знаю, що бувають проблеми і вони суттєво змінюють величину бажаного прибутку.
https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,444 ... rects=true

Так.В Іспанії ,,окупей'' справжня проблема.Якщо захоплять квартиру , та будуть перебувати в ній більше 48годин, то потім виселення через суд , впродовж декількох років, а за спробу застосування СНД-шних методів можна самому опинитися у в'язниці.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 17 вер, 2021 22:51

[quote="5299257:Bolt"][quote="5299235:athena1"]Сьогодні прочитав у подібному топіку про проблеми з неплатниками-орендарями у Польші.
https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,444 ... rects=true[/quote]
Так.В Іспанії ,,окупей'' справжня проблема.Якщо захоплять квартиру , та будуть перебувати в ній більше 48годин, то потім виселення через суд , впродовж декількох років, а за спробу застосування СНД-шних методів можна самому опинитися у в'язниці.[/quote]
Це не тільки в Іспаніі. Просто в них це дійшло до маразму. Соціалісти..
В більшості краін ЄС досить складно с цим.
В Украіні теж, якщо грамотний винаймач, то не так просто. З іншого боку має бути захищений і винаймач.
Я веду до того, що Долярчмк легко рахує собі ідеальні умови. Але в реалі, а тим більше на жилі економкласу ця математика не працює.
Будуть і простоі і пришвилшена амортизація і відповідні вкладення в ремонти.
А потвм ще податки ГєтьМанцеви обов'язково збільшать..
athena1

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 вер, 2021 08:45

athena1 написав:Будуть і простоі і пришвилшена амортизація і відповідні вкладення в ремонти.

а сколько дней типичный простой смарта (аналога долярчикового) во Львове?

И вопрос по повышенной амортизации: с какой примерно цены начинается контингент жильцов, который бережет квартиру?

Спасибо.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 вер, 2021 17:51

juristkostya написав:
  athena1 написав:Будуть і простоі і пришвилшена амортизація і відповідні вкладення в ремонти.

И вопрос по повышенной амортизации: с какой примерно цены начинается контингент жильцов, который бережет квартиру?

Спасибо.

Я не маю такоі статистики.
З свого досвіду : обираю інтуітивно і здаю трошки нижче ринку завжди. Щоби було про що шкодувати, якщо виженем.
Мене теж цікавить така статистика, бо діти переконують продати трикімнатну і купити 2 однокімнатні під здачу. Як мінімум одну з них в ЄС.
Бо там якість вища. Ремонту не потрібно. Ставиш кухню, пралку і здавай.
Це теж суттєво.
Особисто я проти наших новобудів, бо :
- якість (коли там почнуть труби і все інше виходити з ладу?)
- ремонт, який в тому числі суттєво впливає на прибуток, бо гроші і час.
- темпи забудови нагадують бульбашку
По простоях в мене була спадкова чешка в непоганому районі.
При зміні орендаря проходило 2 місяці.
Ви ж не знажте, що в тих роботяг в голові.
Розразунок на айтішників (:
- переізжають часто, купують свож, бо кредит для них не проблема
athena1

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 вер, 2021 19:42

Долярчик? Ти хату вже зробив? :)
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 вер, 2021 20:39

athena1 написав:
  juristkostya написав:

Спасибо.

Я не маю такоі статистики.
З свого досвіду : обираю інтуітивно і здаю трошки нижче ринку завжди. Щоби було про що шкодувати, якщо виженем.
Мене теж цікавить така статистика, бо діти переконують продати трикімнатну і купити 2 однокімнатні під здачу. Як мінімум одну з них в ЄС.
Бо там якість вища. Ремонту не потрібно. Ставиш кухню, пралку і здавай.
Це теж суттєво.
Особисто я проти наших новобудів, бо :
- якість (коли там почнуть труби і все інше виходити з ладу?)
- ремонт, який в тому числі суттєво впливає на прибуток, бо гроші і час.
- темпи забудови нагадують бульбашку
По простоях в мене була спадкова чешка в непоганому районі.
При зміні орендаря проходило 2 місяці.
Ви ж не знажте, що в тих роботяг в голові.
Розразунок на айтішників (:
- переізжають часто, купують свож, бо кредит для них не проблема

Вы так категорично начали, что я ожидал больше конкретики. Но все равно спасибо.
По поводу "чешки" с простоем в 2 мес: сколько комнат? Цену ставили по рынку или завышали с прицелом на торг?
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

#<1 ... 789790791792793 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор