Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 796797798799800 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 00:09

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

хто б там що не казав а найкраща і найкрутіша локація для життя це тут
дивитися google maps або просто в google.com
топчик - 49.88082973848207, 23.99196316410418 правда я б додав вертолітний майданчик тоді було б якраз добре. Там по тій же "дорозі" вміститься ще зо 20 ... :mrgreen:

а далі все на купу але обовязково біля зелені і недалеко від центру
49.81972773997803, 24.033309617963155
49.824363471333356, 24.039051385286566
49.81916657017647, 24.03122057674736
yama

С нами с: 12.08.17
Благодарил (а): 9262 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 00:28

kozlodoev писал(а):Емоції захоплюють голову і вже ніхто навіть не виходить на місце аби оцінити всю фейковість назв, треба купляти вже і тепер.

Дуже складно емоціям не захоплювати голову, коли з усіх кутків тільки й чути що буде дорожай. Коли всі ці новоспечені "ріелтори блогери" спамлять історями про те що "дешевше вже не буде", чи проте як новий ЖК в Сокільниках за два місяці з 24к виріс до 26к за м, і видають це нібито за ваш втрачений прибуток. Все це створює ажіотаж, і люди купують аби тільки купити щоб зберегти гроші. Наприклад той же Долярчик, інвестував в один з найогидніших будинків від ріелу, в найгіршій локації Левандівки, та ще й не в квартиру а в собачу будку 20м/кв.

kozlodoev писал(а):А пан Чаплінський дійсно давно в тій помийці не живе, а переїхав у ЖК без модної назви, в ЖК який має лише адресу, як це і мало би бути, - Єфремова 26. Це вам не Княгині Ольги 100. Хоча так, Місто Трав звучить крутіше якогось там вул. Єфремова. І саме так інфантили мислять і роблять свій вибір. Більшого не дано

Ну ну все так однозначно, для 90% людей основним критерієм покупки житла буде ціна. Візьмемо умовного "інфантила" який напродавав штанів по 40 грн і вирішив купити квартиру (новобуд), він відкриває лун і бачить що на Єфремова26 ціна за метр - 37к, а ціна Грінвілів - 19к (ціни за 19 рік). Якщо в "інфантила" ще й не вирішене квартирне питання, в такому випадку є три основних варіанти -
1.позичити/кредит
2.продовжувати відкладати з надією що ціна не зміниться (ха-ха :D, п.с. надія на прогноз від Zradio)
3.піти на компроміс і купити квартиру в умовному "грінвілі", яку пізніше можна продати і переїхати в новобуд на Єфремова чи ще кудись

припускаю, що для більшості людей найбільш комфортним є третій варіант.
doba

С нами с: 23.09.21
Благодарил (а): 2 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 00:38

kozlodoev писал(а):Добра Оселя, Грінвіль Хаус, Місто Трав, тощо. Ці маргінальні назви покликані лише на створення ажіотажу і програмування відчуття володіння чимось таким дуже крутим. А насправді, Княгині Ольги 100 і Кульпарківська 226 - і все, здулись ваші інвестиції. Обидва вже звичайнісінькі мурашники, один з залізницею, гаражним кооперативом та ЛЕП поруч. А інший, той що продавався з самим модним двором, куди ще гірше - оточений суільними парковками, димлячою котельнею і в шумовій зоні аеропорту. Але ж як звучить - Місто Трав! Добра Оселя! А як гарно намальовано. Емоції захоплюють голову і вже ніхто навіть не виходить на місце аби оцінити всю фейковість назв, треба купляти вже і тепер.

А пан Чаплінський дійсно давно в тій помийці не живе, а переїхав у ЖК без модної назви, в ЖК який має лише адресу, як це і мало би бути, - Єфремова 26. Це вам не Княгині Ольги 100. Хоча так, Місто Трав звучить крутіше якогось там вул. Єфремова. І саме так інфантили мислять і роблять свій вибір. Більшого не дано

Як добре що інфантильні інвестори таки скуповують той шлак, ще й усіляко захищають свій вибір. Для вас пан Чаплінський ще не один мурашник прорекламує (за окрему мзду), он нещодавно Пасічний вміло впарював. Налітай!

Дуже влучно сказано!!!
Львівський БатяР

С нами с: 25.12.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 08:42

За крок до зламаних думок©

Ну що ж - підлию я теж масла у вогонь🔥 і сьогодні зіграю на вашій половині поля))
І зразу ж вдарю м'яча по своїх же воротах!
Що, неочікувано?))
Ще й, не те що вдарю, а мабуть, заб'ю гол! :shock:

Правда, я спочатку почну з позитивчику)) - що "крани - крутяться і УСПІХ Успіха - будується!"© :D І, на моменті, вже поставлені всі вікна у будинку!(а ви всі ж пам'ятаєте, що Успіх брав смарт ще в грудні, коли, навіть, першого поверху зведено не було, а лише залитий паркінг) :!:

Ну, а тепер йду бити по своїх воротах :mrgreen:
Скажу, що ви всі не там копали(не той район, близько ж/д колія і т.д.)
А от Чейнж-пм, правильно копнув про е/е!
Правда, підмахнув, що може буде лише 3Кв))
Звичайно, що такого бути не може(я думав, що буде 7,5Кв чи більше) - але, те що, я дізнався від забудовника - мене майже вбило :roll:
Ну, не те, щоб вбило, але всі мої плани - рубануло в корінь!(не робити опалення від їхньої котельні)
Так от, на всі квартири, крім смартів, дають по 10Кв, а на смарти 6,5Кв.
І тут моя математика, ну ніяк не танцює!
А про мікрохвильовку(яку я хотів поставити, як "плюшку") можна вже й забути.
Може, я щось не так рахую?
Може, у вас всіх вийде краще порахувати?))
Тож, рахуємо всі речі по мінумуму споживання - пралка(2Кв), бойлер(1,5)кВ, індукційна/чи звичайна ел-плита на 2 кільця(2Кв), ел-радіатор(1,5)кВ.
(а ще + рушникосушка/холодильник/витяжка/освітлення - це все разом потягне ще +/- 0,5Кв)
Як бачимо, ми вже не вписуємось - а ще ж треба, щоб хоч 1Кв був у запасі на ввімкнення всякого фена, чи блендера!!!
Чи я помиляюсь, і з кожної речі, можна сміливо забрати 0,5Кв?

п.с.
Можна індукційку на 1 кільце взяти на 1Кв - але, навіть, це не рятує ситуацію)

п.с.2
Невже, таки треба під'єднюватись до їхньої котельні - просто, першу зиму, таки вартує перекрити краник "їхнього тепла", а орендарям привезти масляний радіатор)))

Изображение
На фото - стан за серпень, коли ще тільки починали склити вікна.
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 08:59

Успіх писал(а):Ну що ж - підлию я теж масла у вогонь і сьогодні зіграю на вашій половині поля))
Що, неочікувано?))

Правда, я спочатку почну з позитивчику)) - що "крани - крутяться і УСПІХ Успіха - будується!" :D І, на моменті, вже поставлені всі вікна у будинку!(а ви всі ж пам'ятаєте, що Успіх брав смарт ще в грудні, коли, навіть, першого поверху зведено не було, а лише залитий паркінг) :!:

Звичайно, що такого бути не може(я думав, що буде 7,5Кв чи більше) - але, те що, я дізнався від забудовника - мене майже вбило :roll:
Ну, не те, щоб вбило, але всі мої плани - рубануло в корінь!(не робити опалення від їхньої котельні)
Тож, рахуємо всі речі по мінумуму споживання - пралка(2Кв), бойлер(1,5)кВ, індукційна/чи звичайна ел-плита на 2 кільця(2Кв), ел-радіатор(1,5)кВ.
(а ще + рушникосушка/холодильник/витяжка/освітлення - це все разом потягне ще +/- 0,5Кв)
Як бачимо, ми вже не вписуємось - а ще ж треба, щоб хоч 1Кв був у запасі на ввімкнення всякого фена, чи блендера!!!

п.с.

п.с.2
Невже, таки треба під'єднюватись до їхньої котельні - просто, першу зиму, таки вартує перекрити краник "їхнього тепла", а орендарям привезти масляний радіатор)))

Изображение

6,5кВт на то вистачить, і на мікрохвильовку, ніхто ж не юзає всі електроприлади одночасно.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 09:37

Faceless писал(а):6,5кВт на то вистачить, і на мікрохвильовку, ніхто ж не юзає всі електроприлади одночасно

Зима. Вечір.
Орендар прийшов з роботи...
Конвектор ввімкнув, або він був уже ввімкнутий.
Ввімкнув бойлер.
Закинув речі в пралку, ввімкнув і пішов на кухню.
Ввімкнув індукційку - і.... вже мусить запалити свічку :mrgreen:
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 09:47

doba + Маэте рацію шановний. Хоча ви і новачок на цьому форумі але мислите в правильному напрямку. Тут ще важливо ПРАВИЛЬНО купити!!! Особливо для СПРАЖНЬОГО ІНВЕСТОРА, а не для чистильщиків взуття які виїхали до Туреччини, щоб економити на йогуртах та помаранчі і купляють всякий дешевий непотріб .

Ось наприклад зайшов я по локації yama на вул. КУБАНСЬКУ, а там стоїть тільки зданий, ніби єлітний жк Зелена тераса. На ньому надпис 1500$ метр кв. ( 2015 рік зйомка Google). Знаючи хитрощі забудовника, явно в реалі вже було дорожче. Тепер глянув в оголошеннях на сьогодні і бачу 2000$ за метр. https://flatfy.ua/uk/%D0%B6%D0%BA-%D0%B ... 1%96%D0%B2
То який тут профіт за 6 років? Менше 50% ? Це при тому, що наприклад моя інвестиційна двушка в новобудові за цей час піднялась МІНІМАЛЬНО у 2,5 рази :!:
Последний раз редактировалось roberto dark Пт 24 сен, 2021 10:01, всего редактировалось 2 раз(а).
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 10:00

Успіх писал(а):Ну що ж - підлию я теж масла у вогонь🔥 і сьогодні зіграю на вашій половині поля))
Що, неочікувано?))

Правда, я спочатку почну з позитивчику)) - що "крани - крутяться і УСПІХ Успіха - будується!"© :D І, на моменті, вже поставлені всі вікна у будинку!(а ви всі ж пам'ятаєте, що Успіх брав смарт ще в грудні, коли, навіть, першого поверху зведено не було, а лише залитий паркінг) :!:

п.с.

п.с.2

Изображение

1. Мощности вам хватит.
2. Но ввод системы отопления надо делать все равно, тут даже обсуждать нечего.
juristkostya

С нами с: 08.12.13
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 10:00

roberto dark писал(а):наприклад моя квартира в новобудові за цей час піднялась МІНІМАЛЬНО у 2,5 рази

Моя біля Спартака піднялась у 2,2 рази від кінця 2017р. :!:
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 10:05

Успіх писал(а):
  roberto dark писал(а):наприклад моя квартира в новобудові за цей час піднялась МІНІМАЛЬНО у 2,5 рази

Моя біля Спартака піднялась у 2,2 рази від кінця 2017р. :!:

ТАК ТО ВОНО ТАК, АЛЕ ВАША не інвестиційна, а для власного проживання. Тому хоч би вона у 10 разів піднялася, то що вам з того? Все навколо також піднялося у ціні і закрити профіт ВИ НЕ МОЖЕТЕ, бо опинитесь на вулиці .
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

#<1 ... 796797798799800 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор