Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 797798799800801 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 10:14

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

juristkostya писал(а):2. Но ввод системы отопления надо делать все равно, тут даже обсуждать нечего

Чому?
Якщо можна просто поцепити ел-радіатор і все))
А від котельні, в перший рік, поки малозаселений будинок - може бути конячий тариф!

Та й бойлер теж зручно, ніж їм платити...
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 10:19

roberto dark писал(а):АЛЕ ВАША не інвестиційна, а для власного проживання. Тому хоч би вона у 10 разів піднялася, то що вам з того?

Так перспектива на майбутнє!
В майбутньому - можна продати по класній ціні і переїхати собі на край міста, або й за місто!
А от, якщо б я купив би тоді в Рясному1-2, то які були б перспективи на майбутнє?
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 10:28

Успіх писал(а):
  roberto dark писал(а):АЛЕ ВАША не інвестиційна, а для власного проживання. Тому хоч би вона у 10 разів піднялася, то що вам з того?

Так перспектива на майбутнє!
В майбутньому - можна продати по класній ціні і переїхати собі на край міста, або й за місто!
А от, якщо б я купив би тоді в Рясному1-2, то які були б перспективи на майбутнє?

А якби ви народилися у Африці то жили би у шалаші із пальмового листя. Ваші порівняння тут не доречні. Майбутнє взагалі у всьому світі зараз примарне і як сказав один мудрий чоловік недавно про нього " Когда "пузырь" лопнет и начнётся
"медвежий рынок", будут падать все рынки планеты, и какого-то место, куда можно было бы убежать и скрыться от лавины, просто не будет
" то моліться щоб це розпочалось як найпізніше.
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 10:51

За крок до перевороту думок©

doba писал(а):Наприклад той же Долярчик, інвестував в один з найогидніших будинків від ріелу, в найгіршій локації Левандівки, та ще й не в квартиру а в собачу будку 20м/кв

doba писал(а):(ха-ха , п.с. надія на прогноз від Zradio)

Штірліц)) - спалились своїми знаннями "всього і вся")))
А Роберто думає, що ви новачок))
(не скромність і знання всього про всіх - видає зразу) :D

Тепер, по пунктах:
1. Нормальний будинок з багатьма плюшками(такими, як електрозарядки в паркінгах, початкова школа/садочок на території)
2. Локація, якраз нормальна, відносно тих країв Левандівки, де я на фото обводив(наприклад, новобуди на Роксоляни)
  doba писал(а):3.піти на компроміс і купити квартиру в умовному "грінвілі", яку пізніше можна продати і переїхати в новобуд на Єфремова чи ще кудись

припускаю, що для більшості людей найбільш комфортним є третій варіант.

Ну це ж очевидні речі!

Ще раз - зрозумійте ВСІ:
Ну не можуть люди їсти тортики, якщо їм не вистачає грошей на чорний хліб!!!©

Це, як в тому анекдоті, коли зустрічаються двоє однокласників через 20р.
Один друго питає:
- як ти, Коля, поживаєш?
Коля: -...та щось тяжко... якась чорна полоса пішла... - то он колесо недавно в ренджровері пробив... то гелікоптер мій намагались вкрасти... то контейнери з товаром довго не міг розмитнити.....
- ну а в тебе як, Петя?
Петя: -...а я цей.... три дня не їв...
Коля: - ну не можна так, треба себе заставити хоч трохи поїсти...
:mrgreen:
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 11:32

Продовжую "грати у футбол")))

І знову вдарю м'яча по своїм воротам))
- затримують/затягують сцуки здачу(хоч це і не дивно :) - це був би не Ріел, якщо б не затягнув здачу :mrgreen: - не знаю, як перший будинок, а от другий(що на фото, виглядає, як готовий) - мають здати до кінця року!(а мали/обіцяли здати до липня цього року)
Доречі, я це дуже добре передбачив(бо на той час - 1 будинок вже був майже готовий/збудований/фасад частково зроблений, а інший - тільки зводили 5й поверх! - а в ВП сказали, що тільки разом цих 2 будинки будуть вводити в експлуатацію!- а окремо - ні!) - тому, це теж зіграло роль у моєму виборі смартів - і я НЕ купив смарт на останньому поверсі, якраз саме в другому будинку!
Изображение

А мій(третій будинок) мають здати до кінця весни. І, по логіці, мали б встигнути. Але, чи будуть мати таке бажання? :roll:
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 12:30

Скандальні забудови у Львові

ЖК "Avalon Holiday" став жертвою політичних ігор. Власники квартир массово скаржаться на відсутність води, роблянь ремонт і чують обіцянки "з дня на день" вже четвертий місяць. Будинок здали із затримкою в 9 місяців і без комунікацій. Люди втомились викидати гроші на зйом житла і знімати чергову порцію лапші з вух!
Звертаємось до керівництва Авалону, мерії міста Львова та керівництва водоканалу: "ЗАПУСТІТЬ НАМ ВОДУ!!!Відкрийте нам той злощасний кран!!! Усі документи є, умови дотримані на 100%, досить використовувати нас у своїй брудній бородьбі за гроші та політичних іграх. Або вкажіть, що саме конкретно не виконанно для отримання доступу до води!!! На носі опалювальний сезон. Як жити в холодних квартирах без води та опалення???!!!"
Звертаємось до усіх хто планує купувати житло: "Не повторюйте наших помилок, не купуйте житло в Авалон!!!!"
jump

С нами с: 18.08.09
Благодарил (а): 102 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 12:31

roberto dark писал(а):
  Успіх писал(а):
  roberto dark писал(а):наприклад моя квартира в новобудові за цей час піднялась МІНІМАЛЬНО у 2,5 рази

Моя біля Спартака піднялась у 2,2 рази від кінця 2017р. :!:

ТАК ТО ВОНО ТАК, АЛЕ ВАША не інвестиційна, а для власного проживання. Тому хоч би вона у 10 разів піднялася, то що вам з того? Все навколо також піднялося у ціні і закрити профіт ВИ НЕ МОЖЕТЕ, бо опинитесь на вулиці .
может он её продаст, деньги инвестирует в что то более доходное, а себе будет арендовать
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 12:42

jump писал(а):Звертаємось до усіх хто планує купувати житло: "Не повторюйте наших помилок, не купуйте житло в Авалон!!!!"

..а також і ще в 99% забудовників :mrgreen:
  vitaliian писал(а):может он её продаст, деньги инвестирует в что то более доходное, а себе будет арендовать

Як варіант))

Хоча, трохи втомився ВСІМ пояснювати - що, коли ви самотній вовк/вовчиця - то у вас 100500 варіантів/напрямків/можливостей!
А от коли жонаті/заміжні і є діти/сім'я - то тут вже всі ці варіанти/можливості треба ділити на 2, або швидше на 3 :!:
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 12:58

Успіх писал(а):
  juristkostya писал(а):2. Но ввод системы отопления надо делать все равно, тут даже обсуждать нечего

Чому?
А від котельні, в перший рік, поки малозаселений будинок - може бути конячий тариф!

Резервирование залог надёжности.
juristkostya

С нами с: 08.12.13
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 24 сен, 2021 13:11

juristkostya писал(а):
  Успіх писал(а):

Чому?

Резервирование залог надёжности.

Це, якщо "для себе, а не в оренду" - то тут так - 100%(я б для себе так і робив би 2 види опалення)
А от під оренду - немає сенсу викидати зайві кошти.
Тут або одне, або друге))
І я схиляюсь більше до дешевших затрат - ел-радіатор.
Успіх

4
8
1
5
  #<1 ... 797798799800801 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор