А що саме вас запевнило, щоб 2 дозою не ширнутись? Часом не страх від ускладнень від вакцинації?

|
|
![]() А що саме вас запевнило, щоб 2 дозою не ширнутись? Часом не страх від ускладнень від вакцинації? ![]() ![]() ![]() Пів року тому, я описав алгоритм дій гуру ковідперестрашених Істребіна на Фейсбуці 1 Кричимо тільки про зростання..і не звертаємо увагу на падінні В Україні 20000 населених пунктів і 24 області, завжди буде населений пункт/область в якому швидкість зростання у відсотках буде виглядати небезпечно 2 Так як кількість смертей і кількість захворювань мають лаг то спочатку кричимо про зростання захворювань( і мовичимо що смертей мало) , коли захворювання починають падати кричимо про зростання смертей Якщо взяти ще й п1 до уваги - то розповсюджувати страшилки можна вічно 3 Останніх пару місяців була хороша ситуація з захворюваннями/смертями..тоді почалась істерія про зростання кількості хворих дітей..( такий собі психологічний хід діти/хворіють-будуть вмирати) Те що хворих дітей пару сотеннь на всю Україну потрапили в лікарню..і половина цих дітей з підозрою на ковід....і ніхто з них не помер Наш гуру ІСТЕРИКИ ніде не повідомив.
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреТак я ж відповідав навіть більш ніж розгорнуто, у вас амнезія?))) Хочу і рибку з'їсти, і посидіти. Час сертифікату починає рахуватись від другої дози. От я і ширнусь тоді, коди мені він буде потрібен))) При цьому захисту на сьогодні для мене достатньо, я перехворів + ширнувся. Доречі, Флер, вас не дивує такий момент? Майже всі країни , які ведуть статистику по Ковід, через деякий час правлять її "заднім числом", бо неможливо так вранці точно сказати, скільки вчора померло від Ковід. Багато трупів із сел можуть довго доставляти на розтин та тест (якщо взагалі доставляють.. в більшості - ні) і інформація з'являється набагато пізніше. Ось наприклад в РФ це виглядає останні місяці так: є оперативна інформація про ковідні трупи щодня. В кінці місяця просто в екселі все підбили , і ця цифра пішла в "ковідну стату світу", яка рахує ковідні смерті по всьому світу. Наприклад в липні 2021 таких в РФ було 23 тисячі. Проте в середині серпня росстат повідомив, що в липні було 50 тисяч смертей від ковід, та пов'язаних з ковід. (23 тисячі ніхто в світовій статистиці не змінював). При цьому надлишкова смертність в липні у них була 60-65 тисяч. Так от,у нас цієї "другої цифри", отриманої через деякий час, не існує. Є щоденна оперативна і надлишкова. Все!! Ви можете вірити, як і будівельник, цим оперативним. Бо вони найменші. Проте це цифри лише тих, хто вже лежав з позитивними тестом в стаціонарі та помер там.Тоді на ранок нема проблеми таких порахувати. А всі інші, померлі дома, в селах і т.д. так і залишились " смерть від серцево-судинних хвороб" , або читай "від старості". Флер, что там по "онко и другие причины"?))) Вы нашли там рост смертей? ![]() Востаннє редагувалось Hotab в Нед 26 вер, 2021 11:36, всього редагувалось 2 разів.
![]() Вашій ширці вже півроку, тому вона вже не діє. А страшенний ковід стає все лютішим ![]() ![]() Давно не дивує. Я працюю зі статистикою вже понад 20 років. Укрстат жонглює нею з року в рік, як йому заманеться. Це стосується всіх видів даних, не лише летальності. Але летальність завжди правили і будуть правити заднім числом, це і їжаку зрозуміло чому. Щодо інших країн, і особливо ковідної стати, то давно відомо, що її по-різному вели в різних країнах і я не впевнена, що наразі вже прийшли до одного знаменника. ![]() Флер,что там по росту "онко и других причин"?))В июле ширялся. Думаю ещё действует. Есть такое. укр.ковидную, которую публикуют всюду одну единственную, потом никто уже не правит. Хотя даже россияне как минимум для собственного употребления ведут более точную, чем тут что подают на Волдометр, и которой потом Будивельныки оперируют, типа "переболело 40% (ОБС), а умерло 2 с половиной человека. Летальность 0.00000*% ![]() Востаннє редагувалось Hotab в Нед 26 вер, 2021 12:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() Флер, смотрим мою табличку и объясняем почему в месяц когда ковида нет сердечников 30тыс., а в март, апрель когда ковидников только успевай считать и закапывать, сердечников уже по 39700? ![]() Флер,что там по росту "онко и других причин"?))stm , я могу несколько дисидентских версий накидать))). Они, конечно, одна нелепее другой, "но что-то ж надо говорить"
![]() 1. В одни месяцы боялись и умирали от страха, а в другие перебоялись. 2. Хвыли 80-летних, демографични, они неравномерны)) Востаннє редагувалось Hotab в Нед 26 вер, 2021 12:29, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Страшный-страшный ковид - это не сезонное ОРВИ! (это у него второй раз по-моему)
|
|